2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bunca banyoların üstüne beklenen sonuç bu umarım bebiş gelmiştirde bu üşütmeleri hiç görmez gözümüz :)

galıba canım banyoların usumenın acısı cıkacak gıbı ama ınsallah dedıgın gıbı bebısım gelırde bunları hıcc dusnmem hasta oldum ama degdı bebegım geldı derım :)

bız bu heyecanla calısamıyoruz bebıslerımız gelınce sanırım hıc calısamayız bır elımız karnımızda az kaldı kaygılım gunu yarıladık :)

ben hep elim karnımda uyuyordum :) çok güzeldi inşallah rabbim yeniden nasip eder bu sefer sağlıklı uzun ömürlü hayırlısıyla :) günü yarıladıkta diğer yarısı gelmeyecek sanki eğer eski düzenime göre olursa bugün yum günü ama geçen aya göre 4 gün var bu durumda ov testleri işe yarar umarım :)

İnşaallah kaçırmamışındır ve değerlendirirsin canım :) benim bu ay geçti artık bakalım
Yumurtlama bitince gelen akinti gibi akintim olmustu iki gun incir yedim fitil attim bi tane bekledigim yumurtlama tarihi oncesindeydi de akinti fitili atmak icin salgilanan akintidir dedi arkadasim ama kafami rahatlatamadim hala

canım durumlar nasıl ?

valla durumlar aynı canım ne gelen var ne de giden. bugünle 12 gün gecikti
hiç ağrım yok az belim sızlardı o da geçti ne hamilelik ne adet belirtisi hiçbişey yok
kafam allak bullak. Sınav stresim var bir yandan suan özel duruma pek kafa yoramıyorum
persembe yada cuma tekrar idrar testiyle bakcam
haftasonu sınavım var önümüzdeki pazartesiye kadın doğumdan randevu aldım böyle işde. Çok şaşkınım.

:) bende oyle olurum sanırım ınsallah o guzel duyguyu yenıden yasayacaksın ve Rabbım bızede yasamayı nasıp edecek hayırlı saglıklı uzun omurlu :) canım ıkımızdede bu a belırsızlık varneyı baz alacagımızı sasırdık ama sen calıs canım bence ov testının faydası olacak yakalyacaksın pozıtıfı :) sen bugunden sonra gun asırı devam et canım

Ewt bencede çok erken cnm ama eşim işte üzerime çok titriyor sürekli ne oldu ne bitti falan stres yapıyorum
Inşallah bu ay olur cnm :)
dün anneme gitmiştim senin karnın ne öyle dedi kilo mu aldın yok dedim bi değişiklik var dedi hadi ya öylemi dedim manalı bakışı vardı ki yani tuhaf oldum herkes te böyle deyince daha çok takıyorum bende sen kaygılısın yaa :)ben de takıntılı mı yapsam acaba

nasıl dayanıyorsun bilmiyorum valla :):) sen güzelce sınavlarını geçir üzerine de mutlu haber ver inşallah ardarda gelir güzel haberler :)

Kuzularimmm... Minigimiz uslu uslu doktor teyzesi görebileceği şekilde yatmışti... Allahim çok güzel bir andı... 6.cm olmuş minigimiz... Sonra hareket etti kuzum pitir pitir maaşAllah...veeee doktorumuz KIZA benziyor dedi...bacaklarinin orayı inceledi durdu resim çektik pc den girince gösteririm... Kiz tahmininde bulunan hatunlar tebrikler
Elifim sana gelin geliyor

Yumurtlama bitince gelen akinti gibi akintim olmustu iki gun incir yedim fitil attim bi tane bekledigim yumurtlama tarihi oncesindeydi de akinti fitili atmak icin salgilanan akintidir dedi arkadasim ama kafami rahatlatamadim hala

bende fitil kullanıyorum ve akıntı oluyor fitilden dolayı diyorum ama uzayan yumurta akı kıvamında hiç akıntım olmadı henüz birde benim yum zamanlarım bugünden itibaren o yüzden bugün çalışıcam fitile yarın devam edicem sıkıntı olur mu sence ? doktor çalışma olduğu günler fitil kullanabilirsin demişti

Masallah canım cok ama cok sevındım canımmmm

canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah :)

Ewt cnm erken beklemeyi düşünüyorum inşallah cnm adet olmayız ya mutlu haberler verelim :) olur cnm tmm katılıyorum o zaman bende birlikte yapalım hem daha heyecanlı olur hem de strese girmemiş olurum bende :)

nasıl dayanıyorsun bilmiyorum valla :):) sen güzelce sınavlarını geçir üzerine de mutlu haber ver inşallah ardarda gelir güzel haberler :)

aynen suan sınavları düşünüyorum öyle de böyle de 1 yıldır beklemeye alıştım nasılsa.
Ya Kaygılıcım artık hamileliği geçtim inş kötü bişey yoktur ben artık kistten ondan bundan korkmaya başladım
Hamileliğe dair umudum kalmadı dolayısıyla artık heyecan umut gitti test yapma gereği de duymuorum ama birkaç gün sonra bidaha idrar testi denicem bakalım hayırlısı.

Gunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyim Eki Görüntüle 1322318
Ayyyyyy müthiş haber buuuu....çok çok sevindim tatlim...:):):)
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...:):):)
İnan ki çok mutlu oldum , rüyalar bir işaretmis elhamdülillah...canim beniimmmm:)

zaten burda herkes yeri gelince kaygılı oluyor sende olabilirsin ama kaygılanmak olmak sürekli olmasın diye başka kaygılı olamaz diyorum ben umarım annenin temiz kalbine doğmuştur eşinin böyle istemesi çok çok çok güzel sende kaygı yaratsada onun heyecanına ortak ol canım :) inşallah 4 5 gün sonra güzel haberler alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…