- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ben bi ara niyetlendim yapamadım sira yoktu, aç karına sabah iyi olurmuş :)Kızlar hormon testi yaptıranlar aç mı tok mu yapılıyor bu hormon testi?
Tesekkur ederim canim esimin sonuclar iyiydi benden once yaptirmisti spermiyogram sicak yerde calisiyordu varikoselden suphelenmisti ama bisey cikmadi benim sonuclarda iyiydi olmasaydi hsg cekilecektim
ben bi ara niyetlendim yapamadım sira yoktu, aç karına sabah iyi olurmuş :)
Kızlar hormon testi yaptıranlar aç mı tok mu yapılıyor bu hormon testi?
Tesekkur ederim bitanem sende kendine dikkat et yat hic kalkma insallah 13 aralikta guzel haberler alacagiz sendencnmmm hamile misin tebrik ediyorm cnmmmmm
Kızlar bu hamilelik kafaya takınca stres yapınca olmuyor mu yaagaliba ben çok hassaslaştım herşeye ağlıyorum çok mu taktım acaba
Ayy ne kadar koyu cikmis en az 300 cikar hcg degeriEvet uyuyamadim heyecandan esimde uyuyamadi uyandirdim ruyamda bebegimiz oluyordu eve getirmistim niye uyandirfin dedi testime bak dedim ee bunlar ayni koyulukta degilki diyor ovulasyonla ayni olacak saniyor
Tesekkur ederim canim esimin sonuclar iyiydi benden once yaptirmisti spermiyogram sicak yerde calisiyordu varikoselden suphelenmisti ama bisey cikmadi benim sonuclarda iyiydi olmasaydi hsg cekilecektim
Elifim hala soktayim resime bakip duruyorum testeResim acilmiyor bende yaaa amaaaaaaaa coooooookkk sevindimm ucuyorum suan resmen insaAllahh kandada guzel bir deger gorursunn canim benimm ayy cok sevibdim yaa
Farketmiyor canım. Eğer kan alınırken kötü oluyosan tok olmanı öneririm. Ben öyle oluyorum çünkü o yüzden tok verdim
Amin canim insallahCanım çok sevindim senin adına tebrik ederim bitanem Rabbim sağ salim kuçağınıza almayı nasip etsin
Bende inanıyorum eşimin spermi artacak. Üzülüp ağlamıyorum artık. Bende bir sorun olmadığına göre eşiminde artınca kendiliğinden olacak artık inancım tam.
Sizin durumlar nasil canimEvet herkesin eşi gidip bu spermiogram testini yaptırmalı bencede eğer sorun yoksa iki taraftada bir sene beklemeli.
Yok olmuyorum canım. Kadın doğumdan randevu aldım kendi doktorum değilde işime yakın olduğu için yakınımdaki bir devlet hastanesinden gidip doktora hormon testi yaptırmak istiyorum dersem yapar mı?
Bende sana resim atmistim testin elifimAyy ne kadar koyu cikmis en az 300 cikar hcg degeriheyecanlandim yaaaaa
benimde öyle canım allah kısmet ederse neden olmasın sonuçta sorun belli çözümü var uygulanıyorda bundan sonrası buluşsun spermlerle yumlar :)
Cinsiyeti belli olmus prens geliyor masallah masallahÇok teşekkürler canım rabbim size de nasip etsin
Amin canım yaaynen canım taktıgın stres yaptıgın zaman olmuyor rahat olman lazım RABBIM hepımızın gonlune rahatlık sakınlık versın
canım hayırlı olsun bebişin inşallah sağsalim kavusursun :)Bende sana resim atmistim testin elifim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?