Canim benim akinti sertti parmaklar arasinda uzayan akinti gibi degildi ben ilk kullandigimda bir gece fitil bir gece iliski olarak yaptim sende oyle yap olmadibende fitil kullanıyorum ve akıntı oluyor fitilden dolayı diyorum ama uzayan yumurta akı kıvamında hiç akıntım olmadı henüz birde benim yum zamanlarım bugünden itibaren o yüzden bugün çalışıcam fitile yarın devam edicem sıkıntı olur mu sence ? doktor çalışma olduğu günler fitil kullanabilirsin demişti
Ewt cnm erken beklemeyi düşünüyorum inşallah cnm adet olmayız ya mutlu haberler verelim :) olur cnm tmm katılıyorum o zaman bende birlikte yapalım hem daha heyecanlı olur hem de strese girmemiş olurum bende :)
:) bende oyle olurum sanırım ınsallah o guzel duyguyu yenıden yasayacaksın ve Rabbım bızede yasamayı nasıp edecek hayırlı saglıklı uzun omurlu :) canım ıkımızdede bu a belırsızlık varneyı baz alacagımızı sasırdık ama sen calıs canım bence ov testının faydası olacak yakalyacaksın pozıtıfı :) sen bugunden sonra gun asırı devam et canım
Ayyyyyy müthiş haber buuuu....çok çok sevindim tatlim...:):):)
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...:):):)
İnan ki çok mutlu oldum , rüyalar bir işaretmis elhamdülillah...canim beniimmmm:)
inşallah canım evet bende öyle düşünüyorum 35 gün en erken tarihim ve bugün 21.günüm bugünden itibaren gün aşırı çalışacağım nasip kısmet :)
Bu ay bende umitsizim yeni yıl yeni heyecan hadi bakalım hayırlısıKIZLAAAR ben kirmizi karti yedim erken erken geldi MOGAMICIM anladin senama zaten umudum yoktu hayirlisi yeniyil mujdesi olcak bebegim
cnm havalar değişti ya dikkat et ben hala çekiyorum gitmedi grip 10 gün oldu inşallah ilerletmez cnm iş yerindesin demi ya varsa kuşburnu iç ya da kekik ıhlamur falanKızlar basım agrıyor sabahtan berı kulakalrımda kasınıyor burnumuda cekıyorummm sanırımmm hasta olacagımmm:)
Kuzularimmm... Minigimiz uslu uslu doktor teyzesi görebileceği şekilde yatmışti... Allahim çok güzel bir andı... 6.cm olmuş minigimiz... Sonra hareket etti kuzum pitir pitir maaşAllah...veeee doktorumuz KIZA benziyor dedi...bacaklarinin orayı inceledi durdu resim çektik pc den girince gösteririm... Kiz tahmininde bulunan hatunlar tebrikler
Elifim sana gelin geliyor
KIZLAAAR ben kirmizi karti yedim erken erken geldi MOGAMICIM anladin senama zaten umudum yoktu hayirlisi yeniyil mujdesi olcak bebegim
KIZLAAAR ben kirmizi karti yedim erken erken geldi MOGAMICIM anladin senama zaten umudum yoktu hayirlisi yeniyil mujdesi olcak bebegim
galiba ben de grip olabilirim tam hastalık mevsimi dikkat etmek gerek:) ama hamişizdir inşaallah :)Bunlar belırtı olurmukı canım :) bunlar baya grıp ben gelıyorum dıyorrama ınsallah senın dedıgın gıbıdırtatlım
cnm havalar değişti ya dikkat et ben hala çekiyorum gitmedi grip 10 gün oldu inşallah ilerletmez cnm iş yerindesin demi ya varsa kuşburnu iç ya da kekik ıhlamur falan
galiba ben de grip olabilirim tam hastalık mevsimi dikkat etmek gerek:) ama hamişizdir inşaallah :)
aynen suan sınavları düşünüyorum öyle de böyle de 1 yıldır beklemeye alıştım nasılsa.
Ya Kaygılıcım artık hamileliği geçtim inş kötü bişey yoktur ben artık kistten ondan bundan korkmaya başladım
Hamileliğe dair umudum kalmadı dolayısıyla artık heyecan umut gitti test yapma gereği de duymuorum ama birkaç gün sonra bidaha idrar testi denicem bakalım hayırlısı.
insallah canim olsun vakti var diye dusunuyorum cok istedik ama saglik olsun bebis oyle gelsininsallah sen ve arkadaslar hamissinizdirBu ay bende umitsizim yeni yıl yeni heyecan hadi bakalım hayırlısı
Ihlamur ic limonlu bol bol c vitamini al belki atlatirsincnm havalar değişti ya dikkat et ben hala çekiyorum gitmedi grip 10 gün oldu inşallah ilerletmez cnm iş yerindesin demi ya varsa kuşburnu iç ya da kekik ıhlamur falan
Canim benim akinti sertti parmaklar arasinda uzayan akinti gibi degildi ben ilk kullandigimda bir gece fitil bir gece iliski olarak yaptim sende oyle yap olmadi
ins canım gelişmelerden haberdar ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?