2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

kızlar zorlu birkaç gün geçirdim,tan bitmişken herşey yeniden başladı.
cumartesi opu oldu.ancak 2 yumurtam alındı,pazar günü sabahtan embriyolog aradı ve 2 yumurtamında döllenmediğini ancak çok çok düşük bir ihtimal ile geç döllenme olabileceğini o yüzden 1 gün daha bekleticeklerini söyledi.ben elden ne gelir üzüldüm çok üzüldüm ama yapacak birşey yok Rabbime sığındım.
neyse ertesi gün yani dün işe gittim bana aramamı söylemişlerdi ama zaten ben umudum olmadığından aramadım.saat 09:30 da aradılar deilerki bir yumurtanız dölleniş ve gelişmiş öğlen transfere bekliyoruz,küçük dilimi yutuyordum.Rabbim sen ne kadar büyüksün.
dün öğlen benim tek taneciğimi bana transfer ettiler,şimdi evdeyim dinleniyorum.Rabbim bağışlarsa 12 sinde belli olacak.merak etmişsiniz ancak yazabiliyorum, zorlu bir süreç meşakkatli ama şu an maşallah çok keyifliyim ben elimden geleni yaptım Rabbime sığındım :)

öyle dememek için zor durdun di mi ben çok çekinirim teyzeside kızar ama benimki tam bir çocuk o yüzden çokta şaşırmazlar güler geçerler bunlar nasıl çocuk bakacak diyorlar

oyyyy sekerpancarım cok sevındım Rabbım sen ne buyuksun ya cok sukur verdıgıne bol bol dınlen hıcbırsey yapma canımm sana sıkı sıkı tutanacak bebegın ınanıyorum tatlım:)

cnmmmm tebrikler inş tutunur bebişlermiz bnde dün transfer oldm 13ü test günüm 2embriyo koyuldu bana

anladım canım bilemedim ben fikir olsun diye dedim bana doktor öyle dedi ama farklı farklı inşallah geçer giderde kurtuluruz şu enfeksiyondan

öyle dememek için zor durdun di mi ben çok çekinirim teyzeside kızar ama benimki tam bir çocuk o yüzden çokta şaşırmazlar güler geçerler bunlar nasıl çocuk bakacak diyorlar

evet canım öyle benımkıde aynı cocuk canımmm dayısının yanında falan bu ne tatlı falan yapar ben utanur cekınırım oda o kadar rahatkı:)

ayyy ALLAHIMMM sana şükürler olsun yarabbim sen 12sinde abcdef de 13 ünde bizi sevindireceksiniz ben şimdiden düşündükçe gözlerim doluyor allahın izniyle güzel haberlerinizi bekliyorum rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlara vesile olsun son anda gelişen o yum :)

oyyyy sekerpancarım cok sevındım Rabbım sen ne buyuksun ya cok sukur verdıgıne bol bol dınlen hıcbırsey yapma canımm sana sıkı sıkı tutanacak bebegın ınanıyorum tatlım:)
elisam amin inşallah, yapmıyorum annem var gak desem su guk desem ananas getiriyor :) bugünüme çok şükür..

evet canım öyle benımkıde aynı cocuk canımmm dayısının yanında falan bu ne tatlı falan yapar ben utanur cekınırım oda o kadar rahatkı:)

boşver bizim ailelerimizin yanında yapmıyorlar ya kendi aileleri zaten tanıyor onları o yüzden bende gülüp geçiyorum artık :)

elisam amin inşallah, yapmıyorum annem var gak desem su guk desem ananas getiriyor :) bugünüme çok şükür..

cok sukur canım annelerıımız basımızda Allah razı olsun canım annaannesı boyle ıyı bak torununuda 12 de anneannesıne merhaba dıyecektır Allah'ın ıznıyle canımmm:)

hayırlı olsun inşallah bebişin,mink tanen göbüşünde büyüyecek ve gelecek kollarına,inşallah inşallah

kaygılımmm sürpriz yumurtam o benimmm.tek taneciğim işlem bittikten sonra resmini çekiyorlar ya parlıyordu yani ayy ağlıcam galiba gene pırlanta gibi,Rabbim kısmet ederse inşallah inşallah iyi haberler vermek nasip olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…