2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

batlarrr yakınn bluummm lum lum :)
ayyy evet canım az kaldı ama umıdım yok görcez bakalım sabredıp bat gunune kadr test yapmamayı planlıyorum ama dayanabılırmıyım bılmıyorm azcık ılerıde eczane var cunku :) sende durumlar ne sekerım

ben ayın ortasında kan testi yaptırmıştım orda bi şey çıkmamıştı ama yum olmamıştı daha benim durum karışık ama benim bir beklentim yok bu ay doğru düzgün hiç çalışmadık yine de bat beklemek zevkli :)

evet bılıyorm senın durum karısık bıraz :) bakalım heyecanla beklıyczz ben adet olursam ov testı alcam böyle yumurtladmmı yumurtlamadımmı stres oluyorm

evet bılıyorm senın durum karısık bıraz :) bakalım heyecanla beklıyczz ben adet olursam ov testı alcam böyle yumurtladmmı yumurtlamadımmı stres oluyorm

Alma bence öyle de aynı stres koyu gözüktü gözükmedi çatladı mı vs derken kafa daha çok stres oluyor tamam yararı var ama eğer gününde çalışmak işe yarasa burda ki bir çoğu hamişti

kızlar selam nasılsınız?cumartesi pazar seffaf uzayan akıntım vardı.. asagıda ovulasyon testim var sadece dün ve bugün yaptım 2tane kalmıs elimde baska almadım: ) üstteki dün öğlen yapıldı, alttakini bugun 2 bucukta yaptım.. sorun su ki sizce catlamısmı yumurta catlayacakmı calısma nezaman yapılmalı: ) buarada cuma aksamı ve pazar aksamı (dün aksam)calısma oldu.. asure gününün bereketi üzerinize olsun: )

Eklentiler

• test.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 36
Alma bence öyle de aynı stres koyu gözüktü gözükmedi çatladı mı vs derken kafa daha çok stres oluyor tamam yararı var ama eğer gününde çalışmak işe yarasa burda ki bir çoğu hamişti
canım ben onunla hamıle kaldım ya böyle yumurtladımmı acaba dıye daha cok stres oluyorm hem eglencelı gelıyo bana ınsallah teste gerek kalmaz yaaaaaa:)

catlıcak gıbı duruyo sen calsımalara devam et bence :)

canım ben onunla hamıle kaldım ya böyle yumurtladımmı acaba dıye daha cok stres oluyorm hem eglencelı gelıyo bana ınsallah teste gerek kalmaz yaaaaaa:)

inşallah blummum :)) peki sen onlarla rahat ediyorsan al bari ama umarım gerek kalmasın benimde dileğim bu :)

bende bende bu ara yine geldiler bu işte çalışmak istemiyorum bebişim olacaksa gelsin yoksa tüm hayat tarzımı değiştireceğim artık bunaldım zaman geçiyor :
elisa__ delisiniz kızım siz... geçmez mi hiç zaman... yapmayııın eziyet etmeyin kendinizeee..hani eğlenceli hale getirecektiik heee

bende bende bu ara yine geldiler bu işte çalışmak istemiyorum bebişim olacaksa gelsin yoksa tüm hayat tarzımı değiştireceğim artık bunaldım zaman geçiyor :

Hım aynnen ya benımde elımde ıs var yetıstırmem lazım ama sıkıldım calısasım yokkuzum ya gelır senın bebıs gelır yakındır ben öyle hıssedıyorum

elisa__ delisiniz kızım siz... geçmez mi hiç zaman... yapmayııın eziyet etmeyin kendinizeee..hani eğlenceli hale getirecektiik heee

Şekerım bat cok stres yapmıyor zaman yaklastı ya yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatca zkalkcaz hopppppppppppp batımm elımdekı ısten sıkıldım canım ya aksam olsada cıksam

doktor maceramı anlatmadım daha, evet tatlı kadınlar, tüp bebekte karar kılındı, normal yolla olma şansı yok denecek kadar az, hatta vaktimde çok azmış, 35-36 yaşına kalsaymışım hiç olmayabilirmiş, şimdi rapor falan içinde başvurduk, yumurta takibine başlandı, 1,5-2 aya yumurta toplama olurmuş, garip bir takım ilaçlar verdi onları içicem işte. Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah kısmetimizde anne babalık vardır.ne diyim? dr.um iyi ama başka merkezleride araştırıcam, ilaçlar başlangıç ilacı nereye gitsem verilir o yüzden kullanıcam biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…