- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Yani iyi bir dr ile çalıştığını düşünüyorum, sonuçta bende yaşadığım kadarıyla tecrübeliyim ancak prolaktin 25 üstü ise mesela döllenme olasılığı dolayısıyla gebelik şansı düşermiş, sonuçta bunlarada bakmalı gibi geldi, bunlar reglin 2. Yada 3. Günümü yapıldı...Canım hormon testlerimi yaptırmak istiyorum dedim doktor hepsine bakalım dedi elimde bir fişle laboratuvara gittim 1 tüp kan aldılar. Mesaj geldi telime hormon sonucunuz çıkmıştır diye girdim sitesinden baktım. Sadece bu gözüküyor.
Ewt cnm aynen biz vazifemizi yaptık inşallah olmuştur :) gelecek bu ay öyle hissediyorumbızz uzerımıze dusenı yaptık canım Rabbım ınsallah ol demıstır hayırlısıyla olmustur ve bebıslerımız gelır bu ay:)
canım bende seni merak ediyordum...hap sonrası olur böyle...ekliyorum şimdiMogamicigim ben bayadir giremiyordum. Malum dkh biraktim ve hormonlarim tersyuz oldu beklenen adet tarihimden iki hafta evvel adet gordum, sanirim bu ay hic yumurtlamadim :) yeni batim 11 aralik canim 2. Deneme.
kuşum ayın ilk hamişi elifbade@wuslt canim hayırlı olsun ayin ilk hamilesi sen oldun ayagi surursun de topik dolar insallah bebeklerle ☺☺
kuzum hormonda dahil bütün sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim Allahın izni ile spermlerde toparlayacak kendilerini en azından bi tanesi toplasa yeterCanım dün akşam o kadar çok hikaye okuduk ki kk'da okuduklarımıza inanamadık tamamen vazgeçtim martta direk tüpe gitmekten eşimin spermi sıfır çıkmadı sonuçta 200 bin ve artabilir beslenme ve desteklediğimiz ilaçlarla vitaminlerle şuan içebileceği en iyi ilacı içiyo zaten proxeed plus. Ben inanıyorum sperm sayısı ve hareketlilik azsada o da artacak 2015 sonuna kadar doğal yolla kalabilirmiyim 1 sene daha beklicez elimizden geleni yapıcaz.
yirim sizi yaaa 3 tane kalp birarada inşallah sıkı sıkı yapışacaklar sanacnm cuma işbası yapmm lazım o zamana kdr yatcm dr normal yasantına dön dedi zaten de bn bebişlermle konusuyorm beni bırakmayn biz sizi çokkkkk istyrz diye
Allahım paşamızı kucağına aldığın günleri de göstersin hepimize...ekliyorum canım
Kız annesi..... demiştim sana kızının çeyizine de yaparsın bu işlemelerden diye...çok sevindim esmam sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim inşKuzularimmm... Minigimiz uslu uslu doktor teyzesi görebileceği şekilde yatmışti... Allahim çok güzel bir andı... 6.cm olmuş minigimiz... Sonra hareket etti kuzum pitir pitir maaşAllah...veeee doktorumuz KIZA benziyor dedi...bacaklarinin orayı inceledi durdu resim çektik pc den girince gösteririm... Kiz tahmininde bulunan hatunlar tebrikler
Elifim sana gelin geliyor
canım hayırlısı olsun vakti değilmişKIZLAAAR ben kirmizi karti yedim erken erken geldi MOGAMICIM anladin senama zaten umudum yoktu hayirlisi yeniyil mujdesi olcak bebegim
Pancarıııııııııııım ve tek tanesi...İnşallah sıkı sıkı tutunur sana minik mucizen kuzum dualarımdasınkızlar zorlu birkaç gün geçirdim,tan bitmişken herşey yeniden başladı.
cumartesi opu oldu.ancak 2 yumurtam alındı,pazar günü sabahtan embriyolog aradı ve 2 yumurtamında döllenmediğini ancak çok çok düşük bir ihtimal ile geç döllenme olabileceğini o yüzden 1 gün daha bekleticeklerini söyledi.ben elden ne gelir üzüldüm çok üzüldüm ama yapacak birşey yok Rabbime sığındım.
neyse ertesi gün yani dün işe gittim bana aramamı söylemişlerdi ama zaten ben umudum olmadığından aramadım.saat 09:30 da aradılar deilerki bir yumurtanız dölleniş ve gelişmiş öğlen transfere bekliyoruz,küçük dilimi yutuyordum.Rabbim sen ne kadar büyüksün.
dün öğlen benim tek taneciğimi bana transfer ettiler,şimdi evdeyim dinleniyorum.Rabbim bağışlarsa 12 sinde belli olacak.merak etmişsiniz ancak yazabiliyorum, zorlu bir süreç meşakkatli ama şu an maşallah çok keyifliyim ben elimden geleni yaptım Rabbime sığındım :)
Ayy cnm benim çok sevindim inşallah sana sıkı sıkı tutunsunlar çok bekletmeden gelsinler :) ohhh yaa bugün hep güzel haberler var ne güzel ne güzel ah ne güzel ne güzelkızlar zorlu birkaç gün geçirdim,tan bitmişken herşey yeniden başladı.
cumartesi opu oldu.ancak 2 yumurtam alındı,pazar günü sabahtan embriyolog aradı ve 2 yumurtamında döllenmediğini ancak çok çok düşük bir ihtimal ile geç döllenme olabileceğini o yüzden 1 gün daha bekleticeklerini söyledi.ben elden ne gelir üzüldüm çok üzüldüm ama yapacak birşey yok Rabbime sığındım.
neyse ertesi gün yani dün işe gittim bana aramamı söylemişlerdi ama zaten ben umudum olmadığından aramadım.saat 09:30 da aradılar deilerki bir yumurtanız dölleniş ve gelişmiş öğlen transfere bekliyoruz,küçük dilimi yutuyordum.Rabbim sen ne kadar büyüksün.
dün öğlen benim tek taneciğimi bana transfer ettiler,şimdi evdeyim dinleniyorum.Rabbim bağışlarsa 12 sinde belli olacak.merak etmişsiniz ancak yazabiliyorum, zorlu bir süreç meşakkatli ama şu an maşallah çok keyifliyim ben elimden geleni yaptım Rabbime sığındım :)
bitanem gözümden yaş aktı inan sevinçten , heyecandan...kızlar zorlu birkaç gün geçirdim,tan bitmişken herşey yeniden başladı.
Ben sürekli limon yedim canım..Tamam canım gerçektenmi bende dün 1 tane limonu dilimledim tuzladım ve yedim bu günde suyunu içtim
Oyyy maaşAllah sana da ... inşaAllah tutunacak bebişleriniz...cnmmmm tebrikler inş tutunur bebişlermiz bnde dün transfer oldm 13ü test günüm 2embriyo koyuldu bana
Tatlımm , üzülmüştün ama Rabbim sevindirdi seni , bugün güzel haberler aldığımız bir gün oldu elhamdülillahCanım max değer 12.5 yazıyor fsh için benim ki 7.5 çıkmış daha mı az çıkması lazımdı bir kaç anlayan arkadaşım baktı çok iyi dedi.
Evet demiştin mogamim benimm.... :)canım bende seni merak ediyordum...hap sonrası olur böyle...ekliyorum şimdi
kuşum ayın ilk hamişi elifbade
kuzum hormonda dahil bütün sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim Allahın izni ile spermlerde toparlayacak kendilerini en azından bi tanesi toplasa yeter
yirim sizi yaaa 3 tane kalp birarada inşallah sıkı sıkı yapışacaklar sana
Allahım paşamızı kucağına aldığın günleri de göstersin hepimize...ekliyorum canım
Kız annesi..... demiştim sana kızının çeyizine de yaparsın bu işlemelerden diye...çok sevindim esmam sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim inş
canım hayırlısı olsun vakti değilmiş
Pancarıııııııııııım ve tek tanesi...İnşallah sıkı sıkı tutunur sana minik mucizen kuzum dualarımdasın
maşallah canım Allah nazarlardan korusunBu da miniikkk 'kızımız , maaşAllah barekAllah ...
En kısa zamanda hayırlısıyla yaşayacaksın inşaAllah,, duam hep sizlerlemaşallah canım Allah nazarlardan korusunçok güzel bir duygu olmalıııı ne mutlu sizeeee
Masallah canım cok ama cok sevındım canımmmm
canım tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah :)
.nazar: elimde nazar boncukları olsada döküversem bağaşağı size maşallahh maşallah allahım daim etsin inşallah çok güzel gelsinn pembişş pembiş elbiselerrrr :):):)
Canlarım Allah razı olsun...Ayyy cnm benim ya ne güzel bir prenses daha geliyor desene :) resmini merak ettim valla sağlıkla büyüsün büyüsün de ısıralım totosunu :)
oyyy maşallah valla bak çok güzel bi kıza benziyo annesi :)
sonuç ne peki tatlım merak ettim seniCanım hormon testlerimi yaptırmak istiyorum dedim doktor hepsine bakalım dedi elimde bir fişle laboratuvara gittim 1 tüp kan aldılar. Mesaj geldi telime hormon sonucunuz çıkmıştır diye girdim sitesinden baktım. Sadece bu gözüküyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?