2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Illa bi kaziklari oluyo bunlatin ya neyse bosver sen bebise odaklan bendd yarin doktora gidecegim umarim kacirmamisimdir yumurtlama günümü
İnşaallah kaçırmamışındır ve değerlendirirsin canım :) benim bu ay geçti artık bakalım

:) hadıya esle aynı yerde calısmak farklı olsa gerek ama haklısın canım aksamları evdede ıs konusmak sıkar yanı eve ıs tasımayın canım evdede calısmak ıstıyorsanz baska konular uzerınde calısma yapın hımm degısıklık olur yılbası senın ıcın o zaman canım :)

artık evde bi değişiklik yapmam lazım galiba tv alim hiç olmazsa çok sıkılıyorum ve çok eğlenerek çalışıyor bi de işimi çok seviyorum diyor çalışırken tabi ben hep sinir krizi şuan tek mutluluğum gidecek olmam

Hadı ya her sırkete boyle eleman lazımm valla canım masallah evet canım tv alman lazım galıba ızlersın arada bızımde bazen acık olmuyor ama ızledıgımız komık dızıler oluyor eglenıyoruz onları ızlerken :) hımm az kaldı yılbasında:)

Amin canim insallah aksam gidecegim kana rabbim sizlerede nasip etsin insallah
Inşallah cnm benim :) değerlerin uçsun gitsin çok şükür yaa :)
Bugün sabah mide bulantısıyla kalktım 3 gündür var eşim de test yok mu yapsana dedi daha var günüme dedim olsun belki tutunmuştur dedi evde yok ki dedim o da benden çok heyecan yaptı akşam eve testle gelirse şaşırmam ama çıkmazsa diye de yapmak istemem daha 8 gün var bata offf

aynen canım artık bi tv almanın vakti geldi :)

ooo bu ay bulantılar çoğalıyor bulana bulana çoğalıyoruz hadi inşallah daha çok erken 4 gün daha bekle öyle erken gebelik yaparsın en azından varsa çıkmaz şimdi diye düşünüyorum inşallah vardır canım :)

BENİM SOL KASIK AĞRIM VAR ARADA DÜNDEN BERİ GEÇEN AYDA BÖYLE DEMİŞTİM VE KİST OLMASINDAN ŞÜPHELENMİŞTİM ACABA YUM ZAMANIMDA MI OLUYOR BÖYLE ÖYLE BİR ŞEY OLAN VAR MI YUM ZAMANI AĞRISI OLAN ?
Cnm yum ağrısı o bende de oluyor üstelik çok ağrıyor benim hatta geçen ay göğüs ağrısı da olmuştu bende normalde hiç göğüs ağrım falan olmaz regl de de olmaz ama bu aralar var hayırlısı
Sen sıkı çalışmaya bak cnm gün aşırıya devam :)

canım ınsallah senden de guzel haber alırızzzz bencede daha erken bekle canım sakın stres yapma senınle batımız aynı canım ınsallah 8 gun sonra adet olmayız canım mutlu haberler verırız bence bekle test yapma hatta gunun gecmesını bekle bız ayın 16 da batı gecenler test yapacagız sende bıze katıl

Kızlar basım agrıyor sabahtan berı kulakalrımda kasınıyor burnumuda cekıyorummm sanırımmm hasta olacagımmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…