2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin canım ya görümceem düğünümden bi hafta önce kocaya kaçtı düğünümü mahvetti şimdi de hamileymiş takmamak elde değil galiba ya

Hadıyaaa uzucu olmus canımm bosver canım takma suana kadar gelmedıyse vardır bır sebebı hayırlı degılmıs demekkı ınsalalh cok gecmeden gelır bebısın en dogru hayırlı zamanı dıle canım

Aynen öyle kuzum çok sağol desteğin için. Bugün daha iyiyim zaten. Perşembe eşimin sonucunda biraz da olsa bir değişiklik görürsem daha da iyi olucam allahın izniyle.

ne demek her zaman lovelym :) göreceksiniz tabikide yükselme olacak ilaçlarla beraber moral çok önemli ilaç çoğaltırken stres azaltmasın ve de erkek psikolojisi hem geçen aylarda gripler atlattınız onlarda düşürmüş olabilir bence toparlayacak her şey ama eşine hem yemesinde hem moralinde destek şart burda iş sana düşüyor :) devlet hastanesinden direk randevusuz gidip istersen olur mu ben bilemiyorum ist da çok zor o işler randevu al git muayene istesin kan zamanı vsvs

Amin canım ya görümceem düğünümden bi hafta önce kocaya kaçtı düğünümü mahvetti şimdi de hamileymiş takmamak elde değil galiba ya

ne düşüncesizz bir kadın o öyleee edepsiz biraz kusura bakmada insan ailesini hiç mi düşünmezz hehhh çocuğu olursa iyi kimseyle uğraşacak zırt diye ortaya atacak bir şeyi kalmadı artık baksın dursun kendi gibi yaramaz bir çocuğu olursa :):):) ayyy fenalıklar geçirdim yine aklmdan allahım sen affet

Insallah canım benim kalp atışlarını da duyarsın. Biz duymamustik. Hamile olan biri görünce kalp atışlarını duyduk deyince bir oh çekiyorum mutlu oluyorum. Bize de dua et canimm.

BENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?

kaçak görümce deyince gülesim geldi canım inşallah canım teşekkür ederim :)

W wuslt cnmmm çok sevindim hayırlı olsun inşallah :) :) ne güzel bi haber yaa çok mutlu oldum kan da değerlerin yüksek çıkar inşallah cnm benim
Internet paketim bitmişti yeni gördüm

Cokkk tesekkur ederim bitanem insallah sendende guzel haberler alacagiz evet oyleymis gelinlik giydim biraz boldu 2 ay onceki ruyamdanda etkilenmistim
Insallah canım inşallah. Dua edelim. Hiç bir sorun olmadan bebişini kucağına alırsın inşallah. Rahat ol hiç bir korku olmasın içinde. Akşam mi kana gideceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…