Amin canım yagörümceem düğünümden bi hafta önce kocaya kaçtı düğünümü mahvetti şimdi de hamileymiş takmamak elde değil galiba ya
Aynen öyle kuzum çok sağol desteğin için. Bugün daha iyiyim zaten. Perşembe eşimin sonucunda biraz da olsa bir değişiklik görürsem daha da iyi olucam allahın izniyle.
Sagol canim amin insallah tum isteyenlerin basina olsun insallah hayirlisiylacanım hayırlı olsun bebişin inşallah sağsalim kavusursun :)
Canım çok sağol kuzumGiz sağlıklı bi tosunun olcak inş çok sevindim
amin canım hepimizinki inşalahh :)Hadıyaaa uzucu olmus canımm bosver canım takma suana kadar gelmedıyse vardır bır sebebı hayırlı degılmıs demekkı ınsalalh cok gecmeden gelır bebısın en dogru hayırlı zamanı dıle canım
Evet uyuyamadim canim hic uykumda yok heyecandan
Amin canım yagörümceem düğünümden bi hafta önce kocaya kaçtı düğünümü mahvetti şimdi de hamileymiş takmamak elde değil galiba ya
Canım adet gününden kaç gün geçtikden sonra tapdın testi ben 3 gününde yapmışdınElifim hala soktayim resime bakip duruyorum testeEki Görüntüle 1322430
Canım adet gününden kaç gün geçtikden sonra tapdın testi ben 3 gününde yapmışdım
Bugundu adet gunum canim dun ovulasyon koyu cikinca suphelendim bugun yaptimCanım adet gününden kaç gün geçtikden sonra tapdın testi ben 3 gününde yapmışdın
[/URL][/IMG]
çok tatlısın yaaaa maşalaah ben de heycanladım vallaaEvet uyuyamadim canim hic uykumda yok heyecandan
bilmem ki lovelym yemeseydin keşke gidince sor ama doktoruna gereksz yere hormon stresi yaşarsın sonra bişey yüksek çıkarsa :)Valla ben bir simit yedim 11:00'de doktorada saat 13:00'te gidicem yapmazlar mı ki bana?
Insallah canım benim kalp atışlarını da duyarsın. Biz duymamustik. Hamile olan biri görünce kalp atışlarını duyduk deyince bir oh çekiyorum mutlu oluyorum. Bize de dua et canimm.Çok sevindim canım Allah herkese nasip etsin gitmişdim doktor daha erken dedi ayın 10 gel kan testi falan yaptıralım inşallah hiç bi sorun olmaz adeten çocuklarda mikroplar falan oluyor ya öyle olsa doktor dedi 3 ayından tez tedavi olmaz yine bi müayne olmak şart Rabbim hiç bi sorunla karşılaştırmaz inşallah
O senin tatliligin canim yazdiklarini okudumda gorumcen kacacak baska gun bulamamismi dugunden sonra kacaymis sen hic uzulme tatlim insallah pozitifi goreceksin sen cok tatli anne olacaksin rabbimhayirlisiyla nasip etsin insallahçok tatlısın yaaaa maşalaah ben de heycanladım vallaa
kaçak görümce deyince gülesim geldi canımInFlames sen bu kaçak görümcenin hamişliğinden etkilenme sakın kendi kendini strese sokmaaa aman dikkat. Telinle duvağınla gelin olmuşsun sen kendi hamişlik serüvenine güvenle devam et canım. countryrose minik erkeğini kucağına almak nasip olsun en sağlıklısından :)
Insallah canım inşallah. Dua edelim. Hiç bir sorun olmadan bebişini kucağına alırsın inşallah. Rahat ol hiç bir korku olmasın içinde. Akşam mi kana gideceksinCokkk tesekkur ederim bitanem insallah sendende guzel haberler alacagiz evet oyleymis gelinlik giydim biraz boldu 2 ay onceki ruyamdanda etkilenmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?