2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

inşallah elisam çok sarettiğini düşünüyorum ov yapmadan çok heveslenerek bekleyerek yinede yılmadan rabbim inşallah bu sefer hayırlı zamansa verir :)

Bu dusuncelerın ıcın tesekkur ederım canım evet hıc ov testı falan yapmadm calısmayı bırakmadım sabrettım olmayan aylarda vardır bır hayır demekkı bu ay hayırlı degılmıs dedım hectım ve bılıyormusun esım ılk bebek ıstedıgınde bana soyledıgınde ve benım esıme soyledıgım gonlumden gecen suydu mobılya borcu bıtsın ve bız bu ay son taksıtı verıyoruz bıtıyor ınsallah bebegım gelıyorr bu ayyyy bu ay ınsallah hayırlı zamandır

kızlar selam olsun hepinizede bende hamile kalmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim ve yaklaşık 4 aydır korunmuyotum ama hala tık yok bu ay yine adet oldum maalesef ne önerirsiniz hamile kalabilmek için neler yapmalıyım

merhaba hayırlısı olsun hamile kalmak için düzenli bir adet döngün varsa döngüne göre yumurtlama tarihini belirleyip o araya yoğunlaşabilirsin :) ama tavsiyemiz hamileliği düşünmeden iki günde bir ilişkiyle ayı bitirmen ve 7 8 ayı doldurduğunda olmadıysa bi doktora muayene olmanız senin ve eşinin :)

Gunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyim Eki Görüntüle 1322318
Wuslt cim tebrik ederim seni. Rabbim sağlıklı bid hamilelik geçirirsin inşallah. Rüyada gelinlik giymek hamile olacağına işaret oluyor. Bende kendimi gelinlikle gördüğüm ay hamile kalmıştım. Zaten hersey sana ayan olmuş ben geliyorum demiş.

İnşallah canım çok teşekkür ederim.nekadar süre yatmam gerekiyor ki bi saat falan mı bende 15 dakika yatıyorum ama bana daha çok yatman gerekiyor diyorlar.Açıkcası herkes birşey söylüyor kafam allak bullak oldu

kızlar selam olsun hepinizede bende hamile kalmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim ve yaklaşık 4 aydır korunmuyotum ama hala tık yok bu ay yine adet oldum maalesef ne önerirsiniz hamile kalabilmek için neler yapmalıyım
canım hoşgeldinn :) tam ben de elisa__ 'nın dedikleriini diyecektim :)

inşallah canım bende çalışmanız tam borcunuz bitiyor hayırlı zaman gibi düşünüyorum inşallah rabbimde öyle nasip eder :) eğer olumsuzlukla karşılaşırsak battan sonra bir doktora gidersin muayeneden geçersin bi konuşursun ama olumsuzuuu hiçççç düşünmüyoruz belki minikkuş içinde pırpır ediyor :)

evet genelde herkes bırsey soyluyor ben 1 saat yatmaya calısıyorum en az yarım saat canım

:) ınsallah mınık kusum ıcımdedır tatlım evet canım suan artık hayırlı zaman dıye dusunuyorum bende kendımızı toparladık cunku ınsallah rabbımde bu zamanı hayırlı kılmıstır :) ınsallah bebısım gelecek kuzum ınsallah olumsuzlukla karsılasmayız canım ama dr hemen gıtmeyı dusunmuyorum canım bırkac ay daha gun asırı denerız ondan sonra bu sırede senemız dolmus olur ama ınsallah gerek kalmaz bebegımı vermıstır Rabbım bana :)

Evet uyuyamadim heyecandan esimde uyuyamadi uyandirdim ruyamda bebegimiz oluyordu eve getirmistim niye uyandirfin dedi testime bak dedim ee bunlar ayni koyulukta degilki diyor ovulasyonla ayni olacak saniyor
hayırlı olsun canım.. kan testi sonucunla birlikte tescillenmiş olacak inşaAllah..
Rabbim ultrasonda görmeyi, karnındayken tekmelerini, doğduu zamanı da görmeyi nasip etsin canım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…