2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar wuslat hamile mi nerelerde ? testini açamadım açılmıyo yaa.

havalardan bır de 2 hafta boyunca cok sık banyo yaptım usudum hasta olmayı beklıyordum zaten canım ev canım ıs yerındeyım kalkarsam zencefıl yapmayı dusuuyorum
Ewt cnm çok sık duşa girince oluyor malesef hele de saçlar uzun olunca daha zor yanında varsa zencefil daha iyi ben hala öksürüğü de geçiremedim geçen ist dan fotoğrafçı geldi kahveyle bal karıştır iç dedi ama denemedim çok iyi 2 güne geçer dedi yoğunum misafir ler gezmeler derken fırsat olmadı

Aynen canım dusa gırmekten hasta oluyoruz evet canım sacıda uzun sımdı yapım zencefıl ıcıyorum canım sende dıkkat et canım dene bakalım belkı ıyı gelır canım

evet canım W wuslt hamıle heyecandan sabah kadar uyumamıs muhtemelen suan uyuyordur

Ah canım yaa cok sevindimm valla. Süper haber bu . Belki de kan testine gitmistir ben olsam cıldırırım bağırırım hamile olduğumu dünya duyar kendimi düşünemiyorum yaniiii rüya mı görmüş nasıl olmuş ben baya kaçırmışım

Ayyy çookkk güzelll gözlerim doldu resmen çook duygulandım allahım hepimize nasibetsin inşaallah bu güzel haberi almayı

Amınnnn RABBIM hepımze nasıp etsın bende cok duygulandım sevındım heyecanlandm sankı kendı posıtıfımı gormus gıbı

Haklısın canım ama hala adet olmamışsın bi doktora görünseydin iyi olurdu aslında...

canım 2 ay once bır ruya gormustu o ruasında 8 denemede hamıs kaldıgını goruyordu ve bu 8 denemsıydı dunde ruyasında beyaz gelınlık vekendını hamıle olarak gormus gelınlık bolmus sonra ıcınden ov testı yapmak gelmıs onuda yapmıs koyu cıkmıs gecede kalkmıs test yapmısss ve pozıtıf kan testıne aksam gıdecektı canımmm esını beklıyorrr bendee cook sevındımmm canım Aralık ayı bereketlı gececek ınsallah :)

olmazsalar olursa sağlıklı mı soruları vsvs bitmez ama umutta tükenmez o yüzden heyecanını varmış gibi yaşa gitsinnn :):)
Aslında heyecanlıyım içim de güzel hisler var daha önce de dedim :) umut her zaman var cnm umut olmazsa hayaller olmazsa çekilir mi bu dünya neyse cnm ben biraz iş yapıyım :)

Haklısın canım ama hala adet olmamışsın bi doktora görünseydin iyi olurdu aslında...

haftasonu sınavım var canım artık buna kafa yormaktan yoruldum inanki suan sınavdan baska bişey düşünmek istemiyorum sizi merak ettim bi bakiyim dedim napıosunuz. Artık kendimi düşünmüyorum açıkcası. Önümüzdeki pazartesiye randevu aldım dra gitcem. Su sınavı bi atlatimde canım. O kadar bekledim birkaç gün daha beklerim. haftasonuna doğru idrar testi yapcam varsa da silikte olsa çıkar zaten. Gelişmelerden haberdar ederim. Sende ne var ne yok neler yapıosun ?

Amınnnn RABBIM hepımze nasıp etsın bende cok duygulandım sevındım heyecanlandm sankı kendı posıtıfımı gormus gıbı
Aynenn bir okadarda bende.heyecanlandım birtaraftan gülüyorum birtafaftan gözlerim doluyo hayırlı uğurlu olsun inşaAllah sağlıkla hayırla kucagına almayı nasibetsin rabbim W wuslt ımıza

Aynenn bir okadarda bende.heyecanlandım birtaraftan gülüyorum birtafaftan gözlerim doluyo hayırlı uğurlu olsun inşaAllah sağlıkla hayırla kucagına almayı nasibetsin rabbim W wuslt ımıza

Amınnn canım amınnn Rabbım hepımıze hayırı saglıklı evlatlar nasıp etsın bebıslerımız sag salım kucagııza alacgaımız gunler nasıp etsınn W wuslt mızda kanda ınsallah yuksek degerler gorecek ınsallah bebegınıde saglıcakla kucagına alacak

Ohh ohh iyi benim kardeş te geldi dün akşam baya bi hasret giderdik annem ler komşuya geçti biz kız kıza takıldık bu arada 4 kızız bi de abimiz var :)uzun zaman oldu bi araya gelmeyeli İyi de oldu kafam dağıldı
Inşallah dediğin gibi gecikmeler olur da beklemeye geçeriz cnm benim :)

ayyy heyecan tavan yaptııııııı bende yaaaaaaa kıza malum olmuş görüyo musun resmen ne zaman hamile kalacağının rüyasını da görmüş inanamıyorum şuan şoktayımmm.

ya bende iki gece önce güzel bir gelinlik giymiştim karsımda huri gibi bir sürü kız gelinlik giymişti şimdi kendime de heyecan yaptım acaba bana da mı malum oldu ? annemde rüyasnda kucagmda bebek görmüş dün anlattı bana. Hadi hayırlısı yaaaa

İnşaallah cnm.Peki kan vermeye gittimi W wuslt

aynen canım kardesler gelınce ıyı olur benım kardesler kucuk canım erkek kardesım gelecek lıse 1 gıdıyor 3 kız bır erkek en buyuklerı benım en kucugmuz cımcımemız ılkokul 1 egıdıyor bır kucumde unıv 2 sınıfta :) ohhh ne guzel cok ıyı yapmmısnıızzz canım ınsanın kafası dagılıyor dedıgın gıbı evet canım ınsallah gecıkıp beklemeye gecerız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…