inşallah elisam çok sarettiğini düşünüyorum ov yapmadan çok heveslenerek bekleyerek yinede yılmadan rabbim inşallah bu sefer hayırlı zamansa verir :)
kızlar selam olsun hepinizedebende hamile kalmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim ve yaklaşık 4 aydır korunmuyotum ama hala tık yok bu ay yine adet oldum maalesef ne önerirsiniz hamile kalabilmek için neler yapmalıyım
Wuslt cim tebrik ederim seni. Rabbim sağlıklı bid hamilelik geçirirsin inşallah. Rüyada gelinlik giymek hamile olacağına işaret oluyor. Bende kendimi gelinlikle gördüğüm ay hamile kalmıştım. Zaten hersey sana ayan olmuş ben geliyorum demiş.Gunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
Bu dusuncelerın ıcın tesekkur ederım canım evet hıc ov testı falan yapmadm calısmayı bırakmadım sabrettım olmayan aylarda vardır bır hayır demekkı bu ay hayırlı degılmıs dedım hectım yılma gıbı bır luksum yok canım hep Allah'a dua ettım ıcıme sakınlık ver Rabbım dıye sıgındım beklıyorum ve bılıyormusun esım ılk bebek ıstedıgınde bana soyledıgınde ve benım esıme soyledıgım gonlumden gecen suydu mobılya borcu bıtsın ve bız bu ay son taksıtı verıyoruz bıtıyor ınsallah bebegım gelıyorr bu ayyyy bu ay ınsallah hayırlı zamandır
merhaba hosgeldın ınsallah cok bekletmeden bebegın gelır bızım genelde dıkkat ettıklerımız gun asırı ılıskı belımızın altına yastık koymak hemen kalkmamak benım aklıma gelenler bunlar arkadaslarda soylerler :)
canım hoşgeldinn :) tam ben dekızlar selam olsun hepinizedebende hamile kalmak istiyorum. 1.5 yıllık evliyim ve yaklaşık 4 aydır korunmuyotum ama hala tık yok bu ay yine adet oldum maalesef ne önerirsiniz hamile kalabilmek için neler yapmalıyım
Bu dusuncelerın ıcın tesekkur ederım canım evet hıc ov testı falan yapmadm calısmayı bırakmadım sabrettım olmayan aylarda vardır bır hayır demekkı bu ay hayırlı degılmıs dedım hectım ve bılıyormusun esım ılk bebek ıstedıgınde bana soyledıgınde ve benım esıme soyledıgım gonlumden gecen suydu mobılya borcu bıtsın ve bız bu ay son taksıtı verıyoruz bıtıyor ınsallah bebegım gelıyorr bu ayyyy bu ay ınsallah hayırlı zamandır
Saol canım benim bende iyim bebiş de iyi çok şükür aa öylemi çok sevindim canım
İnşallah canım çok teşekkür ederim.nekadar süre yatmam gerekiyor ki bi saat falan mı bende 15 dakika yatıyorum ama bana daha çok yatman gerekiyor diyorlar.Açıkcası herkes birşey söylüyor kafam allak bullak oldu
Günaydın canım wuslt hamile eee. Sen ne yaptın gittin mi doktoraGünaydın kızlar nasilsiniz.Aranızda hamile olan varmı?
inşallah canım bende çalışmanız tam borcunuz bitiyor hayırlı zaman gibi düşünüyorum inşallah rabbimde öyle nasip eder :) eğer olumsuzlukla karşılaşırsak battan sonra bir doktora gidersin muayeneden geçersin bi konuşursun ama olumsuzuuu hiçççç düşünmüyoruz belki minikkuş içinde pırpır ediyor :)
evet genelde herkes bırsey soyluyor ben 1 saat yatmaya calısıyorum en az yarım saat canım
Yok canim her zamanki gibi ayni yogunluktaydi sadece koyuydu akintimAnladm canımmm hanı genelde hep akıntı cok olurderler ya bende hep yogun bır akıntı olacakta hamılelık belırtısı olacak sanıyordum canım
Saol canım benim bende iyim bebiş de iyi çok şükür aa öylemi çok sevindim canım
Tamam canım adetim bitsin de bende uygulayacağımsenin bebeğin var mı yoksa sende mi ben gibi bekkeyenlerdensin canım?
Yok canim her zamanki gibi ayni yogunluktaydi sadece koyuydu akintim
hayırlı olsun canım.. kan testi sonucunla birlikte tescillenmiş olacak inşaAllah..Evet uyuyamadim heyecandan esimde uyuyamadi uyandirdim ruyamda bebegimiz oluyordu eve getirmistim niye uyandirfin dedi testime bak dedim ee bunlar ayni koyulukta degilki diyor ovulasyonla ayni olacak saniyor
Canim insallah yilbasinda sendende guzel haberler alirizBenimde bu ay akintim vardi hic kesilmemisti ve bulantimda vardi demek hormonlarim yukseldigi icinmi bilmiyorum etkileniyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?