2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Evet canm klomen kullanfigim icin boyle yoksa tur bindirirdin sen bana ☺
ooo çok iyi bak maşallah inş düzenli gider yolun sonu da bebişe gider senle ilgili totem yaptım bak bugün uzun zamandır yuvarlanan bebişi bi wuslta kullandım bi de sana kullanınca farkettim inş sonu böyle olacak :)

çok heyecanlı yaaaaaaaaa ay çıldıriciiiiiiiiiiiiiiiiimm hemen ekliyorum....sakın haaa g.tünü kaldırmak yok koltuktan kuzum
cnm cuma işbası yapmm lazım o zamana kdr yatcm dr normal yasantına dön dedi zaten de bn bebişlermle konusuyorm beni bırakmayn biz sizi çokkkkk istyrz diye

canim cok sevindim kendine cok dikkat et insallah iki bebisinde tutunacak hic kalkma yemek bike yapma esin yapsin su iki hafta bebeklerin ve sen onemlisinn ayy cok guzel haber ya opuyorum seni kocaman canim
sağol cnmbnm aynen öyle esim çok ilgilenyo bn yatıyorm bebişlermle konusuyorm

cnm cuma işbası yapmm lazım o zamana kdr yatcm dr normal yasantına dön dedi zaten de bn bebişlermle konusuyorm beni bırakmayn biz sizi çokkkkk istyrz diye
canim transfer yapilmis qaluba sana ins ALLAH bebeklerin siki siki tutunur sana saglikli bir hamilleik gecirirsin aminnnn

RAbbim bebişlerin tutunmasını nasip etsin canı.. İnşaAllah topiğimiz ilk ikiz annesi sen olursun..
Rabbim korusun bebişleri ve seni.. Gözden nazardan ırak..
Ayy... çok mutlu oldum

bende öyle düşünüyorum wuslt hsg çekilene kadar bebeği geldi ve bebiş için sadece 1 sprem gerekli rabbim sabredip inanarak devam ederseniz verecektir diye düşünüyorum yani eğer deddiğin gibi bu kadar takviye yapıp çalışıp bir sene dolunca olmazsa o zaman tüp bebek düşünürsün şu an bunları düşünme bencede eşini ve kendini besle sağlıklı olun gerisini tamam yoruldum olmuyo dediğinde düşünürsünüz canım :)

Valla laboquick den sasmam bu ay surelab aldim degisklik olsun diye rezil bişe ovulasyon testleri bozuk hep.. ablamnkini de bat a iki kala laboquick le ogrendik hem hele predictor early tovbe bidaha alan ne olsun ☺☺
bencede en güvenilir test ben daha yanıldığını görmedim :)

RAbbim bebişlerin tutunmasını nasip etsin canı.. İnşaAllah topiğimiz ilk ikiz annesi sen olursun..
Rabbim korusun bebişleri ve seni.. Gözden nazardan ırak..
Ayy... çok mutlu oldum
amiiin cnm bal damlıyo ağzından inş bebişlerm sıkıca tutunr

oyyy maşallahhh gelsin tosun paşaaa :):):) çok sevindimmm yani kızada aynı şekilde sevinirdim ama bi belirtisini daha görmene çok sevindim allah sağlık versin size canlarım :)

bır pasamız daha gelıyor Allah'ım saglıcakla devam ettırp kıcagın almayı nasıp etsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…