hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Ne güzel Aralık güzel başladı,böyle gider hergün hamiş haberleri gelir inşallahKizlarrr hamileyimmm
Tesekkur ederim canim demekki rabbim ol deyince hic birsey engel olmuyo
Hmm anladım cnm benim allah mutluluğunu daim etsin :) bu ara bende çok acıkıyorum ha bire yiyorum yaa hayırlara gelsin :)Sadece adet belirtileri vatdi canim ama kisa sureli adet sancilari oldu birde acligima dayanamaz oldum 5 gun once kahve leke geldi oluyorum sandim ertesi gun bitti gosguslerimde acimasi haric bir degisiklikte yok
Evet canim herseyde bir hayir varaynen öyle bu ay wuslt kayınvalidesine baktı bebeği geldi sen kayınvalideni ağırladın bebeğin geldi bunlar bize mesaj siz kimsenin gönlünü kırmayın bakın rabbim istediğinizi verecektir mesajı çok şükürde verdi :)
doğru canım belli olmaz olmazsa boşuna stres bana olmuştu bi kere sevincim kursağımda kalmıştı :) kaygılım görümcemi buraya çağırdı ya bi kere eşim biz yokken evi karıştırsdı geceliğimi kostümümü ban anlattı, çıkıp ev sahibemizle konuşmuş tanımadığı inssanlarla kapıda gelebn gideni izlemiş.. hiç bişeye de elini sürmedi kocam akıllandı artık gelemez o diyorrr .. bekleyince onlarda tanıyor anlıyor yani sabır edelim napalım :)yok henüz kısmet bıraktım eşim bu bugün mars yarın fars o yüzden her şeyini ciddiye almıyorum beni strese sokar sonra yapmaz öyle boşa gider :)
İnsallah seninde bebisindir canim adetten bir farki yok bide karnim surekli gurulduyo:) sende varmi belirtiHmm anladım cnm benim allah mutluluğunu daim etsin :) bu ara bende çok acıkıyorum ha bire yiyorum yaa hayırlara gelsin :)
biz bi de uzağız yani düşün zaten eşimin ailesi hep bi yerde toplansa ben kaçardım onlardan herhalde, çıkarcı, kıskanç, dedikoducu, samimiyertsiz ben ısınamadım yani.. eşimde beni haklı buluyor neyse ki :)
Kızlar ben bugün rüyamda öyle bi ağladım ki resmen ağlayışıma uyandım yorumlar da sevinçli bi habere iyi geleceğe falan diyor hayır olsun hayır gelsin inşallah
Ewt cnm öyle dün akşam eve gittiğimde benimki uyumamış beni beklemiştutmazsa bi aydaha rahat rahat ilişki yaşarız :)
Sen süpersin yaaa allahım yüreginin güzelligini diline vermiş.Çok adaletlisin iki tarafında hakkını veriyosun allahta senin yüzünü güldürsün inşaallahhaynen öyle bu ay wuslt kayınvalidesine baktı bebeği geldi sen kayınvalideni ağırladın bebeğin geldi bunlar bize mesaj siz kimsenin gönlünü kırmayın bakın rabbim istediğinizi verecektir mesajı çok şükürde verdi :)
Aaaa cnm sen de mi inşallah hayırlı haberler alırz :)Bız ruyalardan gıdıyoruz hep canım bende cok agladım ınleyerek uyandımm ınsallah hayırlara cıkar sevınırız canım
Aaaa cnm sen de mi inşallah hayırlı haberler alırz :)
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben iki gündür giremiyorum foruma.bende hala tık yok belirtiler devam ; şiddetli göğüs ağrısı kasıklarda batma ve bel ağrısı.cuma ya randevu aldım gidip kan tahlili vercem.bide genel cerraha randevu aldım bebek yok ise göğülerimde ki ağrının nedenini öğrenmek için.Allah korusun çağımızın hastalığı
[Ewt cnm öyle dün akşam eve gittiğimde benimki uyumamış beni beklemişhiç beklemiyordum ya yorulduk dinlenmeye çekilelim yok dinlemedi beyimiz
Sen süpersin yaaa allahım yüreginin güzelligini diline vermiş.Çok adaletlisin iki tarafında hakkını veriyosun allahta senin yüzünü güldürsün inşaallahh
ohh maşallah böyle sürsün o zaman inş :)evet çok şükür eşlerimiz ne kadar yardım etseler de emin ol saf değiller başlarını belaya soktuklarını biliyorlar o yüzden bende karışmıyorum :) normalde iyidirler severim kendi ailem gibi o yüzden kaçmıyorum :):)
amin canım inşş öyledir inan artık bebeğide geçtim bu göğüs ağrıları fena bide şişler ya dokunamıyorum eşim beni sararken eli değse zıplıyorum acıdan.artık korkmaya başladım.bu korku ne bebek düşüncesi bıraktı ne başka bişe.şimdi sadece dua ediyorum allahım hayırlı sonuçlar alayım.bebek yoksa bile neolur bir problem çıkmasınMerhaba canım ıyıyız cok sukur sen nasılsın ıyı yapmıssın canım ama ınsallah bebısın habercıdır bu dr suphelerınde haklı cıkar
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben iki gündür giremiyorum foruma.bende hala tık yok belirtiler devam ; şiddetli göğüs ağrısı kasıklarda batma ve bel ağrısı.cuma ya randevu aldım gidip kan tahlili vercem.bide genel cerraha randevu aldım bebek yok ise göğülerimde ki ağrının nedenini öğrenmek için.Allah korusun çağımızın hastalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?