hayırlı olsun cnm gözün aydın
KIZLAR FORMASYON OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
ÇIĞLIK ATIYORUM BENDE...ANKARADA BULUŞUYORUZ O ZAMANAyyyyyyyyyyy gerçekten miiiiiiii? Kazandın mııııı? Allahım sevinçten ağlıyorum resmen
KIZLAR FORMASYON OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Tebrikler cnmm çok sevindimKIZLAR FORMASYON OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
yaşasnnnnn tebrik ederimmm :):):)
ÇIĞLIK ATIYORUM BENDE...ANKARADA BULUŞUYORUZ O ZAMAN
Ben 4 ay diyet yapmıstım.sabahları yarım bardak süt ile nesfit öğlen sulu yemek ekmeksiz akşamda yine yarım bardak sütle nesfit yiyordum.ağzıma şeker cikolata ekmek borek corek hiçbirşey sokmadım aylarca.ekmeğin tadını bile unutmustum.evde bol bolda soor yaptım mekik falan.günde en fazla 15 dk yapıyordum.4 ayda 13 kilo vermiştim.doğumdan sonra yine yapıcam inş cok kilo aldım çünkübende bu sabah süt nesfit öğlen bir tabak sulu yemek ama yanına 4 küçük ince dilim ekmek yedim bu arada yaklaşık 1 senedir burda çalışıyorum gelen ekmekleri hiç yemedim şimdiye kadar hep kuşlara verdim ama işte yok bugün ve geöen haftadan beri yiyorum
BACILAR TÜTRÜYORUM VALLA 6 YILLIK HAYALİM GERÇEK OLDU HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
tebrik ederimmm hayırlı olsun
Ben 4 ay diyet yapmıstım.sabahları yarım bardak süt ile nesfit öğlen sulu yemek ekmeksiz akşamda yine yarım bardak sütle nesfit yiyordum.ağzıma şeker cikolata ekmek borek corek hiçbirşey sokmadım aylarca.ekmeğin tadını bile unutmustum.evde bol bolda soor yaptım mekik falan.günde en fazla 15 dk yapıyordum.4 ayda 13 kilo vermiştim.doğumdan sonra yine yapıcam inş cok kilo aldım çünkü
ÇIĞLIK ATIYORUM BENDE...ANKARADA BULUŞUYORUZ O ZAMAN
BACILAR TİTRİYORUM VALLA 6 YILLIK HAYALİM GERÇEK OLDU HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER
TOSPAAA BACIM SENİNDE GÖZÜN AYDIN
bende bu sabah süt nesfit öğlen bir tabak sulu yemek ama yanına 4 küçük ince dilim ekmek yedim bu arada yaklaşık 1 senedir burda çalışıyorum gelen ekmekleri hiç yemedim şimdiye kadar hep kuşlara verdim ama işte yok bugün ve geöen haftadan beri yiyorum
şimdi atamaları mı bekleyeceksiniz hele bi anlatın bakıyım süreci :)
KPSS YE GİRECEĞİZ HER YIL...BENİM OLMADIĞI İÇİN 2 YILDA BİR GİRİYORUDUM AMA ARTIK HER YIL VE AYRICA TANIDIK KOLEJLER VAR ONLARA DA GİREBİLİRİM....OOOOOOOOHHHH BEşimdi atamaları mı bekleyeceksiniz hele bi anlatın bakıyım süreci :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?