2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Ayyy cnm benim ya ne güzel bir prenses daha geliyor desene :) resmini merak ettim valla sağlıkla büyüsün büyüsün de ısıralım totosunu :)

hayırlısı olsun canım benim de dün hastalanacakmışım gibi ağrıdı kasıklarım ama gelmedi bişey.Bugün de hafif ağrım var.Ben de erken kart yicem sanırım
KIZLAAAR ben kirmizi karti yedim erken erken geldi MOGAMICIM anladin sen ama zaten umudum yoktu hayirlisi yeniyil mujdesi olcak bebegim

Ilac kalintilari gelmistir buyuk ihtimal benim de ak koyun kara koyun yarin muayenede belli olacak

İnsallah canım randevu aldm pazartesi sabahı dra gidiyorum idrar testi yaptıgmdada paylasırım.
Umarım aralık güzel ve uğurlu gelir aralık olmazsa da yeni yıl da olur . Bekleriz napaşım alıştık nasılsa.
Sende ne var ne yok ?

Canım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Melekcim eğer hamileysem de bana göre mucize olcak çünkü kan testinde çıkmayınca defteri kapattım ben. Hayırlısı yaa aralıkta olursak yeni yıl hediyesi olur yeni yılda hamile olursak yeni yıl uğuru olur napalım sağlık olsun :) kötü bişey çıkmasında hamile değilsem de sorun yok beklerim alıştım nasılsa 1 yıldır beklemeye.

Ewt cnm doğru diyorsun :) zaten birlikte heyecanlanıyoruz destek oluyoruz ama ya olmazsa lar var ya biliyorsun insan takıyor haliyle inşallah cnm benim güzel haber ler alacağız hep birlikte :)

amınn canım ınsallah mutlu haberler veresegızz :) evet canım daha heyecanlı oluyor tamam ayın 16 da sabah 7.30 sırlarında burda hep beraber senlenecegız ınsallah :)
Inşallah cnm benim :) ohh rahatladım yaa takmıyım daha fazla hem hafta sonu sınavlarım da var düşünmeye zamanım olmaz 16 sı sabah yazarız hep beraber :)

ben bu ay çok sabırsızım ilkk defa yum günlerinde çalışam yapacağız kısmetse 21.günümdeyim ov testi çok değil ama koyu çıktı dün elimde 3 tane daha var yapıcam bakalım gün aşırırdan sonra beklemeye geçeceğim bu hafta çalışmak lazım :) kısmet :)

ooo hadi bakalım sıkı calısın. inş bu ay tutar adetin 35 günde bir döngüyse son 6 gün kalana kadar bence günaşırı çalışın ne olur ne olmaz adet döngüsü uzun olanların bazen gecikmeli olarak tutabilio canım

Ewt cnm doğru diyorsun :) zaten birlikte heyecanlanıyoruz destek oluyoruz ama ya olmazsa lar var ya biliyorsun insan takıyor haliyle inşallah cnm benim güzel haber ler alacağız hep birlikte :)

olmazsalar olursa sağlıklı mı soruları vsvs bitmez ama umutta tükenmez o yüzden heyecanını varmış gibi yaşa gitsinnn :):)

Inşallah cnm benim :) ohh rahatladım yaa takmıyım daha fazla hem hafta sonu sınavlarım da var düşünmeye zamanım olmaz 16 sı sabah yazarız hep beraber :)

ohhh ne guzel rahatlamana sevındım canım ne guzel sınavlarla gecırırsın hafta sonunu benımde kardesım gelecek hafta sonu kardesımle ılgılenecegım sonra gerıye 1 hafta kalıyor canım tabıkı once gecıkmeyı atlatmak lazım ınsallah hepımız guzel haberler verecegız canım :) onumuzdekı hafta gecıkecegzız dıger haftada kesınlecek ınsalah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…