Aynen limon sirke içme hamileler limon ve sirke içmesin zararlıymış hamilelerecanım zencefilin fazlası zarar ölçüsünü öğrenip al birde kulaktan dolma bir bilgi olarak limonu çok önermiyorlar hamilelikte
Kasik agrim oldu baysgi batma gibi degil de bayagi sancılı agri
Anam bunlar bır acayıp benım esımde ugrasır sureklı evdede oyle kucagına olur omuzuna cıkarır donderır kucagında gecende yıne annesınınyanında gıdıklıyor kv dede ezdın kzıı ezdın dıyor bende hep böyleyız dedımbende utanırım canım dun soyledıklerne hıcbırsey demedım ahhh yesın anne yesın yemezzse olurmu hıc hatta bende onu yerımmm e
kızlar zorlu birkaç gün geçirdim,tan bitmişken herşey yeniden başladı.
cumartesi opu oldu.ancak 2 yumurtam alındı,pazar günü sabahtan embriyolog aradı ve 2 yumurtamında döllenmediğini ancak çok çok düşük bir ihtimal ile geç döllenme olabileceğini o yüzden 1 gün daha bekleticeklerini söyledi.ben elden ne gelir üzüldüm çok üzüldüm ama yapacak birşey yok Rabbime sığındım.
neyse ertesi gün yani dün işe gittim bana aramamı söylemişlerdi ama zaten ben umudum olmadığından aramadım.saat 09:30 da aradılar deilerki bir yumurtanız dölleniş ve gelişmiş öğlen transfere bekliyoruz,küçük dilimi yutuyordum.Rabbim sen ne kadar büyüksün.
dün öğlen benim tek taneciğimi bana transfer ettiler,şimdi evdeyim dinleniyorum.Rabbim bağışlarsa 12 sinde belli olacak.merak etmişsiniz ancak yazabiliyorum, zorlu bir süreç meşakkatli ama şu an maşallah çok keyifliyim ben elimden geleni yaptım Rabbime sığındım :)
cnmmmm tebrikler inş tutunur bebişlermiz bnde dün transfer oldm 13ü test günüm 2embriyo koyuldu banakızlar zorlu birkaç gün geçirdim,tan bitmişken herşey yeniden başladı.
cumartesi opu oldu.ancak 2 yumurtam alındı,pazar günü sabahtan embriyolog aradı ve 2 yumurtamında döllenmediğini ancak çok çok düşük bir ihtimal ile geç döllenme olabileceğini o yüzden 1 gün daha bekleticeklerini söyledi.ben elden ne gelir üzüldüm çok üzüldüm ama yapacak birşey yok Rabbime sığındım.
neyse ertesi gün yani dün işe gittim bana aramamı söylemişlerdi ama zaten ben umudum olmadığından aramadım.saat 09:30 da aradılar deilerki bir yumurtanız dölleniş ve gelişmiş öğlen transfere bekliyoruz,küçük dilimi yutuyordum.Rabbim sen ne kadar büyüksün.
dün öğlen benim tek taneciğimi bana transfer ettiler,şimdi evdeyim dinleniyorum.Rabbim bağışlarsa 12 sinde belli olacak.merak etmişsiniz ancak yazabiliyorum, zorlu bir süreç meşakkatli ama şu an maşallah çok keyifliyim ben elimden geleni yaptım Rabbime sığındım :)
Canım aile doktoru çekap yapmıştı ikimize aynı anda
idrar ve kan tahlili yapıldıgında eşimde çıkmamıştı bende çıkmıştı ama az miktarda demişti doktor diş etinde ki enfeksiyon bile olabilir demişti.ben ondan sonra Türkiyede ve burda kd ye gittigmde yine enfeksiyon çıktı ve burdaki doktor eşinden bulaşıyo olabilir eger tekrar eden enfeksiyonsa eşinde ürologa gitsin drmişti o an eşimde çıkmıyo demek aklıma gelmedi.Dr dan Gelince eşime söyledim bende enfeksiyon olsa idrar testimde çıkardı diyo.
öyle dememek için zor durdun di mi ben çok çekinirim teyzeside kızar ama benimki tam bir çocuk o yüzden çokta şaşırmazlar güler geçerler bunlar nasıl çocuk bakacak diyorlar
elisam amin inşallah, yapmıyorum annem var gak desem su guk desem ananas getiriyor :) bugünüme çok şükür..oyyyy sekerpancarım cok sevındım Rabbım sen ne buyuksun ya cok sukur verdıgıne bol bol dınlen hıcbırsey yapma canımm sana sıkı sıkı tutanacak bebegın ınanıyorum tatlım:)
evet canım öyle benımkıde aynı cocuk canımmm dayısının yanında falan bu ne tatlı falan yapar ben utanur cekınırım oda o kadar rahatkı:)
elisam amin inşallah, yapmıyorum annem var gak desem su guk desem ananas getiriyor :) bugünüme çok şükür..
oyyy maşallahhh Allah ın izniyle tutunacakalar anneciği sana,çok sevindim canımın içi çok,maşallahhhh şafak saymaca ha :)cnmmmm tebrikler inş tutunur bebişlermiz bnde dün transfer oldm 13ü test günüm 2embriyo koyuldu bana
boşver bizim ailelerimizin yanında yapmıyorlar ya kendi aileleri zaten tanıyor onları o yüzden bende gülüp geçiyorum artık :)
evet cnm aynen yatıyorm öyle bi iğne olmaya gittm geldm senin de var mı iğnelernoyyy maşallahhh Allah ın izniyle tutunacakalar anneciği sana,çok sevindim canımın içi çok,maşallahhhh şafak saymaca ha :)
kaygılımmm sürpriz yumurtam o benimmm.tek taneciğim işlem bittikten sonra resmini çekiyorlar ya parlıyordu yani ayy ağlıcam galiba gene pırlanta gibi,Rabbim kısmet ederse inşallah inşallah iyi haberler vermek nasip olur..ayyy ALLAHIMMM sana şükürler olsun yarabbim sen 12sinde abcdef de 13 ünde bizi sevindireceksiniz ben şimdiden düşündükçe gözlerim doluyor allahın izniyle güzel haberlerinizi bekliyorum rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırlara vesile olsun son anda gelişen o yum :)
BENDE BU GECE YUMLARIN YANINA AŞKİTELARINI YOLLIYIM BELKİ ŞEKERPANCARI ABCDEF DEN SONRA DA 16SINDA BİZ Bİ TEST PATLATIRIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?