2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bende karşımdı poğaçacı var ordan sabah öğlen yiye yiye aldım farketmeden
Aynada bi vaktım göbek şişmiş gören hamile sanıp çeviriyor

Evet şu poğaça börek işine artık son veriyoruz öyleyse zaten ben nesfiti zevkle yiyorum başka bi şey yemem sabahları :)

evet hadi bakalım rabbim yolunuzu açık etsin inşallah tosspamm :))

KPSS YE GİRECEĞİZ HER YIL...BENİM OLMADIĞI İÇİN 2 YILDA BİR GİRİYORUDUM AMA ARTIK HER YIL VE AYRICA TANIDIK KOLEJLER VAR ONLARA DA GİREBİLİRİM....OOOOOOOOHHHH BE

çok şükür gözünüzaydın artık kafa rahat :) hayırlı olsun inşallah rabbim başarıları sevinçleri daim etsin :)

Ben 3 gunluk uzuk detoksu yapiyorum bakalim ne kadar gidicek.3 gun boyunca gunde 1.5 kg uzum ve kahve spor su

kan sonucum çıkmış gebelik yok kuzularım ama olsun ben bugün çok istediğim bişeye sahip oldum elbet bebeğinde zamanı vardır olur...

canım tüm sevinçleri aynı aya yaymayalım demişler :) belki bu formasyon heyecanıyla gelecek ay bebişte gelecektir artık öğretmen annesi var sağlam kariyer temellerine dayalı bir yolda gelebilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…