bunca banyoların üstüne beklenen sonuç bu umarım bebiş gelmiştirde bu üşütmeleri hiç görmez gözümüz :)
bız bu heyecanla calısamıyoruz bebıslerımız gelınce sanırım hıc calısamayız bır elımız karnımızdaaz kaldı kaygılım gunu yarıladık :)
Yumurtlama bitince gelen akinti gibi akintim olmustu iki gun incir yedim fitil attim bi tane bekledigim yumurtlama tarihi oncesindeydi de akinti fitili atmak icin salgilanan akintidir dedi arkadasim ama kafami rahatlatamadim halaİnşaallah kaçırmamışındır ve değerlendirirsin canım :) benim bu ay geçti artık bakalım
canım durumlar nasıl ?
ben hep elim karnımda uyuyordum :) çok güzeldi inşallah rabbim yeniden nasip eder bu sefer sağlıklı uzun ömürlü hayırlısıyla :) günü yarıladıkta diğer yarısı gelmeyecek sanki eğer eski düzenime göre olursa bugün yum günü ama geçen aya göre 4 gün var bu durumda ov testleri işe yarar umarım :)
Sakin ol sampiyonAKŞAM OLMALI ÇALIŞMALIYIZ BEN BU HEYECANLA İŞ GÜÇ YAPAMIYORUM:
Ewt bencede çok erken cnm ama eşim işte üzerime çok titriyor sürekli ne oldu ne bitti falan stres yapıyorumooo bu ay bulantılar çoğalıyorbulana bulana çoğalıyoruz hadi inşallah daha çok erken 4 gün daha bekle öyle erken gebelik yaparsın en azından varsa çıkmaz şimdi diye düşünüyorum inşallah vardır canım :)
her ay zaten geri sayım yaşıyoruz canım yaagecer canım gecer benımde 6 veya 10 aralık canım 6 aralıgı atlatırsam varan 1 dıyecegım
valla durumlar aynı canım ne gelen var ne de giden. bugünle 12 gün gecikti
hiç ağrım yok az belim sızlardı o da geçti ne hamilelik ne adet belirtisi hiçbişey yok
kafam allak bullak. Sınav stresim var bir yandan suan özel duruma pek kafa yoramıyorum
persembe yada cuma tekrar idrar testiyle bakcam
haftasonu sınavım var önümüzdeki pazartesiye kadın doğumdan randevu aldım böyle işde. Çok şaşkınım.
ay canım dikkat et inşallah bebişin haberleridir :)Kızlar basım agrıyor sabahtan berı kulakalrımda kasınıyor burnumuda cekıyorummm sanırımmm hasta olacagımmm:)
her ay zaten geri sayım yaşıyoruz canım yaasen de hiç belirti falan var mı
Yumurtlama bitince gelen akinti gibi akintim olmustu iki gun incir yedim fitil attim bi tane bekledigim yumurtlama tarihi oncesindeydi de akinti fitili atmak icin salgilanan akintidir dedi arkadasim ama kafami rahatlatamadim hala
Kuzularimmm... Minigimiz uslu uslu doktor teyzesi görebileceği şekilde yatmışti... Allahim çok güzel bir andı... 6.cm olmuş minigimiz... Sonra hareket etti kuzum pitir pitir maaşAllah...veeee doktorumuz KIZA benziyor dedi...bacaklarinin orayı inceledi durdu resim çektik pc den girince gösteririm... Kiz tahmininde bulunan hatunlar tebrikler
Elifim sana gelin geliyor
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah :)Kuzularimmm... Minigimiz uslu uslu doktor teyzesi görebileceği şekilde yatmışti... Allahim çok güzel bir andı... 6.cm olmuş minigimiz... Sonra hareket etti kuzum pitir pitir maaşAllah...veeee doktorumuz KIZA benziyor dedi...bacaklarinin orayı inceledi durdu resim çektik pc den girince gösteririm... Kiz tahmininde bulunan hatunlar tebrikler
Elifim sana gelin geliyor
Ewt cnm erken beklemeyi düşünüyorum inşallah cnm adet olmayız ya mutlu haberler verelim :) olur cnm tmm katılıyorum o zaman bende birlikte yapalım hem daha heyecanlı olur hem de strese girmemiş olurum bende :)canım ınsallah senden de guzel haber alırızzzz bencede daha erken bekle canım sakın stres yapma senınle batımız aynı canım ınsallah 8 gun sonra adet olmayız canım mutlu haberler verırız bence bekle test yapma hatta gunun gecmesını bekle bız ayın 16 da batı gecenler test yapacagız sende bıze katıl
nasıl dayanıyorsun bilmiyorum valla :):) sen güzelce sınavlarını geçir üzerine de mutlu haber ver inşallah ardarda gelir güzel haberler :)
ay canım dikkat et inşallah bebişin haberleridir :)
Ayyyyyy müthiş haber buuuu....çok çok sevindim tatlim...:):):)Gunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
Ewt bencede çok erken cnm ama eşim işte üzerime çok titriyor sürekli ne oldu ne bitti falan stres yapıyorum
Inşallah bu ay olur cnm :)
dün anneme gitmiştim senin karnın ne öyle dedi kilo mu aldın yok dedim bi değişiklik var dedi hadi ya öylemi dedim manalı bakışı vardı ki yani tuhaf oldum herkes te böyle deyince daha çok takıyorum bende sen kaygılısın yaa :)ben de takıntılı mı yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?