elisa__ delisiniz kızım siz... geçmez mi hiç zaman... yapmayııın eziyet etmeyin kendinizeee..hani eğlenceli hale getirecektiik heee
Hım aynnen ya benımde elımde ıs var yetıstırmem lazım ama sıkıldım calısasım yokkuzum ya gelır senın bebıs gelır yakındır ben öyle hıssedıyorum
geliyor geliyor derken yani nasıl desem hani çanta fermuarı bozuktur kapatırsın tam oh be oldu derken cart diye yine ortadan bölünür ya hah işte öyle benim iş hayatım
Buarada @Mogami kan testi yaptırcaktı bugün muayenesi vardı haber varmı
ya kariyer ya çocuk ikisinden biri yakın olsun kısmet nasip bekliyorum :)) sen yarını atlatta sonra düşünelim:)
doktor maceramı anlatmadım daha, evet tatlı kadınlar, tüp bebekte karar kılındı, normal yolla olma şansı yok denecek kadar az, hatta vaktimde çok azmış, 35-36 yaşına kalsaymışım hiç olmayabilirmiş, şimdi rapor falan içinde başvurduk, yumurta takibine başlandı, 1,5-2 aya yumurta toplama olurmuş, garip bir takım ilaçlar verdi onları içicem işte. Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah kısmetimizde anne babalık vardır.ne diyim? dr.um iyi ama başka merkezleride araştırıcam, ilaçlar başlangıç ilacı nereye gitsem verilir o yüzden kullanıcam biran önce.
doktor maceramı anlatmadım daha, evet tatlı kadınlar, tüp bebekte karar kılındı, normal yolla olma şansı yok denecek kadar az, hatta vaktimde çok azmış, 35-36 yaşına kalsaymışım hiç olmayabilirmiş, şimdi rapor falan içinde başvurduk, yumurta takibine başlandı, 1,5-2 aya yumurta toplama olurmuş, garip bir takım ilaçlar verdi onları içicem işte. Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah kısmetimizde anne babalık vardır.ne diyim? dr.um iyi ama başka merkezleride araştırıcam, ilaçlar başlangıç ilacı nereye gitsem verilir o yüzden kullanıcam biran önce.
Ayyy Hayırlı olsun mogami için çol sevindim ama keşke kan sonucuda güzel çıksaydı neyse bidahaki sefere pozitif olur inşaallahmuayene muayeneden başka her şeye benzemiş sonuç yok kan testi de bebiş çıkmadı dedi ama mogami bugün formasyonu verdi artık öğretmen :))
Ayyyyyyyyyyyy hiç güleceğim yoktu sen cok yasa emı kaygılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benım yerımde rahattta arada sıkıntı basıyorrrrrrrrrrrrrr
Ayyy Hayırlı olsun mogami için çol sevindim ama keşke kan sonucuda güzel çıksaydı neyse bidahaki sefere pozitif olur inşaallah
sağol canım benım :)inşallah blummum :)) peki sen onlarla rahat ediyorsan al bari ama umarım gerek kalmasın benimde dileğim bu :)
Tamam canim bakalim kac kilo gidicek:)Tamam yap bakalım işe yararsa bende yaparım :)) sonuçlarını yaz:)
sende çok yaşaa :))işte benimkide öyle saati iyi yoğunluğu az ama tatmin etmiyor hareketliyim canlıyım bunaldım bu klasik işlerden bazen diyorum aklını başına al ama akıl başta durmuyor işte :) bide ben hep planlamak zorundayım o yüzden rahat değilim hep sınavlar durumlar planlıyorum
hakkında hayırlısı olsun canım ınsallah tek seferde sonuc alırsın ve bebısın kucagına gelır :)doktor maceramı anlatmadım daha, evet tatlı kadınlar, tüp bebekte karar kılındı, normal yolla olma şansı yok denecek kadar az, hatta vaktimde çok azmış, 35-36 yaşına kalsaymışım hiç olmayabilirmiş, şimdi rapor falan içinde başvurduk, yumurta takibine başlandı, 1,5-2 aya yumurta toplama olurmuş, garip bir takım ilaçlar verdi onları içicem işte. Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah kısmetimizde anne babalık vardır.ne diyim? dr.um iyi ama başka merkezleride araştırıcam, ilaçlar başlangıç ilacı nereye gitsem verilir o yüzden kullanıcam biran önce.
aminnn inşallah canımHadi hayırlı olsun canım karar vermenızde cok ıyı Allah ılk denemde bebgınızı sıze nasıp etsın senın gıbı sekermı seker bebısler nasıp etsın kuzum
inşallah bakalım maddi olarak ve fiziken izin verdiği sürece deneyeceğizhakkında hayırlısı olsun canım ınsallah tek seferde sonuc alırsın ve bebısın kucagına gelır :)
fyat hakkında bılgın var mı ?bızım bı ark yaptırdı 7 bın liraya izmrdeinşallah bakalım maddi olarak ve fiziken izin verdiği sürece deneyeceğiz
Hayırlısı olsun inşaallah en kısa zamanda güzel müjdeler alırsında hiçbişeye gerek kalmaz cnminşallah bakalım maddi olarak ve fiziken izin verdiği sürece deneyeceğiz
aminn tatlişkom bir tane olsunda artık çifti falan pek düşünmüyorum yalan yok :)canımm hayırlı uğurlu olsunn çifter çifter bebişler gelsin sağlıklı uzun ömürlü inşallah bu mübarek günde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?