- 30 Ekim 2013
- 20.598
- 57.199
- 798
evet cnm aynen yatıyorm öyle bi iğne olmaya gittm geldm senin de var mı iğnelern
aminnnn elisam o olmasa ne yapardım Rabbim eksik etmesin başımdan şimdilik yatıyorum bakalım,inşallah o da büyüyüp gelişiyordur ve bana tutunuyordur :)cok sukur canım annelerıımız basımızda Allah razı olsun canım annaannesı boyle ıyı bak torununuda 12 de anneannesıne merhaba dıyecektır Allah'ın ıznıyle canımmm:)
aminnnn elisam o olmasa ne yapardım Rabbim eksik etmesin başımdan şimdilik yatıyorum bakalım,inşallah o da büyüyüp gelişiyordur ve bana tutunuyordur :)
oldu cnm oldu inş sağolasn her sürecin bi sıkıntısı var şimdi de bebeklerin bana tutunmaları için dua ediyorm 13ünde belli olck inş pozitifi görcmcanım ya okuymadım transferın oldu sanırım ınsallah hayırlı evlatlarını saglıkla kucagına alırsın kuzumm
oldu cnm oldu inş sağolasn her sürecin bi sıkıntısı var şimdi de bebeklerin bana tutunmaları için dua ediyorm 13ünde belli olck inş pozitifi görcm
var olmaz mı bandım var iğnem var :) bende gidicem birazdan, yat yat pek güzel :)evet cnm aynen yatıyorm öyle bi iğne olmaya gittm geldm senin de var mı iğnelern
wuhuuuu süperella, yollayın tatlım yollayın aşk dolu sevgi dolu birleşsinler kaynaşsınlar can olsunlar kan olsunlar inşallahBENDE BU GECE YUMLARIN YANINA AŞKİTELARINI YOLLIYIM BELKİ ŞEKERPANCARI ABCDEF DEN SONRA DA 16SINDA BİZ Bİ TEST PATLATIRIZ
canım benim çok teşekkür ederim.kısmet aminnn inşallahh :)hayırlı olsun inşallah bebişin,mink tanen göbüşünde büyüyecek ve gelecek kollarına,inşallah inşallah
canım hepsi oldukça iyi görünüyor maşallah yalnız prolaktin ve tsh bakmadılarmı?Kızlar hormon sonucumu aldım bilgililer bakabilir mi?
iyiym şükür cnm konuşuyorm onlarlaTatlım sen nasılsın dıkkat edıyorsun dımı kendıne kuzucuklarına ıyı bakıyormusn bakalım :)
band derken cnm hiç duymadıydm bnm de 3 kutu hap 2 farklı iğne varvar olmaz mı bandım var iğnem var :) bende gidicem birazdan, yat yat pek güzel :)
iyiym şükür cnm konuşuyorm onlarlasadece wc ve yemek için kalkıym bide iğneye gittm sağlık ocaği evimizn altnda zaten cuma işbası ya o zmna kdr dinlenmm lazım
ben gitmicem pazartesiye kadar benim işim yorucu ve stresli o nedenle kullanmadığım yıllık iznimi kullanıyorum,çok ta yatma emi kan dolaşımıda lazım :)iyiym şükür cnm konuşuyorm onlarlasadece wc ve yemek için kalkıym bide iğneye gittm sağlık ocaği evimizn altnda zaten cuma işbası ya o zmna kdr dinlenmm lazım
bant var climara forte diye vücuduma yapıştırdım,perşembe yenilicem,progestan tablet vajinal,birde işte iğne progynex kalçadan 2 günde birband derken cnm hiç duymadıydm bnm de 3 kutu hap 2 farklı iğne var
kaygılımmm sürpriz yumurtam o benimmm.tek taneciğim işlem bittikten sonra resmini çekiyorlar ya parlıyordu yani ayy ağlıcam galiba gene pırlanta gibi,Rabbim kısmet ederse inşallah inşallah iyi haberler vermek nasip olur..
iNŞALLAH CANIM İNŞALLAH SENIN BAT NE ZAMANA GELIYOR CANIM
evet cnm cuma günü öğrencilere hiç kızmıcm snr pzts sl dersm var crs prs boş yine : )Konus annesı bebklerınle sesını duysunlar bılsınler sesını :) cok ıyı canım böyle dınlen ıste kuzum cumagıdeceksın sonra yıne tatıl kendı cok yormadan bır gun ıdare edebılırsın canım
cnm bnde rapor aldm mazaret izni aldm okulda sorun olck keske cumada gitmesem ii olurdu ama cok rapor izşn oldu ama ilk 3 gün önemliymiş bnde oturduğm yerden anlatrm dersleriben gitmicem pazartesiye kadar benim işim yorucu ve stresli o nedenle kullanmadığım yıllık iznimi kullanıyorum,çok ta yatma emi kan dolaşımıda lazım :)
batım belli değil ki bu ara yum olsa işte 14gün sonra 16sı :)
evet cnm cuma günü öğrencilere hiç kızmıcm snr pzts sl dersm var crs prs boş yine : )
cnm bnde rapor aldm mazaret izni aldm okulda sorun olck keske cumada gitmesem ii olurdu ama cok rapor izşn oldu ama ilk 3 gün önemliymiş bnde oturduğm yerden anlatrm dersleritabbi cnm çok da yatmıtorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?