inşallah kuzucum geçici bi dönem ve bi an önce geçsin artık kendimi salmış durumdayım saçlar kılık kıyafet kıl tüy o derece yani toplamazsam kocam da bunalcak yeter bu ne böle die ALLAHTAN mutlu etcem die pervane oluo saolsuncanim en basta saglik sagligin oldugu surece asilmayacak engelyok karamsarliga kaptirma kendini hayatinin tadini cikar esinin sana seninde ona ihtiyaciniz var senin bu negatif enerjin uzulmene yol acar oysa hayati birdaha tekrar etmiycez her gecen gun gecmistir tekrari yok umit ederimki kabugundan siyrilirsin
samsuna ve kv yanına canım herşey çok karışık ama en son karar bu şimdilik bakalım bekleyelim zmana bıraktım kendimi...
KIZLAR DÜN KV DEME TAŞINIRIZ İŞ OLURSA DEDİM DEDİ ÖYLE OLURSA KAYINPEDERİN GELMEZ SİZİN EVİNİZ UZAK OLUR Bİ DE BENDE GELİRİM ORDA EVİM VAR DEDİ YANİ BİZİ RAHATSIZ EDECEK BİR DURUMDA KALMICAZ İNŞALLAH KISMET NASİP HEMEN KARALAR BAĞLADIM AMA HER ŞEYİN Bİ ÇÖZÜMÜ VAR ELBET :)
canim biran evvel bebisin olsun ve mutlulugun artar nesen de yerine gelir arkadaslar sagolsun bugun benimle bir ilgilendiler bunalima girmeden ciktim yarin doktora gidecegim icin icim kipir kipirinşallah kuzucum geçici bi dönem ve bi an önce geçsin artık kendimi salmış durumdayım saçlar kılık kıyafet kıl tüy o derece yani toplamazsam kocam da bunalcak yeter bu ne böle die ALLAHTAN mutlu etcem die pervane oluo saolsun
Ohhh ne guzel bosuna hemen karalar baglıyoruz ben böyle oldugunda dıyorumkı kendıme acaba denenıyormuuz ılk tepkımız ne olacak dıye dusunmeye baslıyorum sevındım senın adına canım :)
denenmiyoruz eşim bunu düşünmez bile ama hemen kurup kendi içimizi yiyoruz daha doğrusu ben öyle yapıyorumm boş yere şeyler işte olunca düşünür bakarız ama yokk illa olmadan kavgası neyse böyle böyle büyüyücez sanırım :)
Ben denenıyoruz derken canım aıleler tarafındna degıl Allah tarafndan demek ıstemıstım :) evet canım kendı kendımıze kuruyoruz bu boyle olursa su soyle olur dıye bır suru senaryo yazıyoruz kafamızdaama dedıgın gıbı boyle boyle buyuyecegız yolun daha basındayız
Evet rabbimin bir sınaması olabilir insan bugün kayınpederim gelmesin dediği duruma rabbim öyle bir şey oluştururki keşke gelseydi ya da gelsin deriz o yüzden bu tür şeylerde kesin kararlar vermem yanlış sözler söylemek istemem eşim annensini babasını istemiyorum gibi algılar diye çok korkarım
Tamam canım gerçektenmi bende dün 1 tane limonu dilimledim tuzladım ve yedim bu günde suyunu içtimcanım zencefilin fazlası zarar ölçüsünü öğrenip al birde kulaktan dolma bir bilgi olarak limonu çok önermiyorlar hamilelikte
Aynen canım cok hassas bır konu bunlarr Allah'ım hepımıızın evınde huzur mutluluk versın canım kayınvalıden cok anlayıslı ama canım benım kaynım evlenmek ıstese kayınvalıdemlerleoturacak ben dıyorumkı ben ayrı oturmalarını ısterım hanı olmaz tamam durum yok ama kayınvalıdemde derkı aman neolacak bız ne yapacagz onlara olmaz ıste oyle daha yenı evlıler yanı gencler sankı kendılerı o yoldan gecmemıs gıbı konusuyor bazen ama bak senın kayınvalıdedının yaklasımı öyle degıl
bende ondan kullanıyorum :)
Tamam canım gerçektenmi bende dün 1 tane limonu dilimledim tuzladım ve yedim bu günde suyunu içtim
evet anlamaları gerek yeni çift onlar . çok şükür değil benimde kızdığım şeyler olabiliyor ama genel olarak allah razı olsun çok anlayışlı o konularda yani rahat etmemizi istiyor bırakıyor ama torun yapın diyor belki torundan sonra bırakmaz bizi daha da
Agri yaptı mi
Yarin bende gidecegim 3.30da birde yabanci uyrukluya gidelim bakalimcanim biran evvel bebisin olsun ve mutlulugun artar nesen de yerine gelir arkadaslar sagolsun bugun benimle bir ilgilendiler bunalima girmeden ciktim yarin doktora gidecegim icin icim kipir kipir
Elbet kızılan noktalar olabılıyor canım onlar gıbı degılız bız kendılerı gıbı olmamızı beklıyorlar torun olduktan sonra daha rahat bırakır canım kendı torunla ugrasır dururdun kv den cıkıyruz esım benımle ugrasıyor kapının oraya sıkıstırıyor falansonra dondu annesıne dedıkı bak gordunmu fıstık ezmesı yaptım kv de de ne dese eve gıdınce yersın fıstık ezmesını dedı
Kasik agrim oldu baysgi batma gibi degil de bayagi sancılı agriyok ne çeşit bir ağrı benim geçen ay olan kasık ağrım oldu onun dışında gazım var iki gündür yani böyle sancı gibi giriyor günde bir kez :) ama ben genel olarak gazlıyımmide gaz şikayetlerim bitmez . sana yaptı mı ?
ay yine güldüm ofisin ortasında ya :) benim eşimde teyzelerinin yanında öper annesinin yanında sıkı sarılır bi şeyler yapar bende hep ittiririm utanırım diyorum görende evde böylesin sanar benim kv oğlum seni yesin der bi şey demem yemesin mi der illa yesin dedirtecek :)
Canım aile doktoru çekap yapmıştı ikimize aynı andacanım ben haftasonu doktoruma gittim dediki sen ne kadar düzelirsen düzel eşinede sana bulaştırır senden eşine eşinden tekrar sana geçer dedi o yüzden eşime de ilaç verdi senin eşinde kullanıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?