2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ben 4 ay diyet yapmıstım.sabahları yarım bardak süt ile nesfit öğlen sulu yemek ekmeksiz akşamda yine yarım bardak sütle nesfit yiyordum.ağzıma şeker cikolata ekmek borek corek hiçbirşey sokmadım aylarca.ekmeğin tadını bile unutmustum.evde bol bolda soor yaptım mekik falan.günde en fazla 15 dk yapıyordum.4 ayda 13 kilo vermiştim.doğumdan sonra yine yapıcam inş cok kilo aldım çünkü

yarım bardak süt mü ben 2 bardak şu öğlenleri ekmeği kesersem olacak sanırım başlasam hiç böyle olmadım hayatımda yani kestim dediğim an kesiyordum haftasonu da iyiydim ama bugün öğlen yine zırt diye geldi o iştah ( mide büyüdü tabi artık birde işimde mutlu değilim stres yapıyorum sanırım

Bende karşımdı poğaçacı var ordan sabah öğlen yiye yiye aldım farketmeden
Aynada bi vaktım göbek şişmiş gören hamile sanıp çeviriyor

şimdi atamaları mı bekleyeceksiniz hele bi anlatın bakıyım süreci :)

Atama kısmı önemli değil benim için şimdilik. Özel okulda da yapabiliriz öğretmenlik. KPSS kalkacak deniyo zaten. Umarım yerine başka bi atama kriteri getirirler. Bakıcaz artık duruma göre. Ben belgemi alayım da gerisi kolay.

şimdi atamaları mı bekleyeceksiniz hele bi anlatın bakıyım süreci :)
KPSS YE GİRECEĞİZ HER YIL...BENİM OLMADIĞI İÇİN 2 YILDA BİR GİRİYORUDUM AMA ARTIK HER YIL VE AYRICA TANIDIK KOLEJLER VAR ONLARA DA GİREBİLİRİM....OOOOOOOOHHHH BE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…