Ama demistikk biz larssooncumuz gibi sende hsg ye gerek kalmadan hamis olacan diyee
İnşaallah hepimizin tez zamands hayırlı sağlıklı bebekleri olur cnminsallah biran evvel bebisin gelir canimm
Saracoglu bir yudum zencefil suyu için geçer diyodu hamilelik bulantıları için.Kızlar ben çok kötüyüm mide bulantısı beni öldürüyor napsam ki bulantım geçse
Eliscim napim canim biseyler cekiyor ama ne cekiyor bilmiyorum iyice manyadimelıfım merhaba canım nasılsın pasamız nasıl :)
Ben eksi tuzlu bisey yerdim gecerdi tabi oyle fazla bulanti yasamadim ben zencefil duymustum ama nasil icilecekti hatirlamiyorumKızlar ben çok kötüyüm mide bulantısı beni öldürüyor napsam ki bulantım geçse
Eliscim napim canim biseyler cekiyor ama ne cekiyor bilmiyorum iyice manyadimSen nasilsin kocisinle calismalar iyi gidiyordur insaAllahh
Ay canım hiç içemiyorum onu kokusunu duydugda midem bulanıyor ama şimdi mecbur içicezSaracoglu bir yudum zencefil suyu için geçer diyodu hamilelik bulantıları için.
Canim siz elinizden geleni yapmissiniz gerisi Rabbimin ol demesine bagli yeter ki ol desin insaAllah ta olacak canim tospan gelecekkkAklına gelenı ye canımmahh bu hormonlar alt ust ettı senı desene canım ıyıyım canım cok sukur kocısımle de ıyıyız canım en son 22 gunumuzu degerlendırdık pazar gunu bugun 24. gunum calısma olurmu bılmıyorum canım valla hıc olmadıgı kadar ıyı duzenlı calsıtık canım 2 haftadır full 12 14 16 18 20 22 yanı bılmıyorum bunun sonucunda bır tosuncuk gelırmı
Bende sabahtan tuzlu yiyecekler yiyorum limon suyu falan içiyorum am geçmiyor canımBen eksi tuzlu bisey yerdim gecerdi tabi oyle fazla bulanti yasamadim ben zencefil duymustum ama nasil icilecekti hatirlamiyorum
Canim siz elinizden geleni yapmissiniz gerisi Rabbimin ol demesine bagli yeter ki ol desin insaAllah ta olacak canim tospan gelecekkk
Baş parmagın büyüklügünde kök zencefili parçalara böl 1 bardak suda 5 dakka kaynat 1er yudum iç ve bide hamilelik yorgunlugu için avokado yiycekmişsin bağışıklık sistemini güçlendiriyomuşAy canım hiç içemiyorum onu kokusunu duydugda midem bulanıyor ama şimdi mecbur içicez
O tospan gelsin totosunu isircaz bizAynen canım bız elımzden gelenı yaptık ınsallah Rabbımde ol demıstır ve benım mınık tospam ıcımde bır yerlerdedır :)
O tospan gelsin totosunu isircaz biz
Gelinimize iyi bak annesi yerim ben onu masaAllah barekAllah hemen fotosunu bekliyoruzKuzularimmm... Minigimiz uslu uslu doktor teyzesi görebileceği şekilde yatmışti... Allahim çok güzel bir andı... 6.cm olmuş minigimiz... Sonra hareket etti kuzum pitir pitir maaşAllah...veeee doktorumuz KIZA benziyor dedi...bacaklarinin orayı inceledi durdu resim çektik pc den girince gösteririm... Kiz tahmininde bulunan hatunlar tebrikler
Elifim sana gelin geliyor
Saol canım evet günde 2 tane avokado yiyorum şimdide sen söylediğin gibi yapayım zencefiliBaş parmagın büyüklügünde kök zencefili parçalara böl 1 bardak suda 5 dakka kaynat 1er yudum iç ve bide hamilelik yorgunlugu için avokado yiycekmişsin bağışıklık sistemini güçlendiriyomuş
herkese mrb ne zamandır giremedim daha doğrusu girmedim herşeyden kendimi soyutladım resmen canım çok sıkılıo herşey anlamsız ölcem zaten ne die yaşıorum modundayım şu kan pıhtısı yüzündenn ilaç kullanıorum ve adetim gelmio oyüzden de haftaya burdan taşıncaz eşya toplamadım toplamıcam da çok isteksizim çok boşum saatlerce yazmak içimdekileri atmak istiorum ama ne yazıcam derdim ne onu da bilmiorum çok kötüyüm çoook
kızlar ben yenıyımde bebeginizin kaç haftalık oldugunu kaç gün kaldığını yazmıssınız nasıl yapilıyo bana anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?