2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bende inanıyorum eşimin spermi artacak. Üzülüp ağlamıyorum artık. Bende bir sorun olmadığına göre eşiminde artınca kendiliğinden olacak artık inancım tam.
Canim esin sanirim eve gidip yaptirmisti oyle hatirliyorum.esim gecen ay yaptirdi hastanede ordaki kadin isiklari kapatmasini soylemisti spermler etkileniyormus karanlik olmasi gerekmis.bi de yakin zamanda antibiyotik ve grip falan gecirmisse atesli o da etkiliyor.zaten 3 ayda bir tekrarlanmasi lazim ilk seferde saglikli sonuc vermiyor.olucagi varsa 1 tane zipir sperm yetiyor

Canım randevuluyum zaten 13:10'da randevum. Gidince hormon testi istesem yaparlar mı onu merak ettim.

Kızlar bu hamilelik kafaya takınca stres yapınca olmuyor mu yaa galiba ben çok hassaslaştım herşeye ağlıyorum çok mu taktım acaba
Evet malesef rahat olmak en iyisi.kim kafaya takmadiysa o ay hamile kaldi.baska ugras lazim bize.arkadasim 2 yil ugrasti ne zaman bis verdi olmuyor diye o ay hamile kaldi.

Ohhh canım içime su serptin inanki. Bizimde evle hastane arası 2 dakka yok eşimde evde gidip yaptı doğru hatırlıyorsun ama 2.5 günlük spermlerle ve daha önce ağır bir grip geçirmişti ateşlenmişti de acaba sonucumuz ondan mı böyle çıktı perşembe yine vericek 5 günlük spermlerle bir de işe gidecekti izin almamıştı oraya yetişicem stresiyle doğru düzgün yapamadım dedi. Duşta almış bizimki öyle getirmiş spermleri hastaneye. Yani ışıkla temas oldu, odada ufoyu yakmış sıcaklada oldu eminim etkilemiştir.

Canım tum olumsuzluklar varmıs ınsallah persembe gunu yapılacak testte daha ıyı sonuc alacaksınız

Evet malesef rahat olmak en iyisi.kim kafaya takmadiysa o ay hamile kaldi.baska ugras lazim bize.arkadasim 2 yil ugrasti ne zaman bis verdi olmuyor diye o ay hamile kaldi.
ben nasıl kafadan atcam bilmiyorum spora başlayıp değişiklik yapacaktım ama çalışıyorum hiç vaktim olmuyor

ben nasıl kafadan atcam bilmiyorum spora başlayıp değişiklik yapacaktım ama çalışıyorum hiç vaktim olmuyor

Kitap oku canım bol bol gez dolas ben mesela ılk defa bu ay takmadım dıyebılırım tabı sonucu bılmıyorum ama kafam rahattı en azından ben ne yaptım evle ıs aram 1 saat suruyor otubuste gelıp gıderken kıtap okudum evde esımle sohbet falan derken aklıma gelmedı ve kuzenlerle cok sık gorustuk aklıma gelmedı evdeyken saat 10 a kadar anca duruyorum zaten uyudum oyle yanı kendını oyalayacak bırsey bul netten sevdıgım dızılerın ızlemedım bolumlernı ızledım cok guldum KACAK GELINLER mesela

Yok kist getirmiyorum c tesi doktor kist vs yok dedi çok şükür o yüzden yum günlerinde olma ihtimalini düşünüyorum artık :)

Canım tum olumsuzluklar varmıs ınsallah persembe gunu yapılacak testte daha ıyı sonuc alacaksınız

İnşallah elisacım ya nasıl dua ediyorum anlatamam aklım fikrim onda spermlerin biraz gelişim göstermesinde keçiboynuzu mucizesine çok inanıyorum her gün akşam kaynatıyorum ölçüsüne tarifine göre yapıyorum. Yavrum gık demeden içiyor, benim daha kırarken midem bulanıyor kokusundan.

Hım ınsallah canım benm sıfa olacak esının psıkolojsı cok onemlı ama stresten uzak durmalı canım senın destek olman lazım guzel olacak canım benım hersey sne bol bol dua et

Evet atesli hastalik ve antibiyotik kullanmak spermi olduruyirmus.siz bi de az beklemissiniz onunda etkisi olmustur.insallah bu sefer daha iyi cikar. esimde 1 hafta oncesinde 3 gunluk antibiyotik almisti atesli degildi ama yine de etkilyomus.cok sukur nirmal cikti test ama daha iyi de olabilirmis.bizim yaptirdigimiz yerde dus vardi ama biz eve gittik sonra.

eşim tam bir işkolikkk aynı şirkette çalışıyoruz ve konumuz sadece işşş bölümlerimiz de aynı olduğu için çok sıkıldım buara televizyon almadık eve muhabbet ederiz tv'ye kapılmayalım diye ama bu sefer de akşamları iş konuşurken buluyoruz kendimizi neyseki yılbaşında annemin yanında olacağımmm

Bende ayni durumdayım once ağla sonra acaba etkilenir miyim diye üzül mevlam bize akil sabir versin
Amin canım yaa bizim elimizde bir şey yok ki sebeplere müracaat edip gerisini Allahtan bekliyoruz :) düşününce Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin diyorum ama his olarak kendimi çok kaptırıyorum galiba Allah affetsin

BENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
Benim oluyor canım akintiyla birlikte batma seklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…