Canim esin sanirim eve gidip yaptirmisti oyle hatirliyorum.esim gecen ay yaptirdi hastanede ordaki kadin isiklari kapatmasini soylemisti spermler etkileniyormus karanlik olmasi gerekmis.bi de yakin zamanda antibiyotik ve grip falan gecirmisse atesli o da etkiliyor.zaten 3 ayda bir tekrarlanmasi lazim ilk seferde saglikli sonuc vermiyor.olucagi varsa 1 tane zipir sperm yetiyorBende inanıyorum eşimin spermi artacak. Üzülüp ağlamıyorum artık. Bende bir sorun olmadığına göre eşiminde artınca kendiliğinden olacak artık inancım tam.
ne demek her zaman lovelym :) göreceksiniz tabikide yükselme olacak ilaçlarla beraber moral çok önemli ilaç çoğaltırken stres azaltmasın ve de erkek psikolojisihem geçen aylarda gripler atlattınız onlarda düşürmüş olabilir bence toparlayacak her şey ama eşine hem yemesinde hem moralinde destek şart burda iş sana düşüyor :) devlet hastanesinden direk randevusuz gidip istersen olur mu ben bilemiyorum ist da çok zor o işler randevu al git muayene istesin kan zamanı vsvs
Dualarım hep sizinle canımInsallah canım benim kalp atışlarını da duyarsın. Biz duymamustik. Hamile olan biri görünce kalp atışlarını duyduk deyince bir oh çekiyorum mutlu oluyorum. Bize de dua et canimm.
Evet malesef rahat olmak en iyisi.kim kafaya takmadiysa o ay hamile kaldi.baska ugras lazim bize.arkadasim 2 yil ugrasti ne zaman bis verdi olmuyor diye o ay hamile kaldi.Kızlar bu hamilelik kafaya takınca stres yapınca olmuyor mu yaagaliba ben çok hassaslaştım herşeye ağlıyorum çok mu taktım acaba
Canim esin sanirim eve gidip yaptirmisti oyle hatirliyorum.esim gecen ay yaptirdi hastanede ordaki kadin isiklari kapatmasini soylemisti spermler etkileniyormus karanlik olmasi gerekmis.bi de yakin zamanda antibiyotik ve grip falan gecirmisse atesli o da etkiliyor.zaten 3 ayda bir tekrarlanmasi lazim ilk seferde saglikli sonuc vermiyor.olucagi varsa 1 tane zipir sperm yetiyor
Ohhh canım içime su serptin inanki. Bizimde evle hastane arası 2 dakka yok eşimde evde gidip yaptı ama 2.5 günlük spermlerle ve önce ağır bir grip geçirmişti ateşlenmişti de acaba sonucumuz ondan mı böyle çıktı perşembe yine vericek 5 günlük spermlerle bir de işe gidecekti izin almamıştı oraya yetişicem stresiyle doğru düzgün yapamadım dedi. Duşta almış bizimki öyle getirmiş spermleri hastaneye. Yani ışıkla temas oldu, odada ufoyu yakmış sıcaklada oldu eminim etkilemiştir.
ben nasıl kafadan atcam bilmiyorumEvet malesef rahat olmak en iyisi.kim kafaya takmadiysa o ay hamile kaldi.baska ugras lazim bize.arkadasim 2 yil ugrasti ne zaman bis verdi olmuyor diye o ay hamile kaldi.
ben nasıl kafadan atcam bilmiyorumspora başlayıp değişiklik yapacaktım ama çalışıyorum hiç vaktim olmuyor
Canım yaa benimde cumartesı sabahından beri kasıklarım belim ağrıyor dün akşamda krem gibi akıntı oldum bi kerecik. Aklına kist falan kötü şeyler getirmeeee yumurtladığına inanıp çalışmaya devam et bence
Canım tum olumsuzluklar varmıs ınsallah persembe gunu yapılacak testte daha ıyı sonuc alacaksınız
Canım randevuluyum zaten 13:10'da randevum. Gidince hormon testi istesem yaparlar mı onu merak ettim.
İnşallah elisacım ya nasıl dua ediyorum anlatamam aklım fikrim onda spermlerin biraz gelişim göstermesinde keçiboynuzu mucizesine çok inanıyorum her gün akşam kaynatıyorum ölçüsüne tarifine göre yapıyorum. Yavrum gık demeden içiyor, benim daha kırarken midem bulanıyor kokusundan.
Evet atesli hastalik ve antibiyotik kullanmak spermi olduruyirmus.siz bi de az beklemissiniz onunda etkisi olmustur.insallah bu sefer daha iyi cikar. esimde 1 hafta oncesinde 3 gunluk antibiyotik almisti atesli degildi ama yine de etkilyomus.cok sukur nirmal cikti test ama daha iyi de olabilirmis.bizim yaptirdigimiz yerde dus vardi ama biz eve gittik sonra.Ohhh canım içime su serptin inanki. Bizimde evle hastane arası 2 dakka yok eşimde evde gidip yaptı doğru hatırlıyorsun ama 2.5 günlük spermlerle ve daha önce ağır bir grip geçirmişti ateşlenmişti de acaba sonucumuz ondan mı böyle çıktı perşembe yine vericek 5 günlük spermlerle bir de işe gidecekti izin almamıştı oraya yetişicem stresiyle doğru düzgün yapamadım dedi. Duşta almış bizimki öyle getirmiş spermleri hastaneye. Yani ışıkla temas oldu, odada ufoyu yakmış sıcaklada oldu eminim etkilemiştir.
eşim tam bir işkolikkk aynı şirkette çalışıyoruz ve konumuz sadece işşş bölümlerimiz de aynı olduğu için çok sıkıldım buaraKitap oku canım bol bol gez dolas ben mesela ılk defa bu ay takmadım dıyebılırım tabı sonucu bılmıyorum ama kafam rahattı en azından ben ne yaptım evle ıs aram 1 saat suruyor otubuste gelıp gıderken kıtap okudum evde esımle sohbet falan derken aklıma gelmedı ve kuzenlerle cok sık gorustuk aklıma gelmedı evdeyken saat 10 a kadar anca duruyorum zaten uyudum oyle yanı kendını oyalayacak bırsey bul netten sevdıgım dızılerın ızlemedım bolumlernı ızledım cok guldum KACAK GELINLERmesela
Bende ayni durumdayım once ağla sonra acaba etkilenir miyim diye üzül mevlam bize akil sabir versinKızlar bu hamilelik kafaya takınca stres yapınca olmuyor mu yaagaliba ben çok hassaslaştım herşeye ağlıyorum çok mu taktım acaba
Hain görümceAmin canım yagörümceem düğünümden bi hafta önce kocaya kaçtı düğünümü mahvetti şimdi de hamileymiş takmamak elde değil galiba ya
Amin canım yaa bizim elimizde bir şey yok ki sebeplere müracaat edip gerisini Allahtan bekliyoruz :) düşününce Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin diyorum ama his olarak kendimi çok kaptırıyorum galibaBende ayni durumdayım once ağla sonra acaba etkilenir miyim diye üzül mevlam bize akil sabir versin
aynen az daha bekleyemedi kör olmayasıcaHain görümce
Benim oluyor canım akintiyla birlikte batma seklindeBENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
Illa bi kaziklari oluyo bunlatin ya neyse bosver sen bebise odaklan bendd yarin doktora gidecegim umarim kacirmamisimdir yumurtlama günümüaynen az daha bekleyemedi kör olmayasıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?