- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
tabi once goruseyim doktorla sagol canimbence 1 ay yum takıbı yaptır hemen tedavıye baslama derım canım bır ay daha denedın baktın olmuyor ondan sonra gıdersın benım annem en kucuk kardesımı 38 yasında dogurdu
O zaman evet dedıgın gıbı gelınlıkle gormek hamılelıge ısaret o zaman ınsallah sende hamıssındır canım :)
Çok guzel bır haber cok sevındım canım hadı bakalım boyle devam edecek ınsallah
aaa yarın mıııı ? çok az kalmış güzel haberlerini bekliyorum seni takip etcem insallah hamilesindirr
Ewt cnm hep istiyoruz elimizden geleni de yapıyoruz gerisi allahın işi artık kısmet nasip işi :)ayyy canım hıc deme bende gecen ay babamı arıyorum her aramamda hayırdır mujdelı bır habermı var demeye basladı ıstıyoorlar demekkı bızde ıstıyoruzz hemde cokk ama beklıyoruz ıstee :)
Oh ne güzel en azından iyi konuşmuş cnm benim hayırlısı olsun duamlarımdasın :)
insallah insallah. Eğer hamileysem bu rüyada gelinlik giymek hamileliğpe işaret diye haber yapcam kime sorduysam hepsi aynısını dedi gerçi bnmki psikolojikte olabilir. hayırlısı canım. Bu arada sende ne var ne yok bakalım ? bat ne zaman ?
Amin cnm benim hepimize versin :)Çok teşekkür ederim canım allahım tüm isteyenlere versin.
Ay canım bende çok mutluyum sağolasın.
Herşeyi sordu kan-idrar tahlili yapıldı mı sonuç normal.
Smear temiz.
Rahim temiz, kist bile yok.
Hormonda güzel çıkacak öyle düşünüyormuş.
Erkek düzeltilebilir dedi. Yaşınız genç maşallah siz çok bilgilisiniz dedi ne iş yaptığımı sordu. Doktorum tüp için kime yönlendirdi diye sordu. Erdal Aktan dedim yanındaki sekreter ve hasta bakıcımıydı kimdi bilmiyorum ikisi birden aaa süper İzmir'de tek dedi ama biz düşünmüyoruz yaşımız genç olduğu için dedim. Şuan eşim proxeed plus içiyor dedim, ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzuna başladık dedim onun dışında yarın itibariyle l-arginine ve mega men ve triple fısh oıl başlıcak dedim doktorun ağzı düştü.
Git canım doktoruna muayeni ve testlerini yaptır.En azından içindeki acabaların cevabını alırsın rahatlarsın.bende 37 yaşındayım 1 yılı geçti evliyiz.4.5 aydır bizde korunmuyoruz.Acaba bende bişeymi var diyodum.Gittim doktora enfeksiyon çıktı daha öncede 3 defa çıkmıştı ama ben bir kaç hap içip bırakmıştım.En son Türkiyedeki doktor enfeksiyon hamilelige engel dercesine ilk önce enfeksiyonu halledelim dedi.ama ben yine önemsemedim izinden dönünce burdaki muayenemdede enfeksiyon çıktı ve doktor enfeksiyon spermleri öldürür dedi hatta hamile kalsanda düşük yaşarsın dedi.artık önemsiyorum ilaçlarımı düzenli kullandım gelecek aylardan umutluyumhepinize ayri ayrı teşekkür ederim esimle konustum doktor olmazsa tedaviye baslariz demisti sizcede gitmelimiyim 5 aydır bekliyorum yaşım da 36 yarin gitsemek istiyorum görüşelim doktorumla
ınsallah hamıs cıkarsında öyle haber yaparsınn canım :) bende ıyıyım canım cok sukur gecen ay gecıkmemden dolayı bata karar veremıyorum normal dongume donduyse 6 aralık ama yıne gecıkrse 10 aralık canım bende gecıkmeı 10 aralktan sonra alacagım ınsallah ılk asama 6 aralıgı atlatırımda :)
Ewt cnm hep istiyoruz elimizden geleni de yapıyoruz gerisi allahın işi artık kısmet nasip işi :)
insallah 6 ve 10 aralıkta kırmızılar gelmezse hamile haberini alırızben aralık ayından baya umutluyum içimden bir ses bu ay hamile çok çıkacak diyo. inşallah çok çok hamile haberi alırız
canm ben de gecen ay kistten dolayı dkhapı kullandım 15 gün sonra tekrar adet oldum dün haptan dolayı mı yani .. ne kullanmıştın sen ben yasmın alıyodum..Mogamicigim ben bayadir giremiyordum. Malum dkh biraktim ve hormonlarim tersyuz oldu beklenen adet tarihimden iki hafta evvel adet gordum, sanirim bu ay hic yumurtlamadim :) yeni batim 11 aralik canim 2. Deneme.
bende umutluyum ınsallah cokca hamıle cıkacak bu ay ınsallah canım dedıgın gıbı olur 10 aralıkta olmazsam hamıleyım dıye dusunebılırım canım :)
ayyy canm yaa cok sevindim wuslt ımmmm rabbim sağlıklı sıhhatli bi gebelik ve kavusma nasip etsin canm benmmmmEvet uyuyamadim heyecandan esimde uyuyamadi uyandirdim ruyamda bebegimiz oluyordu eve getirmistim niye uyandirfin dedi testime bak dedim ee bunlar ayni koyulukta degilki diyor ovulasyonla ayni olacak saniyor
Ama demistikk biz larssooncumuz gibi sende hsg ye gerek kalmadan hamis olacan diyeeEvet anlatmistim 8. Ayda olacak demistiniz oldu insallah devamida gelir
yum takibine badladi tedavisiz biray ikitane dedi biray uctane dedi umutluyum dedi olmazsa isterden tedaviye baslariz dedi hormonlar iyi demisti goruseyim doktorla ne onerecekbence dr tedaviyi öneriyosa bence tedavi olabilirsin çünkü yas biraz ilerde canım. Bana dr 6 ay dolunca tedaviyi teklif etmişti yumurta takibine baslaylm demişti de ben gitmemiştim erken olduğunu düşünmüştüm şimdi kendi kendime diyorum ki acaba gitse miydim belki şimdiye hamile olurdum. Neyse hayırlısı böyleymiş napalm sağlık olsun.
yum takibine badladi tedavisiz biray ikitane dedi biray uctane dedi umutluyum dedi olmazsa isterden tedaviye baslariz dedi hormonlar iyi demisti goruseyim doktorla ne onerecek
insallah biran evvel bebisin gelir canimmGit canım doktoruna muayeni ve testlerini yaptır.En azından içindeki acabaların cevabını alırsın rahatlarsın.bende 37 yaşındayım 1 yılı geçti evliyiz.4.5 aydır bizde korunmuyoruz.Acaba bende bişeymi var diyodum.Gittim doktora enfeksiyon çıktı daha öncede 3 defa çıkmıştı ama ben bir kaç hap içip bırakmıştım.En son Türkiyedeki doktor enfeksiyon hamilelige engel dercesine ilk önce enfeksiyonu halledelim dedi.ama ben yine önemsemedim izinden dönünce burdaki muayenemdede enfeksiyon çıktı ve doktor enfeksiyon spermleri öldürür dedi hatta hamile kalsanda düşük yaşarsın dedi.artık önemsiyorum ilaçlarımı düzenli kullandım gelecek aylardan umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?