ewt 2 embriyo koyuldu cnmmsüper tatlım inş sağlıklı büyüyecekler ikizdi değil mi
ewt dün yapıldı cnm amiiiiiiin
. Alıntıyı Yanliz yapmisim canım kusura bakmatatlım ben hamıle degılım @wuslt hamıle canım
inş cnm sağoln dualarnz iöin RABBİM kbl eder inş :)hadi ayın 13ü oğlan bizim kız bizim diyelimm inşallahh rabbim duysun dualarımızı annesinin umudu sevgisi ikisinede yeter hadi allahım hayırlısını nasip etsin canım benim
. Alıntıyı Yanliz yapmisim canım kusura bakma
ins ALLAHHHHH
Ben hep erkek hissetmiştim yanıltmadı benioyyymaşallahhh gelsin tosun paşaaa :):):) çok sevindimmm yani kızada aynı şekilde sevinirdim ama bi belirtisini daha görmene çok sevindim allah sağlık versin size canlarım :)
Hem haber veririm hem kutlarim
Hem haber veririm hem kutlarimBeklemedeyim bende ins guzel haberler veririz
ayyy canım benım yerım senı ınsallah banada nasıp olur boyle tebrık almak canımm
Benimde bu ay akintim vardi hic kesilmemisti ve bulantimda vardi demek hormonlarim yukseldigi icinmi bilmiyorum etkileniyorum hemen.Haklisin canim bende belirtilere bu ay takilmadim aslinda akintim daki degisiklik disinda her ay olan belirtiler vardi bende bide migdem bulandi onuda usuttum dedim
kızlar selam olsun hepinizedebende hamile kalmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim ve yaklaşık 4 aydır korunmuyotum ama hala tık yok bu ay yine adet oldum maalesef ne önerirsiniz hamile kalabilmek için neler yapmalıyım
Canım gözün Aydın cok sevindim hayırlı olsun tekrarCanim benimde 2 gun once migdem bulanmisti ogurdum ama cikaramadim herhalde usuttum dedim benim batim bugundu test yapsana varsa cikar kuzum
Ben hep erkek hissetmiştim yanıltmadı beni
Canım darısı en hayırlı zamanda size olsun rabbim nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?