Ewt cnm çok sık duşa girince oluyor malesef hele de saçlar uzun olunca daha zor yanında varsa zencefil daha iyi ben hala öksürüğü de geçiremedim geçen ist dan fotoğrafçı geldi kahveyle bal karıştır iç dedi ama denemedim çok iyi 2 güne geçer dedi yoğunum misafir ler gezmeler derken fırsat olmadıhavalardan bır de 2 hafta boyunca cok sık banyo yaptım usudum hasta olmayı beklıyordum zaten canım ev canım ıs yerındeyım kalkarsam zencefıl yapmayı dusuuyorum
Ayyy çookkk güzelll gözlerim doldu resmen çook duygulandım allahım hepimize nasibetsin inşaallah bu güzel haberi almayı
Ewt cnm çok sık duşa girince oluyor malesef hele de saçlar uzun olunca daha zor yanında varsa zencefil daha iyi ben hala öksürüğü de geçiremedim geçen ist dan fotoğrafçı geldi kahveyle bal karıştır iç dedi ama denemedim çok iyi 2 güne geçer dedi yoğunum misafir ler gezmeler derken fırsat olmadı
Ayyy çookkk güzelll gözlerim doldu resmen çook duygulandım allahım hepimize nasibetsin inşaallah bu güzel haberi almayı
Melekcim eğer hamileysem de bana göre mucize olcak çünkü kan testinde çıkmayınca defteri kapattım ben. Hayırlısı yaa aralıkta olursak yeni yıl hediyesi olur yeni yılda hamile olursak yeni yıl uğuru olur napalım sağlık olsun :) kötü bişey çıkmasında hamile değilsem de sorun yok beklerim alıştım nasılsa 1 yıldır beklemeye.
Ah canım yaa cok sevindimm valla.Süper haber bu . Belki de kan testine gitmistir ben olsam cıldırırım bağırırım hamile olduğumu dünya duyar kendimi düşünemiyorum yaniiii rüya mı görmüş nasıl olmuş ben baya kaçırmışım
Aslında heyecanlıyım içim de güzel hisler var daha önce de dedim :) umut her zaman var cnm umut olmazsa hayaller olmazsa çekilir mi bu dünya neyse cnm ben biraz iş yapıyım :)olmazsalar olursa sağlıklı mı soruları vsvs bitmez ama umutta tükenmez o yüzden heyecanını varmış gibi yaşa gitsinnn :):)
Haklısın canım ama hala adet olmamışsın bi doktora görünseydin iyi olurdu aslında...
Ohh ohh iyi benim kardeş te geldi dün akşam baya bi hasret giderdik annem ler komşuya geçti biz kız kıza takıldık bu arada 4 kızız bi de abimiz var :)uzun zaman oldu bi araya gelmeyeli İyi de oldu kafam dağıldıohhh ne guzel rahatlamana sevındım canım ne guzel sınavlarla gecırırsın hafta sonunu benımde kardesım gelecek hafta sonu kardesımle ılgılenecegım sonra gerıye 1 hafta kalıyor canım tabıkı once gecıkmeyı atlatmak lazımınsallah hepımız guzel haberler verecegız canım :) onumuzdekı hafta gecıkecegzız dıger haftada kesınlecek ınsalah :)
Donaxyl ama bir kere attim ben bu sefer akintim olmustu koyu sariSEN NİYE KULLANIYORSUN FİTİLİ VE ADI NE CANIM ?
canım 2 ay once bır ruya gormustu o ruasında 8 denemede hamıs kaldıgını goruyordu ve bu 8 denemsıydı dunde ruyasında beyaz gelınlık vekendını hamıle olarak gormus gelınlık bolmus sonra ıcınden ov testı yapmak gelmıs onuda yapmıs koyu cıkmıs gecede kalkmıs test yapmısss ve pozıtıf kan testıne aksam gıdecektı canımmm esını beklıyorrr bendee cook sevındımmm canım Aralık ayı bereketlı gececek ınsallah :)
Ohh ohh iyi benim kardeş te geldi dün akşam baya bi hasret giderdik annem ler komşuya geçti biz kız kıza takıldık bu arada 4 kızız bi de abimiz var :)uzun zaman oldu bi araya gelmeyeli İyi de oldu kafam dağıldı
Inşallah dediğin gibi gecikmeler olur da beklemeye geçeriz cnm benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?