- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ooo çok iyi bak maşallah inş düzenli gider yolun sonu da bebişe giderEvet canm klomen kullanfigim icin boyle yoksa tur bindirirdin sen bana ☺
cnm cuma işbası yapmm lazım o zamana kdr yatcm dr normal yasantına dön dedi zaten de bn bebişlermle konusuyorm beni bırakmayn biz sizi çokkkkk istyrz diyeçok heyecanlı yaaaaaaaaa ay çıldıriciiiiiiiiiiiiiiiiimmhemen ekliyorum....sakın haaa g.tünü kaldırmak yok koltuktan kuzum
demek ki sıra sende
Herkesin belirtisi farkli canım insallah bebistendir
demek ki sıra sende
süper tatlım inş sağlıklı büyüyecekler ikizdi değil micnm cuma işbası yapmm lazım o zamana kdr yatcm dr normal yasantına dön dedi zaten de bn bebişlermle konusuyorm beni bırakmayn biz sizi çokkkkk istyrz diye
sağol cnmbnm aynen öyle esim çok ilgilenyo bn yatıyorm bebişlermle konusuyormcanim cok sevindim kendine cok dikkat et insallah iki bebisinde tutunacak hic kalkma yemek bike yapma esin yapsin su iki hafta bebeklerin ve sen onemlisinn ayy cok guzel haber ya opuyorum seni kocaman canim
canim transfer yapilmis qaluba sana ins ALLAH bebeklerin siki siki tutunur sana saglikli bir hamilleik gecirirsin aminnnncnm cuma işbası yapmm lazım o zamana kdr yatcm dr normal yasantına dön dedi zaten de bn bebişlermle konusuyorm beni bırakmayn biz sizi çokkkkk istyrz diye
elisam şeker topağım benimAgzınızzzzzzzzzzzzz bal yesın emııııı ınsallah canım benım ınsallah tatlı gulumm benım
RAbbim bebişlerin tutunmasını nasip etsin canı.. İnşaAllah topiğimiz ilk ikiz annesi sen olursun..slm kızlar bn trasferimi oldm geldim 2 bebişim göbüşümde artık çok heycanlı inş sıkı sıkı tutunurlr bana13 aralıkta beli olcakMogami yeni bat olarak yazabilirsn şimdi dinnlenyrm hiç iş yapmıym
Canım dün akşam o kadar çok hikaye okuduk ki kk'da okuduklarımıza inanamadık tamamen vazgeçtim martta direk tüpe gitmekten eşimin spermi sıfır çıkmadı sonuçta 200 bin ve artabilir beslenme ve desteklediğimiz ilaçlarla vitaminlerle şuan içebileceği en iyi ilacı içiyo zaten proxeed plus. Ben inanıyorum sperm sayısı ve hareketlilik azsada o da artacak 2015 sonuna kadar doğal yolla kalabilirmiyim 1 sene daha beklicez elimizden geleni yapıcaz.
sağol cnmbnm aynen öyle esim çok ilgilenyo bn yatıyorm bebişlermle konusuyorm
Ben daha once 1 hafta hastaneye taşındım mide bulantisindan sonra ogrendimki hamileyimdir canım belli olmuyor valla
bencede en güvenilir test ben daha yanıldığını görmedim :)Valla laboquick den sasmam bu ay surelab aldim degisklik olsun diye rezil bişe ovulasyon testleri bozuk hep.. ablamnkini de bat a iki kala laboquick le ogrendik hem hele predictor early tovbe bidaha alan ne olsun ☺☺
amiiin cnm bal damlıyo ağzındanRAbbim bebişlerin tutunmasını nasip etsin canı.. İnşaAllah topiğimiz ilk ikiz annesi sen olursun..
Rabbim korusun bebişleri ve seni.. Gözden nazardan ırak..
Ayy... çok mutlu oldum
ewt dün yapıldı cnm amiiiiiiincanim transfer yapilmis qaluba sana ins ALLAH bebeklerin siki siki tutunur sana saglikli bir hamilleik gecirirsin aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?