2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

cok sukur canım annelerıımız basımızda Allah razı olsun canım annaannesı boyle ıyı bak torununuda 12 de anneannesıne merhaba dıyecektır Allah'ın ıznıyle canımmm:)
aminnnn elisam o olmasa ne yapardım Rabbim eksik etmesin başımdan şimdilik yatıyorum bakalım,inşallah o da büyüyüp gelişiyordur ve bana tutunuyordur :)

aminnnn elisam o olmasa ne yapardım Rabbim eksik etmesin başımdan şimdilik yatıyorum bakalım,inşallah o da büyüyüp gelişiyordur ve bana tutunuyordur :)

Amın canm Rabbım aılelerımızı basımızdan eksık etmesınn ınsallah buyup gelısecek sana tututanacak canım ve senın gıbı guzel yureklı harıka bır ınsan olacak senın mucızen canım bu Allah'ın ıznıyle sana sımsıkı sımsıkı tutunacak cok guclu olacak bak sana annesı bırakmamıs mucadeleyı dırenmıs gecte olsa dollenmıs :)

canım ya okuymadım transferın oldu sanırım ınsallah hayırlı evlatlarını saglıkla kucagına alırsın kuzumm
oldu cnm oldu inş sağolasn her sürecin bi sıkıntısı var şimdi de bebeklerin bana tutunmaları için dua ediyorm 13ünde belli olck inş pozitifi görcm

Kızlar hormon sonucumu aldım bilgililer bakabilir mi?

Eklentiler

• image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 81
oldu cnm oldu inş sağolasn her sürecin bi sıkıntısı var şimdi de bebeklerin bana tutunmaları için dua ediyorm 13ünde belli olck inş pozitifi görcm

Tatlım sen nasılsın dıkkat edıyorsun dımı kendıne kuzucuklarına ıyı bakıyormusn bakalım :)

Tatlım sen nasılsın dıkkat edıyorsun dımı kendıne kuzucuklarına ıyı bakıyormusn bakalım :)
iyiym şükür cnm konuşuyorm onlarla sadece wc ve yemek için kalkıym bide iğneye gittm sağlık ocaği evimizn altnda zaten cuma işbası ya o zmna kdr dinlenmm lazım

iyiym şükür cnm konuşuyorm onlarla sadece wc ve yemek için kalkıym bide iğneye gittm sağlık ocaği evimizn altnda zaten cuma işbası ya o zmna kdr dinlenmm lazım

Konus annesı bebklerınle sesını duysunlar bılsınler sesını :) cok ıyı canım böyle dınlen ıste kuzum cumagıdeceksın sonra yıne tatıl kendı cok yormadan bır gun ıdare edebılırsın canım

ben gitmicem pazartesiye kadar benim işim yorucu ve stresli o nedenle kullanmadığım yıllık iznimi kullanıyorum,çok ta yatma emi kan dolaşımıda lazım :)

evet cnm cuma günü öğrencilere hiç kızmıcm snr pzts sl dersm var crs prs boş yine : )

ben gitmicem pazartesiye kadar benim işim yorucu ve stresli o nedenle kullanmadığım yıllık iznimi kullanıyorum,çok ta yatma emi kan dolaşımıda lazım :)
cnm bnde rapor aldm mazaret izni aldm okulda sorun olck keske cumada gitmesem ii olurdu ama cok rapor izşn oldu ama ilk 3 gün önemliymiş bnde oturduğm yerden anlatrm dersleri tabbi cnm çok da yatmıtorm

Hımm guzelms canım programınnn dınlenme fırsatı var ohh guzel guzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…