ahhhh inşallaaahhhTesekkur ederim canim amin insallah sira sizde guzel haberler aliriz insallah hepinizden
bebegım yok canım beklıyorum :)
Çok sevindim canım Allah herkese nasip etsin gitmişdim doktor daha erken dedi ayın 10 gel kan testi falan yaptıralım inşallah hiç bi sorun olmaz adeten çocuklarda mikroplar falan oluyor ya öyle olsa doktor dedi 3 ayından tez tedavi olmaz yine bi müayne olmak şart Rabbim hiç bi sorunla karşılaştırmaz inşallahGünaydın canım wuslt hamile eee. Sen ne yaptın gittin mi doktora
cnmmm hamile misin tebrik ediyorm cnmmmmmTesekkur ederim canim amin insallah sira sizde guzel haberler aliriz insallah hepinizden
Çok teşekkürler canım rabbim size de nasip etsinbır pasamız daha gelıyorAllah'ım saglıcakla devam ettırp kıcagın almayı nasıp etsın canım
Cokkk tesekkur ederim bitanem insallah sendende guzel haberler alacagiz evet oyleymis gelinlik giydim biraz boldu 2 ay onceki ruyamdanda etkilenmistimWuslt cim tebrik ederim seni. Rabbim sağlıklı bid hamilelik geçirirsin inşallah. Rüyada gelinlik giymek hamile olacağına işaret oluyor. Bende kendimi gelinlikle gördüğüm ay hamile kalmıştım. Zaten hersey sana ayan olmuş ben geliyorum demiş.
Sanki bu rüyayı anlattığını hatırlıyorumm..Canim ben 2 ay once bir ruya gormustum doguma gidiyordum dr kacinci denemede hamile kaldin diye sordu esimde 8. Deneme dedi bende niye 8 dedin diye sordum esim agzimdan oyle cikti dedi bu ayda 8. Denememdi adetten 1 hafta once sancilarim basladi dun gecti sag kasigimda hafof aci hissettim adetten 2 gun oncede migdem bulandi ben uduttum diye aldirmadim dunde ruyamda gelinlik giyip esimle evleniyordum 2 gundur kendimi garip hissediyordum dun ovulasyon tedti yaptim t cizgisi aninda koyulasti c cizgisinden koyuydu ha bide benom akintim herzamankinden farkliydi tek belirtim akintim oldu
Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin canım.Hepimiz anniş olalım artık
:) ınsallah mınık kusum ıcımdedır tatlım evet canım suan artık hayırlı zaman dıye dusunuyorum bende kendımızı toparladık cunku ınsallah rabbımde bu zamanı hayırlı kılmıstır :) ınsallah bebısım gelecek kuzum ınsallah olumsuzlukla karsılasmayız canım ama dr hemen gıtmeyı dusunmuyorum canım bırkac ay daha gun asırı denerız ondan sonra bu sırede senemız dolmus olur ama ınsallah gerek kalmaz bebegımı vermıstır Rabbım bana :)
Resim acilmiyor bende yaaa amaaaaaaaa coooooookkk sevindimm ucuyorum suan resmen insaAllahh kandada guzel bir deger gorursunn canim benimm ayy cok sevibdim yaaGunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
bende öyle düşünüyorum wuslt hsg çekilene kadar bebeği geldi ve bebiş için sadece 1 sprem gerekli rabbim sabredip inanarak devam ederseniz verecektir diye düşünüyorum yani eğer deddiğin gibi bu kadar takviye yapıp çalışıp bir sene dolunca olmazsa o zaman tüp bebek düşünürsün şu an bunları düşünme bencede eşini ve kendini besle sağlıklı olun gerisini tamam yoruldum olmuyo dediğinde düşünürsünüz canım :)
Canım çok sevindim senin adına tebrik ederim bitanem Rabbim sağ salim kuçağınıza almayı nasip etsinYok canim her zamanki gibi ayni yogunluktaydi sadece koyuydu akintim
bencede en doğrusu hemen gitmemek evet seneyi doldurmak gerek inşallah sağlıklı uzun ömürlü evladı vermiştir rabbim sana :) bekliyoruz bakalım ne kaldı şurda :)
Tesekkur ederin canim darisi basina insallahCanım gözün Aydın cok sevindim hayırlı olsun tekrar
cokk tesekkurler insallah canim aksam esimle gidecegiz kana insallah guzel sonuc alirim darisi basina olsun insallahhayırlı olsun canım.. kan testi sonucunla birlikte tescillenmiş olacak inşaAllah..
Rabbim ultrasonda görmeyi, karnındayken tekmelerini, doğduu zamanı da görmeyi nasip etsin canım.. :)
cnmmm hamile misin tebrik ediyorm cnmmmmm
Evet anlatmistim 8. Ayda olacak demistiniz oldu insallah devamida gelirSanki bu rüyayı anlattığını hatırlıyorumm..
hatta hepimiz yorum yapmıştık
hayır ama deniyordu olmuyordu hsg yi düşünüyordu iki aydır sorun mu var acaba diye yani tam tedavi düşünürken geliverdi o yüzden sizde güzel beslenince nasipte kendiliğinden varsa olacaktır ben buna inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?