2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim benim akinti sertti parmaklar arasinda uzayan akinti gibi degildi ben ilk kullandigimda bir gece fitil bir gece iliski olarak yaptim sende oyle yap olmadi
 
Ewt cnm erken beklemeyi düşünüyorum inşallah cnm adet olmayız ya mutlu haberler verelim :) olur cnm tmm katılıyorum o zaman bende birlikte yapalım hem daha heyecanlı olur hem de strese girmemiş olurum bende :)

amınn canım ınsallah mutlu haberler veresegızz :) evet canım daha heyecanlı oluyor tamam ayın 16 da sabah 7.30 sırlarında burda hep beraber senlenecegız ınsallah :)
 

inşallah canım evet bende öyle düşünüyorum 35 gün en erken tarihim ve bugün 21.günüm bugünden itibaren gün aşırı çalışacağım nasip kısmet :)
 
Ayyyyyy müthiş haber buuuu....çok çok sevindim tatlim...:):):)
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...:):):)
İnan ki çok mutlu oldum , rüyalar bir işaretmis elhamdülillah...canim beniimmmm:)

Wuslat hamile mi ? testin resimini göremedim yaa ben olaya fransız kaldım ne rüyası ne görmüş rüyasndaa
 
Kızlar basım agrıyor sabahtan berı kulakalrımda kasınıyor burnumuda cekıyorummm sanırımmm hasta olacagımmm :)
cnm havalar değişti ya dikkat et ben hala çekiyorum gitmedi grip 10 gün oldu inşallah ilerletmez cnm iş yerindesin demi ya varsa kuşburnu iç ya da kekik ıhlamur falan
 

.nazar: elimde nazar boncukları olsada döküversem bağaşağı size maşallahh maşallah allahım daim etsin inşallah çok güzel gelsinn pembişş pembiş elbiselerrrr :):):)
 
cnm havalar değişti ya dikkat et ben hala çekiyorum gitmedi grip 10 gün oldu inşallah ilerletmez cnm iş yerindesin demi ya varsa kuşburnu iç ya da kekik ıhlamur falan

havalardan bır de 2 hafta boyunca cok sık banyo yaptım usudum hasta olmayı beklıyordum zaten canım ev canım ıs yerındeyım kalkarsam zencefıl yapmayı dusuuyorum
 

canım bu gecikmenin sonunda bir şey çıkacak eminim ve inşallah sonu selamett olur bebiş olurrr sınavlarını atlatta git bakalım bizede test sonuçlarını haber ver aralığın bereketi senide içine alsın :)
 
Canim benim akinti sertti parmaklar arasinda uzayan akinti gibi degildi ben ilk kullandigimda bir gece fitil bir gece iliski olarak yaptim sende oyle yap olmadi

benim dün akıntı değilde bi parça geldi bembeyaz sanki tualet kağıdı buruşmuş onun gibi gece ben fitili attıktan bi sa sonra tualete gitmiştim acaba kenarda kıyıda kalakaldı mı dedim anlamadım dün gece tam yerleştirdim bugün hiç akıntı yok ne beyaz ne sıvı bakalım bugün ilişki olursa yarın fitile devam edeceğim aynı senin gibi :)
 
KIZLAAAR ben kirmizi karti yedim erken erken geldi MOGAMICIM anladin sen ama zaten umudum yoktu hayirlisi yeniyil mujdesi olcak bebegim

inş yeni yıl sana uğur getircek canım. Üzülme en azından gecikip seni yıpratmadı inan ki gecikmesi belirsizlik öyle kötü bişey ki ben suan bunun stresini de yasıyorum. Keske gelcekse benim adetim de gelse ama gelmiyo bu gidişle geleceği de yok. Eminim yeni yıl herkese yeni umutlr getircek. hayırlısı olsun beraber bekleriz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…