2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

çok haklısın canımm ama hiçbişey yapasım yok bunalıorum öle adet olamıorum ondandır diorum ama geçmio yaa kpss tercihi yapmıştım o da olmadı zaten beklemiodum ama yine de üzüldüm saçmasapan şeyler işte benimde hep aklımdaydınız ama giresim gelmedi battaniye altında yatıp durdum hep özlemişim sizi kuzucumm

Bızde ozledık canım bazen vucudumuz yorgun dusuyor hıcbırsey yapmak ıstemıyoruz sadece dınlenmek ınan kac haftadır bende ıse zorla gelıyorum hıc calısasım yok otursam 2 saatlık ısım var ama gunlerdır ugrasıyorum eve gıdıyrum saat 9 dauyuyorum esımde erkenden uyuyorsun dıyor evde bırsey yapmadım yorgunum cunku ve sende böylesın ıstedıgın bırseyler yolunda gıtmedı mutsuz oldun adet olamadın kı bu buyuk stres yapıyor bu senı asıl etkıleyen ama hayatta bazen ıstedıklerımız ıstedıgımız anda olmuyor sonradan oluyor ve daha guzel brsekılde ve dıyoruzkı ıyıkı sımdı olmus herseyde bırhayır var canım kendını uzme lutfennn guclu olmalıısn

oyy bebeğimm ne güzel yazmışsın tşk ederim toparlamaya başlamam lazım kendimi ki siz olduktan sora da konuşa konuşa rahatlar toparlarım da zaman bize ne göstercek bilemeyiz vardır bi hayır deyip geçmem lazım sen de bi izin alsan dinlensen aslında çok rahatlarsın sen de bunaldın eşine evine yansıodur illaki kuzum izin alma şansın yok mu

Ne demek canım bırsey yapmadım rıca ederım sen yeterkı ıyı ol kuzum aynen canım sevıncler paylasa paylasa buyur uzuntuler paylastıkca azalır aynen canım yasadgımız anın tadını kıymetını bılıp ona gore davranmalıyızz aynen canım herseyde vardır bır hayır bak W wuslt hamıle dedıkı bu ay kayınvalıdeme baktım kaynım amelıyat oldu gelen gıdenle ılgılendım hıc bebek dusunmedım dedı ve suan hamıle dıyorkı kv kolunu kırdıgına sevıncem nerde dıyor bak onda bıle bır hayır varmıs tatlım su ara ızın alma sansım var aslında canım ama gecen burda konusuyorduk MINIKKUS1 bulantıların olursa o zaman alırsın bekle dedı bende bıraz daha bekleyım dedım dınlenmeye cokıhtıyacım var aslında canım

ne wuslt hamile mi ve sen de mi hamilesin tatlımmmmmm

işte bu kadar ne geldiyse başımıza çok okumaktan çok bilmekten geldi de dedin mi :) o zaman çalışmalara devammmm :):):):)

W wuslt adına çokk sevindimmm teyze oluoruzz inşallah sende hamişsindir bitanemmm çok dua edicem hamiş ol die yavrunu alırsın tez zamanda kucağına inşallahhh

Bızde cok sevındık canım evet canım cok sukur bır kez daha teyze oldukk :)ınsallah bıtanem cok duygulandırdın benı cok sagol bıtanem ınsallah yavrumun gobusume kondugunu kucagıma aldugımı kokusnu ıcıme cektıgımı gorurum canım ınsallah

senden öğrenmiştir doktora doktora yaptırdın tekrardan

canım ben haftasonu doktoruma gittim dediki sen ne kadar düzelirsen düzel eşinede sana bulaştırır senden eşine eşinden tekrar sana geçer dedi o yüzden eşime de ilaç verdi senin eşinde kullanıyor mu?

bebek işi biyandan taşınma bi yandan o yüzden mutsuzluk çöktü üstüne karmançorman bende diyorum svai nerde şimdi nereye taşınacaksınız ?

elisam yani belkide vücut yoruldu ben öyle düşündüm ama istersen izin al dinlen biraz belki bulantıların olmaz hem olursa rapor alırsın yine gitmezsin zorla gidecek halin yok ya işe eğer ihtiyacın çoksa al canım ben kıyamam hem toplanır toplanır o bunaltılar patlatır insanı arada ara vermek gerek

canim en basta saglik sagligin oldugu surece asilmayacak engelyok karamsarliga kaptirma kendini hayatinin tadini cikar esinin sana seninde ona ihtiyaciniz var senin bu negatif enerjin uzulmene yol acar oysa hayati birdaha tekrar etmiycez her gecen gun gecmistir tekrari yok umit ederimki kabugundan siyrilirsin

canım bu kadar bekledım bırazdaha beklerım bu batı bır atlatayım ona gore hareket ederım canım bebesım gelsın bebesımle beraber tatılde olmak ıstıyorum canımmm sagol bıtanem bakacagız duruma bıraz daha böyle devam edersem ızın alırım tabı battan sonra ınsallah bebısm gelırde bebısımle ızne ayrılıırım :)

bebek işi biyandan taşınma bi yandan o yüzden mutsuzluk çöktü üstüne karmançorman bende diyorum svai nerde şimdi nereye taşınacaksınız ?
samsuna ve kv yanına canım herşey çok karışık ama en son karar bu şimdilik bakalım bekleyelim zmana bıraktım kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…