2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canım hepsi oldukça iyi görünüyor maşallah yalnız prolaktin ve tsh bakmadılarmı?

Canım hormon testlerimi yaptırmak istiyorum dedim doktor hepsine bakalım dedi elimde bir fişle laboratuvara gittim 1 tüp kan aldılar. Mesaj geldi telime hormon sonucunuz çıkmıştır diye girdim sitesinden baktım. Sadece bu gözüküyor.

Son düzenleme:
@wuslt ım gebeymiş,o kadar duygulandımki anlatamam,zaten bu aralar aldığım hormon ilaçları yüzünden ona buna gözlerim doluyor,Rabbim tamamına erdirsin inşallah.sağlıcakla büyüyüp gelişsin :)
Bende duyunca gözkerim doldu bu kadar duygulandım kızcagız buay bide kaynaya baktı 2 evin işini yaptı bak mükafatını verdi rabbim allhım bir iyiligimizi bebekle mükafatlandırsın inşaallah

canım doktor daha ıyı bılr ama sankı folıkuler faza gore fsh ın yuksek bıraz ınsallah yanlıs yorumluyorumdur

Canım max değer 12.5 yazıyor fsh için benim ki 7.5 çıkmış daha mı az çıkması lazımdı bir kaç anlayan arkadaşım baktı çok iyi dedi.

ınsallah kuzum ben yanlıs bakmısda olabılırım

Bak canım.

Fsh hormonunun normal değerleri

6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.

Benim 7,26 değerim.

ohh cok sukur canım :):) canını sıktıysam hakkını helal et

Ay helal olsun canım olur mu öyle şey hiç sıkmadın valla. Sayende bende değerleri öğrenmiş oldum bir baktım ki değerim çok iyimiş. Tüpü yumurtalık rezervinde azalma olanlara bile yapıyorlarda tutuyor en kötü ihtimal normal yollardan kalamasam bile tüpte şansım çok çok yüksek onu anlamış oldum.

Yok bakmadı canım bugün. Cumartesi bakmışlardı zaten.
adetliykn bakılıyomş cnm rezervlere dr öyle demişti de hatta devletteki dr test sonucumu görmeden baktı 3-4 over dedi sınır 4 müş üzülmştm hormonlar ii çıkınca bişi demedi tüp yapan dr baktı 2.gün 7-8 dedi çok ii demişti

Bak canım.

Fsh hormonunun normal değerleri

6 nın altında ise mükemmel
6-9 arası çok iyi
10-13 yumurtalık rezeervinde azalma
13 üstü ise uyarılması çok zor.

Benim 7,26 değerim.
Benim gecen ay 7.8 di bakalim bu ay kac cikicak.ama normal degerlerimiz.

Normal hayata devam dediler sadece bugün dinlen çokta yatma vücuda kan akışıda lazım dediler ben çiftçilerle çalışıyorum derdimi zor anlatıyorum,azıcık stresli masa başı olmasına rağmen o yüzden pazartesi ne kadar gitmicem sonra rapor almazsam başka izin şansım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…