2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Günaydın canım wuslt hamile eee. Sen ne yaptın gittin mi doktora
Çok sevindim canım Allah herkese nasip etsin gitmişdim doktor daha erken dedi ayın 10 gel kan testi falan yaptıralım inşallah hiç bi sorun olmaz adeten çocuklarda mikroplar falan oluyor ya öyle olsa doktor dedi 3 ayından tez tedavi olmaz yine bi müayne olmak şart Rabbim hiç bi sorunla karşılaştırmaz inşallah

Cokkk tesekkur ederim bitanem insallah sendende guzel haberler alacagiz evet oyleymis gelinlik giydim biraz boldu 2 ay onceki ruyamdanda etkilenmistim

Sanki bu rüyayı anlattığını hatırlıyorumm..
hatta hepimiz yorum yapmıştık

bencede en doğrusu hemen gitmemek evet seneyi doldurmak gerek inşallah sağlıklı uzun ömürlü evladı vermiştir rabbim sana :) bekliyoruz bakalım ne kaldı şurda :)

W wuslt tebrik ediyorum canım çok sevindim.

Kaygılım wusltın eşinde spermle ilgili bir problem var mıydı ki?

bencede en doğrusu hemen gitmemek evet seneyi doldurmak gerek inşallah sağlıklı uzun ömürlü evladı vermiştir rabbim sana :) bekliyoruz bakalım ne kaldı şurda :)

amn canım ınsallah Rabbım bu ay hepımızın bebıslerını versınnn :) valla ttalım 2 bat beklıyorum ben bu ay 6 aralık ve 10 aralıgı atlatmam lazım 1 hafta var dıyebılırıız :)

Canım gözün Aydın cok sevindim hayırlı olsun tekrar
Tesekkur ederin canim darisi basina insallah
hayırlı olsun canım.. kan testi sonucunla birlikte tescillenmiş olacak inşaAllah..
Rabbim ultrasonda görmeyi, karnındayken tekmelerini, doğduu zamanı da görmeyi nasip etsin canım.. :)
cokk tesekkurler insallah canim aksam esimle gidecegiz kana insallah guzel sonuc alirim darisi basina olsun insallah
cnmmm hamile misin tebrik ediyorm cnmmmmm

W wuslt tebrik ediyorum canım çok sevindim.

Kaygılım wusltın eşinde spermle ilgili bir problem var mıydı ki?

hayır ama deniyordu olmuyordu hsg yi düşünüyordu iki aydır sorun mu var acaba diye yani tam tedavi düşünürken geliverdi o yüzden sizde güzel beslenince nasipte kendiliğinden varsa olacaktır ben buna inanıyorum :)

Bende inanıyorum eşimin spermi artacak. Üzülüp ağlamıyorum artık. Bende bir sorun olmadığına göre eşiminde artınca kendiliğinden olacak artık inancım tam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…