Ayyy cnm benim ya ne güzel bir prenses daha geliyor desene :) resmini merak ettim valla sağlıkla büyüsün büyüsün de ısıralım totosunu :)Kuzularimmm... Minigimiz uslu uslu doktor teyzesi görebileceği şekilde yatmışti... Allahim çok güzel bir andı... 6.cm olmuş minigimiz... Sonra hareket etti kuzum pitir pitir maaşAllah...veeee doktorumuz KIZA benziyor dedi...bacaklarinin orayı inceledi durdu resim çektik pc den girince gösteririm... Kiz tahmininde bulunan hatunlar tebrikler
Elifim sana gelin geliyor
Kac aydir bekliyoz bir ay daha bekleriz olmazsa naapakinsallah canim olsun vakti var diye dusunuyorum cok istedik ama saglik olsun bebis oyle gelsininsallah sen ve arkadaslar hamissinizdir
KIZLAAAR ben kirmizi karti yedim erken erken geldi MOGAMICIM anladin senama zaten umudum yoktu hayirlisi yeniyil mujdesi olcak bebegim
Ilac kalintilari gelmistir buyuk ihtimal benim de ak koyun kara koyun yarin muayenede belli olacakbenim dün akıntı değilde bi parça geldi bembeyaz sanki tualet kağıdı buruşmuş onun gibi gece ben fitili attıktan bi sa sonra tualete gitmiştim acaba kenarda kıyıda kalakaldı mı dedim anlamadım dün gece tam yerleştirdim bugün hiç akıntı yok ne beyaz ne sıvı bakalım bugün ilişki olursa yarın fitile devam edeceğim aynı senin gibi :)
canım bu gecikmenin sonunda bir şey çıkacak eminim ve inşallah sonu selamett olur bebiş olurrr sınavlarını atlatta git bakalım bizede test sonuçlarını haber ver aralığın bereketi senide içine alsın :)
canim sen kaygili olsun butun arkadaslardan guzel haber bekliyorum hayirli haberler insallahhadı ya hayırlısııı olsun canım benım kısmet degılmısssı umutlar dıger aya
canim sen kaygili olsun butun arkadaslardan guzel haber bekliyorum hayirli haberler insallah
ama ben göremiyorummmm ayyy hadi inşallahh aralık ayı dolupppp taşsınnn inşallaaaahhhGunaydin kizlarrrrrr evde testim varmis yaptim galiba ben hamileyimEki Görüntüle 1322318
Canım en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
şimdi gördümm hamişsin hamişşş ayyy ayyy çok sevindimmm :)Evet uyuyamadim heyecandan esimde uyuyamadi uyandirdim ruyamda bebegimiz oluyordu eve getirmistim niye uyandirfin dedi testime bak dedim ee bunlar ayni koyulukta degilki diyor ovulasyonla ayni olacak saniyor
Ewt cnm doğru diyorsun :) zaten birlikte heyecanlanıyoruz destek oluyoruz ama ya olmazsa lar var ya biliyorsun insan takıyor haliyle inşallah cnm benim güzel haber ler alacağız hep birlikte :)zaten burda herkes yeri gelince kaygılı oluyor sende olabilirsin ama kaygılanmak olmak sürekli olmasın diye başka kaygılı olamaz diyorum ben umarım annenin temiz kalbine doğmuştur eşinin böyle istemesi çok çok çok güzel sende kaygı yaratsada onun heyecanına ortak ol canım :) inşallah 4 5 gün sonra güzel haberler alırız :)
Ilac kalintilari gelmistir buyuk ihtimal benim de ak koyun kara koyun yarin muayenede belli olacak
Inşallah cnm benim :) ohh rahatladım yaa takmıyım daha fazla hem hafta sonu sınavlarım da var düşünmeye zamanım olmaz 16 sı sabah yazarız hep beraber :)amınn canım ınsallah mutlu haberler veresegızz :) evet canım daha heyecanlı oluyor tamam ayın 16 da sabah 7.30 sırlarında burda hep beraber senlenecegız ınsallah :)
İnsallah canım randevu aldm pazartesi sabahı dra gidiyorum idrar testi yaptıgmdada paylasırım.
Umarım aralık güzel ve uğurlu gelir aralık olmazsa da yeni yıl da olur . Bekleriz napaşım alıştık nasılsa.
Sende ne var ne yok ?
canim sen kaygili olsun butun arkadaslardan guzel haber bekliyorum hayirli haberler insallah
ben bu ay çok sabırsızım ilkk defa yum günlerinde çalışam yapacağız kısmetse 21.günümdeyim ov testi çok değil ama koyu çıktı dün elimde 3 tane daha var yapıcam bakalım gün aşırırdan sonra beklemeye geçeceğim bu hafta çalışmak lazım :) kısmet :)
Ewt cnm doğru diyorsun :) zaten birlikte heyecanlanıyoruz destek oluyoruz ama ya olmazsa lar var ya biliyorsun insan takıyor haliyle inşallah cnm benim güzel haber ler alacağız hep birlikte :)
Inşallah cnm benim :) ohh rahatladım yaa takmıyım daha fazla hem hafta sonu sınavlarım da var düşünmeye zamanım olmaz 16 sı sabah yazarız hep beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?