ohh ne güzel cnm bnm hergün göbektn ve kalçadan çok yakıyolr ama bebişlerm için dayanırmbant var climara forte diye vücuduma yapıştırdım,perşembe yenilicem,progestan tablet vajinal,birde işte iğne progynex kalçadan 2 günde bir
canım hepsi oldukça iyi görünüyor maşallah yalnız prolaktin ve tsh bakmadılarmı?
Bende duyunca gözkerim doldu bu kadar duygulandım kızcagız buay bide kaynaya baktı 2 evin işini yaptı bak mükafatını verdi rabbim allhım bir iyiligimizi bebekle mükafatlandırsın inşaallah@wuslt ım gebeymiş,o kadar duygulandımki anlatamam,zaten bu aralar aldığım hormon ilaçları yüzünden ona buna gözlerim doluyor,Rabbim tamamına erdirsin inşallah.sağlıcakla büyüyüp gelişsin :)
canım doktor daha ıyı bılr ama sankı folıkuler faza gore fsh ın yuksek bıraz ınsallah yanlıs yorumluyorumdurKızlar hormon sonucumu aldım bilgililer bakabilir mi?
canım doktor daha ıyı bılr ama sankı folıkuler faza gore fsh ın yuksek bıraz ınsallah yanlıs yorumluyorumdur
canım doktor daha ıyı bılr ama sankı folıkuler faza gore fsh ın yuksek bıraz ınsallah yanlıs yorumluyorumdur
ınsallah canım ınsallah aminn kız cocuklarını cok seviyorum ama sağlıklı ve hayırlı olsun oglumda olabilir :)Profılındeki bebek ne tatlı öyle masallah Allah'ım sana da böyle tatlı bır cımcıme nasıp etsın :)
ınsallah kuzum ben yanlıs bakmısda olabılırımCanım max değer 12.5 yazıyor fsh için benim ki 7.5 çıkmış daha mı az çıkması lazımdı bir kaç anlayan arkadaşım baktı çok iyi dedi.
cnm 10 un altında olmasi ii kbl edilirmş senn kötü diil bnceCanım max değer 12.5 yazıyor fsh için benim ki 7.5 çıkmış daha mı az çıkması lazımdı bir kaç anlayan arkadaşım baktı çok iyi dedi.
ınsallah kuzum ben yanlıs bakmısda olabılırım
cnm 10 un altında olmasi ii kbl edilirmş senn kötü diil bnce
evet cnm bnde tam bunu bulöuştm yazıyodm ama bide vajinal muayede de bakılmalı baktı mı bgnEvet canım 6-9 arası çok iyiye giriyormuş.
ohh cok sukur canım :):) canını sıktıysam hakkını helal etBak canım.
Fsh hormonunun normal değerleri
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
Benim 7,26 değerim.
ohh cok sukur canım :):) canını sıktıysam hakkını helal et
evet cnm bnde tam bunu bulöuştm yazıyodm ama bide vajinal muayede de bakılmalı baktı mı bgn
adetliykn bakılıyomş cnm rezervlere dr öyle demişti de hatta devletteki dr test sonucumu görmeden baktı 3-4 over dedi sınır 4 müş üzülmştm hormonlar ii çıkınca bişi demedi tüp yapan dr baktı 2.gün 7-8 dedi çok ii demiştiYok bakmadı canım bugün. Cumartesi bakmışlardı zaten.
Kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gözün aydın...1 gün girmedim neler kaçırdım yahu...dur bütün ayrıntıları okumam lazım şimdiCanim benim evde testim varmis yaptim pozitif cikti kanada aksam esim isten gelince gidecegiz soklardayim
Benim gecen ay 7.8 di bakalim bu ay kac cikicak.ama normal degerlerimiz.Bak canım.
Fsh hormonunun normal değerleri
6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.
Benim 7,26 değerim.
Normal hayata devam dediler sadece bugün dinlen çokta yatma vücuda kan akışıda lazım dediler ben çiftçilerle çalışıyorum derdimi zor anlatıyorum,azıcık stresli masa başı olmasına rağmen o yüzden pazartesi ne kadar gitmicem sonra rapor almazsam başka izin şansım yok..evet cnm cuma günü öğrencilere hiç kızmıcm snr pzts sl dersm var crs prs boş yine : )
cnm bnde rapor aldm mazaret izni aldm okulda sorun olck keske cumada gitmesem ii olurdu ama cok rapor izşn oldu ama ilk 3 gün önemliymiş bnde oturduğm yerden anlatrm dersleritabbi cnm çok da yatmıtorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?