Canım yaa benimde cumartesı sabahından beri kasıklarım belim ağrıyor dün akşamda krem gibi akıntı oldum bi kerecik. Aklına kist falan kötü şeyler getirmeeee yumurtladığına inanıp çalışmaya devam et benceBENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
inşallaah canım yaa bata çok var nası geççek günler bilmiyorummm :)O senin tatliligin canim yazdiklarini okudumda gorumcen kacacak baska gun bulamamismi dugunden sonra kacaymis sen hic uzulme tatlim insallah pozitifi goreceksin sen cok tatli anne olacaksin rabbimhayirlisiyla nasip etsin insallah
bazılarında ağrı oluyormuş canım bence aklına kötü şeyler getirmeBENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
Kaygilim yum zamani kasikta sanci olur benimde oluyordu bide akintidan anliyordum benBENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
BENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
Insallah canim bu ay tam 1 yil oluyor.nasil heycanliydim ilk kez korunmuyorduk.hemen hamile kalirim diye dusunmuyordum rahattim en az 3 ay vermistim kendime.ama ocak ayinda hamile kalmistim.her sey nasip kismet sagliklisi hayirlisi olsun zamani onemli degil.Canim insallah yilbasinda sendende guzel haberler aliriz
Maşallah baya koyu çıkmış bence yüksek bir değer çıkacak. ...Elifim hala soktayim resime bakip duruyorum testeEki Görüntüle 1322430
Hep dualarimdasiniz canim evet aksam gelen olmaz insallah giderizInsallah canım inşallah. Dua edelim. Hiç bir sorun olmadan bebişini kucağına alırsın inşallah. Rahat ol hiç bir korku olmasın içinde. Akşam mi kana gideceksin
ben ben yum günüm bugün yarın batma var, göğüs ağrısı var ne bileyim kasık var adet olacak gibi.. kendimi dinlemiyorumama uzun zamandır da var acaba kist yok yoook kötü düşünmek istemiyorumBENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
Bende hemen kalirim saniyordum tatlim tabi rabbim hayirlisiyla sagligiyla nasip etsin kizlar bide ben hergun rabbi hebli mine's salihin okuyordum aklima geldikceInsallah canim bu ay tam 1 yil oluyor.nasil heycanliydim ilk kez korunmuyorduk.hemen hamile kalirim diye dusunmuyordum rahattim en az 3 ay vermistim kendime.ama ocak ayinda hamile kalmistim.her sey nasip kismet sagliklisi hayirlisi olsun zamani onemli degil.
Canim farketmiyor.ben sabahlari yaptirdigim icin hep actim.ama onemli degil.Kızlar hormon testi yaptıranlar aç mı tok mu yapılıyor bu hormon testi?
ne düşüncesizz bir kadın o öyleee edepsiz biraz kusura bakmada insan ailesini hiç mi düşünmezz hehhh çocuğu olursa iyi kimseyle uğraşacak zırt diye ortaya atacak bir şeyi kalmadı artık baksın dursun kendi gibi yaramaz bir çocuğu olursa :):):) ayyy fenalıklar geçirdim yine aklmdanallahım sen affet
masallah masallah Allahım saglıkla kucagına koysun canım bızede nasıp etsınDun ovulasyon yaptim kopkoyu beliriverdi iki cizgide t daha koyuydu bugunde sabaha karsi gebelik testi yaptim pozitif cikti
Ruyan guzelmis canim olabilir sen oku yasin canim ben her cuma okuyorum rahmetli babannem dedemebende gecen yıl kasım sonunda br ruya gorustum cıkarmı bılmem 2 tane bebek vardı bana dıyorlarkı 1 yasın oku aralıkta bebegının haberını alacaksın dıyorlardı ama hangı aralık bılmıyorum ınsallah ıcındekı aydan bahsetmıslerdır:)
dun yaptım 30 undada yapmadım bakalım ne olacak30 da yaptıysan kaçmaz
ben de sureklı okumaya calısıyorum ama bılmıyorum nasıp ne olursa ben bu ay bebek olayını unuttum okudugum kıtaptan cok etkılendım sadece ıbadetle ugrasıyorum verırse Allahım basım ustune vermezsede yıne aynı tamamen ona bıraktım dusunmuyorumRuyan guzelmis canim olabilir sen oku yasin canim ben her cuma okuyorum rahmetli babannem dedeme
Yapar tabi adetinin 3. Günü değilmi?
bilmem ki lovelym yemeseydin keşke gidince sor ama doktoruna gereksz yere hormon stresi yaşarsın sonra bişey yüksek çıkarsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?