Hayırlı olsun cnm benim allah tamamına erdirsin :) belirtilerini yazabilir misin cnm ?Kizlarrr hamileyimmm
en güzelini demiş valla ben dedim git öbür odada sinirlen keyfime baktım akaşm o ses te komik sahneler vardı kahkaha üstüne kahkaha attım o da dolandı durdu.. kendimle eğlendim yani inadına.. bugünde canımın istediğini yapacam hep banane yaaa salak karının sıkıntısından..
Bide hic gune bakmadik bu ay benim hesaplafigim yum tarihinde kayinvelidem kaldi 3 gun olmadi diye beklerken sasirtti bizi
Ewt cnm da ya tutmazsaeşin heyecanlanmakta haklı :)
Kizlarrr hamileyimmm
Sadece adet belirtileri vatdi canim ama kisa sureli adet sancilari oldu birde acligima dayanamaz oldum 5 gun once kahve leke geldi oluyorum sandim ertesi gun bitti gosguslerimde acimasi haric bir degisiklikte yokHayırlı olsun cnm benim allah tamamına erdirsin :) belirtilerini yazabilir misin cnm ?
Ewt cnm da ya tutmazsa
ohhh çok güzel bi haber bu lovelym inş spermler katlanır gelir sizin bebiş
Canım zaten çok sürmedi boşanma kararı aldım bize göre millet degillermiş. kızları potansiyel yani okadarlık diyim.Benim ailemde hep asker memur.Şimdiki eşim Gayet titiz tam benim kafamda karakterli kişilikli allah bozmasın memnunum eşimden.Bir ablası var gayet namuslu allah var iyi kadınaynen yaaa bizde de bunu yapanın yüzü kızarır yapamaz diyemez ne diyelim insaoğlu çeşit çeşit aman sen seviyeni koru madem ve inanıp güvenme :)
aynen kaygılım çok haklısın benim ailem böyle salakça şeyleriçin aramaz hiç ik i erkek kardeşim var sadece :) ve nasıl yapsak da kötü bişey olunca duymasalar diye uğraşırlar.. uzakta moralleri bozulmasın diye :) keyime bakacam bugündeevet boş yere yarattığı sıkıntılara seninde canının sıkılması gerekmiyor keşke gerçekten sıkılmasa ama eğlenmen iyi olmuş tabi erkek milleti öyleki senin ailenin gerçek bi sıkıntısı olduğunda sana aynısını yapmazsa iyidir sen benimkilere böyle yapıyordun ama derler sanki onlarınki ciddi olay amaann boşver gülüm boşver ye iç keyfine bak benim gibi kısınca tv izle saçınla tipinle ilgilen :)
adam dediğin az akıllı olur düşünür de iş yapar bizim ki her stresini bana yansıtır, ders, iş, aile yani bende sıkıldım artıkım.. kaygılım gecelikler neyi bekliyorlar çıkarda adama ziyafet olsunne var onu giymekte erinme sende
Kayinvalidem kalmisti tam yum gununde demistim canim hatirladinmi demekki yanlis biliyomusum :)
keçiboynuzunu çok araştırdım 3 ayda kesin sonuç deniliyor bizde yapıyoruz 2 haftadır tatlımBir sürü şey içiyor proxeed ve keçiboynuzundan çok ümitliyim inşallah.
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucğına almayı nasibetsin cnm.Tesekkur ederim kizlar cok sasirdim 5 aydir. Olmuyodu darisi tum isteyenlere insallah
Tesekkur ederim canim demekki rabbim ol deyince hic birsey engel olmuyoevet evet çok net hatırladım hatta ben sana bende öyle yapıyordum kadıkları gün niye olmuyo vs ama gerek yok olacaksa vardır zamanı demiştim bak işte geldii gözünaydııı :):):)
aynen kaygılım çok haklısın benim ailem böyle salakça şeyleriçin aramaz hiç ik i erkek kardeşim var sadece :) ve nasıl yapsak da kötü bişey olunca duymasalar diye uğraşırlar.. uzakta moralleri bozulmasın diye :) keyime bakacam bugündesen naptın taşınma işini karar var mı ortada
biz bi de uzağız yani düşün zaten eşimin ailesi hep bi yerde toplansa ben kaçardım onlardan herhalde, çıkarcı, kıskanç, dedikoducu, samimiyertsiz ben ısınamadım yani.. eşimde beni haklı buluyor neyse ki :)ondan değil yanında eşofmanlarımı çıkardım bakmadı bende pijama giyindim :) evet benim eşimde öyle her türlü stresni bana anlatır ama artık rahatsız olmuyorum tek anlatabildiği ben varım çünkü anlatta rahatla diyorum içimden çevresinde öyle uzun uzun herşeyini anlattığı kimse yok bazende takmıyorum tabi banane onun bunun stresni gecenin köründe çekiyorum zorum ne uzak dur bunlardan diyorum :)
Tesekkur ederim Allah olamayanlarada nasip etsinAllah hayırlısıyla sağlıkla kucğına almayı nasibetsin cnm.
Umuyorum cnm öyledir inşallah gelmiştir inşallah senin ve tüm isteyenlerin gelir bu ay bebislerimizRabbım heyecanını hevesını daım etsınn canım ınsallah gelecek bebegın gelmıstır
Umuyorum cnm öyledir inşallah gelmiştir inşallah senin ve tüm isteyenlerin gelir bu ay bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?