2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

W wuslt tebrik ediyorum canım çok sevindim.

Kaygılım wusltın eşinde spermle ilgili bir problem var mıydı ki?
Tesekkur ederim canim esimin sonuclar iyiydi benden once yaptirmisti spermiyogram sicak yerde calisiyordu varikoselden suphelenmisti ama bisey cikmadi benim sonuclarda iyiydi olmasaydi hsg cekilecektim

Kızlar bu hamilelik kafaya takınca stres yapınca olmuyor mu yaa galiba ben çok hassaslaştım herşeye ağlıyorum çok mu taktım acaba

aynen canım taktıgın stres yaptıgın zaman olmuyor rahat olman lazım RABBIM hepımızın gonlune rahatlık sakınlık versın

Tesekkur ederim canim esimin sonuclar iyiydi benden once yaptirmisti spermiyogram sicak yerde calisiyordu varikoselden suphelenmisti ama bisey cikmadi benim sonuclarda iyiydi olmasaydi hsg cekilecektim

Evet herkesin eşi gidip bu spermiogram testini yaptırmalı bencede eğer sorun yoksa iki taraftada bir sene beklemeli.

Farketmiyor canım. Eğer kan alınırken kötü oluyosan tok olmanı öneririm. Ben öyle oluyorum çünkü o yüzden tok verdim

Yok olmuyorum canım. Kadın doğumdan randevu aldım kendi doktorum değilde işime yakın olduğu için yakınımdaki bir devlet hastanesinden gidip doktora hormon testi yaptırmak istiyorum dersem yapar mı?

Bende inanıyorum eşimin spermi artacak. Üzülüp ağlamıyorum artık. Bende bir sorun olmadığına göre eşiminde artınca kendiliğinden olacak artık inancım tam.

benimde öyle canım allah kısmet ederse neden olmasın sonuçta sorun belli çözümü var uygulanıyorda bundan sonrası buluşsun spermlerle yumlar :)

Yapar tabi adetinin 3. Günü değilmi?
Yok olmuyorum canım. Kadın doğumdan randevu aldım kendi doktorum değilde işime yakın olduğu için yakınımdaki bir devlet hastanesinden gidip doktora hormon testi yaptırmak istiyorum dersem yapar mı?

benimde öyle canım allah kısmet ederse neden olmasın sonuçta sorun belli çözümü var uygulanıyorda bundan sonrası buluşsun spermlerle yumlar :)

Aynen öyle kuzum çok sağol desteğin için. Bugün daha iyiyim zaten. Perşembe eşimin sonucunda biraz da olsa bir değişiklik görürsem daha da iyi olucam allahın izniyle.

aynen canım taktıgın stres yaptıgın zaman olmuyor rahat olman lazım RABBIM hepımızın gonlune rahatlık sakınlık versın
Amin canım ya görümceem düğünümden bi hafta önce kocaya kaçtı düğünümü mahvetti şimdi de hamileymiş takmamak elde değil galiba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…