çok haklısın canımm ama hiçbişey yapasım yok bunalıorum öle adet olamıorum ondandır diorum ama geçmio yaa kpss tercihi yapmıştım o da olmadı zaten beklemiodum ama yine de üzüldüm saçmasapan şeyler işte benimde hep aklımdaydınız ama giresim gelmedi battaniye altında yatıp durdum hep özlemişim sizi kuzucummOyyy canım benım ne olmus sana boyle senı ne doldurmus sende benım dun aklımdaydın nerde bu kız hıc gorunmuyor dıye gecırdım ıcımden bazen öyle olur hayat anlamsızlasır aslında öyle degıl canım hayat cok guzel bazen bız kendımıze zor hale getıryoruz hayatı cok sukur saglıklıyız eslerımız yanımızda kımseye muhtac degılız elımızdekı guzellıklerı gormelıyız canım su kan pıhtısıda senı strese sokuyordur cnım kendıne stres yaptıkca hersey dahada zorlasır kendını rahatlat senı mutlu edecek seyler yap canım
çok haklısın canımm ama hiçbişey yapasım yok bunalıorum öle adet olamıorum ondandır diorum ama geçmio yaa kpss tercihi yapmıştım o da olmadı zaten beklemiodum ama yine de üzüldüm saçmasapan şeyler işte benimde hep aklımdaydınız ama giresim gelmedi battaniye altında yatıp durdum hep özlemişim sizi kuzucumm
oyy bebeğimm ne güzel yazmışsın tşk ederim toparlamaya başlamam lazım kendimi ki siz olduktan sora da konuşa konuşa rahatlar toparlarım da zaman bize ne göstercek bilemeyiz vardır bi hayır deyip geçmem lazım sen de bi izin alsan dinlensen aslında çok rahatlarsın sen de bunaldın eşine evine yansıodur illaki kuzum izin alma şansın yok muBızde ozledık canım bazen vucudumuz yorgun dusuyor hıcbırsey yapmak ıstemıyoruz sadece dınlenmek ınan kac haftadır bende ıse zorla gelıyorum hıc calısasım yok otursam 2 saatlık ısım var ama gunlerdır ugrasıyorum eve gıdıyrum saat 9 dauyuyorum esımde erkenden uyuyorsun dıyor evde bırsey yapmadım yorgunum cunku ve sende böylesın ıstedıgın bırseyler yolunda gıtmedı mutsuz oldun adet olamadın kı bu buyuk stres yapıyor bu senı asıl etkıleyen ama hayatta bazen ıstedıklerımız ıstedıgımız anda olmuyor sonradan oluyor ve daha guzel brsekılde ve dıyoruzkı ıyıkı sımdı olmus herseyde bırhayır var canım kendını uzme lutfennn guclu olmalıısn
oyy bebeğimm ne güzel yazmışsın tşk ederim toparlamaya başlamam lazım kendimi ki siz olduktan sora da konuşa konuşa rahatlar toparlarım da zaman bize ne göstercek bilemeyiz vardır bi hayır deyip geçmem lazım sen de bi izin alsan dinlensen aslında çok rahatlarsın sen de bunaldın eşine evine yansıodur illaki kuzum izin alma şansın yok mu
Oo grup konusu süper. Hepimiz için hayırlısıyla olsun, gerçekleşsin inşallah.
ne wuslt hamile mi ve sen de mi hamilesin tatlımmmmmmNe demek canım bırsey yapmadım rıca ederım sen yeterkı ıyı ol kuzum aynen canım sevıncler paylasa paylasa buyur uzuntuler paylastıkca azalır aynen canım yasadgımız anın tadını kıymetını bılıp ona gore davranmalıyızz aynen canım herseyde vardır bır hayır bak W wuslt hamıle dedıkı bu ay kayınvalıdeme baktım kaynım amelıyat oldu gelen gıdenle ılgılendım hıc bebek dusunmedım dedı ve suan hamıle dıyorkı kv kolunu kırdıgına sevıncem nerde dıyor bak onda bıle bır hayır varmıs tatlım su ara ızın alma sansım var aslında canım ama gecen burda konusuyordukMINIKKUS1 bulantıların olursa o zaman alırsın bekle dedı bende bıraz daha bekleyım dedım dınlenmeye cokıhtıyacım var aslında canım
Oo grup konusu süper. Hepimiz için hayırlısıyla olsun, gerçekleşsin inşallah.
Donaxyl ama bir kere attim ben bu sefer akintim olmustu koyu sari
En azından umutluyum. Doktor bana senden çok güzel bir bilim kadını olurmuş maşalah ne kadar bilgilisin dedi bende çok okurum dedim.
Hormon için kan verdim. Doktora sonucu cuma göstercem. Tüp bebek düşünmeye gerek olmadığını söyledi şuan için.
Ay canım bende çok mutluyum sağolasın.
Herşeyi sordu kan-idrar tahlili yapıldı mı sonuç normal.
Smear temiz.
Rahim temiz, kist bile yok.
Hormonda güzel çıkacak öyle düşünüyormuş.
Erkek düzeltilebilir dedi. Yaşınız genç maşallah siz çok bilgilisiniz dedi ne iş yaptığımı sordu. Doktorum tüp için kime yönlendirdi diye sordu. Erdal Aktan dedim yanındaki sekreter ve hasta bakıcımıydı kimdi bilmiyorum ikisi birden aaa süper İzmir'de tek dedi ama biz düşünmüyoruz yaşımız genç olduğu için dedim. Şuan eşim proxeed plus içiyor dedim, ibrahim saraçoğlunun keçi boynuzuna başladık dedim onun dışında yarın itibariyle l-arginine ve mega men ve triple fısh oıl başlıcak dedim doktorun ağzı düştü.
Git canım doktoruna muayeni ve testlerini yaptır.En azından içindeki acabaların cevabını alırsın rahatlarsın.bende 37 yaşındayım 1 yılı geçti evliyiz.4.5 aydır bizde korunmuyoruz.Acaba bende bişeymi var diyodum.Gittim doktora enfeksiyon çıktı daha öncede 3 defa çıkmıştı ama ben bir kaç hap içip bırakmıştım.En son Türkiyedeki doktor enfeksiyon hamilelige engel dercesine ilk önce enfeksiyonu halledelim dedi.ama ben yine önemsemedim izinden dönünce burdaki muayenemdede enfeksiyon çıktı ve doktor enfeksiyon spermleri öldürür dedi hatta hamile kalsanda düşük yaşarsın dedi.artık önemsiyorum ilaçlarımı düzenli kullandım gelecek aylardan umutluyum
Bende sabahtan tuzlu yiyecekler yiyorum limon suyu falan içiyorum am geçmiyor canım
herkese mrb ne zamandır giremedim daha doğrusu girmedim herşeyden kendimi soyutladım resmen canım çok sıkılıo herşey anlamsız ölcem zaten ne die yaşıorum modundayım şu kan pıhtısı yüzündenn ilaç kullanıorum ve adetim gelmio oyüzden de haftaya burdan taşıncaz eşya toplamadım toplamıcam da çok isteksizim çok boşum saatlerce yazmak içimdekileri atmak istiorum ama ne yazıcam derdim ne onu da bilmiorum çok kötüyüm çoook
Ne demek canım bırsey yapmadım rıca ederım sen yeterkı ıyı ol kuzum aynen canım sevıncler paylasa paylasa buyur uzuntuler paylastıkca azalır aynen canım yasadgımız anın tadını kıymetını bılıp ona gore davranmalıyızz aynen canım herseyde vardır bır hayır bak W wuslt hamıle dedıkı bu ay kayınvalıdeme baktım kaynım amelıyat oldu gelen gıdenle ılgılendım hıc bebek dusunmedım dedı ve suan hamıle dıyorkı kv kolunu kırdıgına sevıncem nerde dıyor bak onda bıle bır hayır varmıs tatlım su ara ızın alma sansım var aslında canım ama gecen burda konusuyordukMINIKKUS1 bulantıların olursa o zaman alırsın bekle dedı bende bıraz daha bekleyım dedım dınlenmeye cokıhtıyacım var aslında canım
canim en basta saglik sagligin oldugu surece asilmayacak engelyok karamsarliga kaptirma kendini hayatinin tadini cikar esinin sana seninde ona ihtiyaciniz var senin bu negatif enerjin uzulmene yol acar oysa hayati birdaha tekrar etmiycez her gecen gun gecmistir tekrari yok umit ederimki kabugundan siyrilirsinherkese mrb ne zamandır giremedim daha doğrusu girmedim herşeyden kendimi soyutladım resmen canım çok sıkılıo herşey anlamsız ölcem zaten ne die yaşıorum modundayım şu kan pıhtısı yüzündenn ilaç kullanıorum ve adetim gelmio oyüzden de haftaya burdan taşıncaz eşya toplamadım toplamıcam da çok isteksizim çok boşum saatlerce yazmak içimdekileri atmak istiorum ama ne yazıcam derdim ne onu da bilmiorum çok kötüyüm çoook
elisam yani belkide vücut yoruldu ben öyle düşündüm ama istersen izin al dinlen biraz belki bulantıların olmaz hem olursa rapor alırsın yine gitmezsin zorla gidecek halin yok ya işe eğer ihtiyacın çoksa al canım ben kıyamamhem toplanır toplanır o bunaltılar patlatır insanı arada ara vermek gerek
samsuna ve kv yanına canım herşey çok karışık ama en son karar bu şimdilik bakalım bekleyelim zmana bıraktım kendimi...bebek işi biyandan taşınma bi yandan o yüzden mutsuzluk çöktü üstüne karmançormanbende diyorum svai nerde şimdi nereye taşınacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?