HoşgeldinnKızlar ben geldim çok mutluyum.
haftasonu sınavım var canım artık buna kafa yormaktan yoruldum inanki suan sınavdan baska bişey düşünmek istemiyorum sizi merak ettim bi bakiyim dedim napıosunuz. Artık kendimi düşünmüyorum açıkcası. Önümüzdeki pazartesiye randevu aldım dra gitcem. Su sınavı bi atlatimde canım. O kadar bekledim birkaç gün daha beklerim. haftasonuna doğru idrar testi yapcam varsa da silikte olsa çıkar zaten. Gelişmelerden haberdar ederim. Sende ne var ne yok neler yapıosun ?
ayyy heyecan tavan yaptııııııı bende yaaaaaaakıza malum olmuş görüyo musun resmen ne zaman hamile kalacağının rüyasını da görmüş inanamıyorum şuan şoktayımmmuz.
ya bende iki gece önce güzel bir gelinlik giymiştim karsımda huri gibi bir sürü kız gelinlik giymişti şimdi kendime de heyecan yaptım acaba bana da mı malum oldu ? annemde rüyasnda kucagmda bebek görmüş dün anlattı bana. Hadi hayırlısı yaaaa
İnşaallah cnm.Peki kan vermeye gittimi @wuslt
Anladım canım. Başarılar dilerim sınavlarında. Ben pek iyi değilim. Kusacak gibi
oluyorum midem bulanıyo. Heveslenmek te istemiyorum. Ya midemi üşüttüm yada mucize gerçekleşti. Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim. Beklemedeyim...
Kızlar ben geldim çok mutluyum.
Ohhh ne güzel bende 2 numarayım cnm abim büyük ilk evli de benim haliyle bizimkiler yeğen sevmek istiyorlar :) kısmet artık her şey bekleyip göreceğiz hayırlısıylaaynen canım kardesler gelınce ıyı olur benım kardesler kucuk canım erkek kardesım gelecek lıse 1 gıdıyor 3 kız bır erkek en buyuklerı benım en kucugmuz cımcımemız ılkokul 1 egıdıyor bır kucumde unıv 2 sınıfta :) ohhh ne guzel cok ıyı yapmmısnıızzz canım ınsanın kafası dagılıyor dedıgın gıbı evet canım ınsallah gecıkıp beklemeye gecerız :)
En azından umutluyum. Doktor bana senden çok güzel bir bilim kadını olurmuş maşalah ne kadar bilgilisin dedi bende çok okurum dedim.
Hormon için kan verdim. Doktora sonucu cuma göstercem. Tüp bebek düşünmeye gerek olmadığını söyledi şuan için.
çok tşk ederim canım sağolasın
aaa öyle mi insallah hamilesindir.bat ne zaman ?
Ohhh ne güzel bende 2 numarayım cnm abim büyük ilk evli de benim haliyle bizimkiler yeğen sevmek istiyorlar :) kısmet artık her şey bekleyip göreceğiz hayırlısıyla
Oh ne güzel en azından iyi konuşmuş cnm benim hayırlısı olsun duamlarımdasın :)En azından umutluyum. Doktor bana senden çok güzel bir bilim kadını olurmuş maşalah ne kadar bilgilisin dedi bende çok okurum dedim.
Hormon için kan verdim. Doktora sonucu cuma göstercem. Tüp bebek düşünmeye gerek olmadığını söyledi şuan için.
aynen canım bende öyle dedım sız ruyayla halletmısınız ıslerı dıye :) herseyı ruyasında ayan olmus valla :)
Aaaa ne guzel ınsallah senın gelınlıklerde bebek habercısıdır canım ınsalllah :)
Yarın canım sabırla bekliyorummm
hepinize ayri ayrı teşekkür ederim esimle konustum doktor olmazsa tedaviye baslariz demisti sizcede gitmelimiyim 5 aydır bekliyorum yaşım da 36 yarin gitsemek istiyorum görüşelim doktorumla
insallah bakalım bende hamileysem bu rüyada gelinlik işi kesin hamileliğe isaret çünkü birkaç kişiye daha sordum (facete bir anne bebek grubu var oraya üyeyim) inanır mısın gelinlik giydiklerini gördükleri ay hamile olduklarını öğrenmişler. Hayırlısı diyelim bekleyelim görelim.
Ayyy yerim ben onun dayılığını yaa çok şeker :) geçen de annemleri çağırmıştım abim dedi ne o aile toplantısı mı var bi haber mi var dedi manalı manalı yok dedim öyle özledim ondan dedim gülerek ne yapıyım herkes bekliyor sabırla hayırlısıAynen canım benımkılerde soruyor erkek kardesım ne zaman dayı olacagım dıyorum hele en kugumuz evlendıkten hemen sonra dedıkı evlendın ya artık senın bebegın ne zaman cıkacak dıyorr du
hepinize ayri ayrı teşekkür ederim esimle konustum doktor olmazsa tedaviye baslariz demisti sizcede gitmelimiyim 5 aydır bekliyorum yaşım da 36 yarin gitsemek istiyorum görüşelim doktorumla
Ayyy yerim ben onun dayılığını yaa çok şeker :) geçen de annemleri çağırmıştım abim dedi ne o aile toplantısı mı var bi haber mi var dedi manalı manalı yok dedim öyle özledim ondan dedim gülerek ne yapıyım herkes bekliyor sabırla hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?