Yaa şu sıralar herşey çok güzel gidiyor... bebeğin olmamasının sebebi varmış demek ki...bunu aradan çıkarmam lazımmış ...Rabbim çok büyükbu topik uğurlu geldi bakk hahah
Bende karşımdı poğaçacı var ordan sabah öğlen yiye yiye aldım farketmeden
Aynada bi vaktım göbek şişmiş gören hamile sanıp çeviriyor
Atama kısmı önemli değil benim için şimdilik. Özel okulda da yapabiliriz öğretmenlik. KPSS kalkacak deniyo zaten. Umarım yerine başka bi atama kriteri getirirler. Bakıcaz artık duruma göre. Ben belgemi alayım da gerisi kolay.
evet hadi bakalım rabbim yolunuzu açık etsin inşallah tosspamm :))
KPSS YE GİRECEĞİZ HER YIL...BENİM OLMADIĞI İÇİN 2 YILDA BİR GİRİYORUDUM AMA ARTIK HER YIL VE AYRICA TANIDIK KOLEJLER VAR ONLARA DA GİREBİLİRİM....OOOOOOOOHHHH BE
Çok çok sevindim sizin içiiiinn...hayırlı uğurlu olsun tospammmAyyyyyyyyyyy gerçekten miiiiiiii? Kazandın mııııı? Allahım sevinçten ağlıyorum resmen
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEE...ADIM DAMLA KUZUM
Kuzuum hayırlı olsuuun, çok sevindim sizler için inan kiiiBENDEEEEEEEEEEEEEEEEEE...ADIM DAMLA KUZUM
Çok çok sevindim sizin içiiiinn...hayırlı uğurlu olsun tospammm
Alışmaya başladım bende cnm :)Evet şu poğaça börek işine artık son veriyoruz öyleyse zaten ben nesfiti zevkle yiyorum başka bi şey yemem sabahları :)
teşekkürleeeeeeeeeeeeerrr
amin kuzum...ilk engeli atladık bakalım...
Ben 3 gunluk uzuk detoksu yapiyorum bakalim ne kadar gidicek.3 gun boyunca gunde 1.5 kg uzum ve kahve spor suyarım bardak süt mü ben 2 bardakşu öğlenleri ekmeği kesersem olacak sanırım başlasam hiç böyle olmadım hayatımda yani kestim dediğim an kesiyordum haftasonu da iyiydim ama bugün öğlen yine zırt diye geldi o iştah ( mide büyüdü tabi artık birde işimde mutlu değilim stres yapıyorum sanırım
Alışmaya başladım bende cnm :)
Sonuçlar çıktı benim yoldayım hadi bakalım
Ben 3 gunluk uzuk detoksu yapiyorum bakalim ne kadar gidicek.3 gun boyunca gunde 1.5 kg uzum ve kahve spor su
kan sonucum çıkmış gebelik yok kuzularım ama olsun ben bugün çok istediğim bişeye sahip oldum elbet bebeğinde zamanı vardır olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?