2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

BENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
Canım yaa benimde cumartesı sabahından beri kasıklarım belim ağrıyor dün akşamda krem gibi akıntı oldum bi kerecik. Aklına kist falan kötü şeyler getirmeeee yumurtladığına inanıp çalışmaya devam et bence

O senin tatliligin canim yazdiklarini okudumda gorumcen kacacak baska gun bulamamismi dugunden sonra kacaymis sen hic uzulme tatlim insallah pozitifi goreceksin sen cok tatli anne olacaksin rabbimhayirlisiyla nasip etsin insallah
inşallaah canım yaa bata çok var nası geççek günler bilmiyorummm :)

BENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
bazılarında ağrı oluyormuş canım bence aklına kötü şeyler getirme yum zamanı ağrısı olabillr bence :)

Kaygilim yum zamani kasikta sanci olur benimde oluyordu bide akintidan anliyordum ben

bence yum yaklasıyor onun ıcın agrıyor canım kotu bırsey getırme aklına öyle olsa dr gıttıgınde gorurdu sen calısmana bak canım yum donemındesın cunku

Canim insallah yilbasinda sendende guzel haberler aliriz
Insallah canim bu ay tam 1 yil oluyor.nasil heycanliydim ilk kez korunmuyorduk.hemen hamile kalirim diye dusunmuyordum rahattim en az 3 ay vermistim kendime.ama ocak ayinda hamile kalmistim.her sey nasip kismet sagliklisi hayirlisi olsun zamani onemli degil.

ben ben yum günüm bugün yarın batma var, göğüs ağrısı var ne bileyim kasık var adet olacak gibi.. kendimi dinlemiyorumama uzun zamandır da var acaba kist yok yoook kötü düşünmek istemiyorum

Bende hemen kalirim saniyordum tatlim tabi rabbim hayirlisiyla sagligiyla nasip etsin kizlar bide ben hergun rabbi hebli mine's salihin okuyordum aklima geldikce

Canım yeni gördüm msjı ayyy güldürdün beni valla öyle yaa çok zor günler geçirdik sayesinde neyse o iyi olsun da bize bulaşmasın die düşünüyoruz hep birlikte :)

Ruyan guzelmis canim olabilir sen oku yasin canim ben her cuma okuyorum rahmetli babannem dedeme

Ruyan guzelmis canim olabilir sen oku yasin canim ben her cuma okuyorum rahmetli babannem dedeme
ben de sureklı okumaya calısıyorum ama bılmıyorum nasıp ne olursa ben bu ay bebek olayını unuttum okudugum kıtaptan cok etkılendım sadece ıbadetle ugrasıyorum verırse Allahım basım ustune vermezsede yıne aynı tamamen ona bıraktım dusunmuyorum

Lovely35 canım doktor benden 2 ay önce hormon testi istemişti adetin 3.günü sabahtan aç karnına gel demişti ama bilmiyorum farkeder mi tabi benim haftasonuna geldi gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…