2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

En azından umutluyum. Doktor bana senden çok güzel bir bilim kadını olurmuş maşalah ne kadar bilgilisin dedi bende çok okurum dedim.

Hormon için kan verdim. Doktora sonucu cuma göstercem. Tüp bebek düşünmeye gerek olmadığını söyledi şuan için.

Anladım canım. Başarılar dilerim sınavlarında. Ben pek iyi değilim. Kusacak gibi
oluyorum midem bulanıyo. Heveslenmek te istemiyorum. Ya midemi üşüttüm yada mucize gerçekleşti. Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyelim. Beklemedeyim...

aynen canım bende öyle dedım sız ruyayla halletmısınız ıslerı dıye :) herseyı ruyasında ayan olmus valla :)

Aaaa ne guzel ınsallah senın gelınlıklerde bebek habercısıdır canım ınsalllah :)

çok tşk ederim canım sağolasın
aaa öyle mi insallah hamilesindir. bat ne zaman ?

Ohhh ne güzel bende 2 numarayım cnm abim büyük ilk evli de benim haliyle bizimkiler yeğen sevmek istiyorlar :) kısmet artık her şey bekleyip göreceğiz hayırlısıyla

Çok guzel bır haber cok sevındım canım hadı bakalım boyle devam edecek ınsallah

hepinize ayri ayrı teşekkür ederim esimle konustum doktor olmazsa tedaviye baslariz demisti sizcede gitmelimiyim 5 aydır bekliyorum yaşım da 36 yarin gitsemek istiyorum görüşelim doktorumla

Ohhh ne güzel bende 2 numarayım cnm abim büyük ilk evli de benim haliyle bizimkiler yeğen sevmek istiyorlar :) kısmet artık her şey bekleyip göreceğiz hayırlısıyla

Aynen canım benımkılerde soruyor erkek kardesım ne zaman dayı olacagım dıyorum hele en kugumuz evlendıkten hemen sonra dedıkı evlendın ya artık senın bebegın ne zaman cıkacak dıyorr du

Oh ne güzel en azından iyi konuşmuş cnm benim hayırlısı olsun duamlarımdasın :)

insallah bakalım bende hamileysem bu rüyada gelinlik işi kesin hamileliğe isaret çünkü birkaç kişiye daha sordum (facete bir anne bebek grubu var oraya üyeyim) inanır mısın gelinlik giydiklerini gördükleri ay hamile olduklarını öğrenmişler. Hayırlısı diyelim bekleyelim görelim.

hepinize ayri ayrı teşekkür ederim esimle konustum doktor olmazsa tedaviye baslariz demisti sizcede gitmelimiyim 5 aydır bekliyorum yaşım da 36 yarin gitsemek istiyorum görüşelim doktorumla

bence 1 ay yum takıbı yaptır hemen tedavıye baslama derım canım bır ay daha denedın baktın olmuyor ondan sonra gıdersın benım annem en kucuk kardesımı 38 yasında dogurdu

O zaman evet dedıgın gıbı gelınlıkle gormek hamılelıge ısaret o zaman ınsallah sende hamıssındır canım :)

Aynen canım benımkılerde soruyor erkek kardesım ne zaman dayı olacagım dıyorum hele en kugumuz evlendıkten hemen sonra dedıkı evlendın ya artık senın bebegın ne zaman cıkacak dıyorr du
Ayyy yerim ben onun dayılığını yaa çok şeker :) geçen de annemleri çağırmıştım abim dedi ne o aile toplantısı mı var bi haber mi var dedi manalı manalı yok dedim öyle özledim ondan dedim gülerek ne yapıyım herkes bekliyor sabırla hayırlısı

bence dr tedaviyi öneriyosa bence tedavi olabilirsin çünkü yas biraz ilerde canım. Bana dr 6 ay dolunca tedaviyi teklif etmişti yumurta takibine baslaylm demişti de ben gitmemiştim erken olduğunu düşünmüştüm şimdi kendi kendime diyorum ki acaba gitse miydim belki şimdiye hamile olurdum. Neyse hayırlısı böyleymiş napalm sağlık olsun.

ayyy canım hıc deme bende gecen ay babamı arıyorum her aramamda hayırdır mujdelı bır habermı var demeye basladı ıstıyoorlar demekkı bızde ıstıyoruzz hemde cokk ama beklıyoruz ıstee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…