2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar ben çok kötüyüm mide bulantısı beni öldürüyor napsam ki bulantım geçse

Eliscim napim canim biseyler cekiyor ama ne cekiyor bilmiyorum iyice manyadimSen nasilsin kocisinle calismalar iyi gidiyordur insaAllahh

Aklına gelenı ye canımm ahh bu hormonlar alt ust ettı senı desene canım ıyıyım canım cok sukur kocısımle de ıyıyız canım en son 22 gunumuzu degerlendırdık pazar gunu bugun 24. gunum calısma olurmu bılmıyorum canım valla hıc olmadıgı kadar ıyı duzenlı calsıtık canım 2 haftadır full 12 14 16 18 20 22 yanı bılmıyorum bunun sonucunda bır tosuncuk gelırmı

Canim siz elinizden geleni yapmissiniz gerisi Rabbimin ol demesine bagli yeter ki ol desin insaAllah ta olacak canim tospan gelecekkk

Canim siz elinizden geleni yapmissiniz gerisi Rabbimin ol demesine bagli yeter ki ol desin insaAllah ta olacak canim tospan gelecekkk

Aynen canım bız elımzden gelenı yaptık ınsallah Rabbımde ol demıstır ve benım mınık tospam ıcımde bır yerlerdedır :)

Ay canım hiç içemiyorum onu kokusunu duydugda midem bulanıyor ama şimdi mecbur içicez
Baş parmagın büyüklügünde kök zencefili parçalara böl 1 bardak suda 5 dakka kaynat 1er yudum iç ve bide hamilelik yorgunlugu için avokado yiycekmişsin bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş

kızlar ben yenıyımde bebeginizin kaç haftalık oldugunu kaç gün kaldığını yazmıssınız nasıl yapilıyo bana anlatırmısınız

herkese mrb ne zamandır giremedim daha doğrusu girmedim herşeyden kendimi soyutladım resmen canım çok sıkılıo herşey anlamsız ölcem zaten ne die yaşıorum modundayım şu kan pıhtısı yüzündenn ilaç kullanıorum ve adetim gelmio oyüzden de haftaya burdan taşıncaz eşya toplamadım toplamıcam da çok isteksizim çok boşum saatlerce yazmak içimdekileri atmak istiorum ama ne yazıcam derdim ne onu da bilmiorum çok kötüyüm çoook

Gelinimize iyi bak annesi yerim ben onu masaAllah barekAllah hemen fotosunu bekliyoruz

Baş parmagın büyüklügünde kök zencefili parçalara böl 1 bardak suda 5 dakka kaynat 1er yudum iç ve bide hamilelik yorgunlugu için avokado yiycekmişsin bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş
Saol canım evet günde 2 tane avokado yiyorum şimdide sen söylediğin gibi yapayım zencefili

Oyyy canım benım ne olmus sana boyle senı ne doldurmus sende benım dun aklımdaydın nerde bu kız hıc gorunmuyor dıye gecırdım ıcımden bazen öyle olur hayat anlamsızlasır aslında öyle degıl canım hayat cok guzel bazen bız kendımıze zor hale getıryoruz hayatı cok sukur saglıklıyız eslerımız yanımızda kımseye muhtac degılız elımızdekı guzellıklerı gormelıyız canım su kan pıhtısıda senı strese sokuyordur cnım kendıne stres yaptıkca hersey dahada zorlasır kendını rahatlat senı mutlu edecek seyler yap canım

kızlar ben yenıyımde bebeginizin kaç haftalık oldugunu kaç gün kaldığını yazmıssınız nasıl yapilıyo bana anlatırmısınız

merhaba hos geldın kısısel bılgılerım kısmına gırıyorsun ordan asagı dogru ın hamılelık takvımı yazıyor orada dogum tarıhı hesaplayıcısı var ordan son adet tarıhını gırerek hesapla sonra o tarıhı hamılelık takvımı kısmına yaz ınsallah anlataılmısımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…