Enfeksiyona sütle maydonoz buharına tutunmakta iyi geliyomuş iltihap varsa söküyomuş ama reglime az kaldı bişey varsa zarar eder diye reğlimi bekliyorum.Reglimi olayım hayırlısıyla ondan sonraki ilk işim maydanoz süt buusuna oturmak olcakçok ama çok sağ ol :) seninde niyetin iyiki dediklerimin önemini biliyorsun allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah hakkımızda hayırlısını versin sana uymayan aileden kurtulmuşsun şimdi güvendiğin bir eşin var zamanla rabbim veriyor şimdi birde bebişiniz gelirse tam olacak inşallah :) önce nurtopu gibi enfeksiyonları atalım vücuttan :)
inşş kötü bişe değildir canımağrılı olan şeyden korkma her ay adetten sonra banyoda muayeneni yap ama içinde şüphe varsa ultrason çektir için ferah olsun canım :)
amin canım inşş öyledir inan artık bebeğide geçtim bu göğüs ağrıları fena bide şişler ya dokunamıyorum eşim beni sararken eli değse zıplıyorum acıdan.artık korkmaya başladım.bu korku ne bebek düşüncesi bıraktı ne başka bişe.şimdi sadece dua ediyorum allahım hayırlı sonuçlar alayım.bebek yoksa bile neolur bir problem çıkmasın
Canım benim göğsümdede var ağrı ve adete 1 hafta kala kendini belli adiyo ama ele gelen bir kitle yok.Doktor meme ultrasonda baktı normal dedi kışın agrı artar göğüslerde dedi.Başkalarından duyduğum kadarıylada vücut her ay göğüsleri hamilelige hazırlarmış süt kanalları gelişirmiş adete yakın dönemde adet oluncada adetle atılırmış o hormonlar.Böylece normale dönermiş.amin canım inşş öyledir inan artık bebeğide geçtim bu göğüs ağrıları fena bide şişler ya dokunamıyorum eşim beni sararken eli değse zıplıyorum acıdan.artık korkmaya başladım.bu korku ne bebek düşüncesi bıraktı ne başka bişe.şimdi sadece dua ediyorum allahım hayırlı sonuçlar alayım.bebek yoksa bile neolur bir problem çıkmasın
Enfeksiyona sütle maydonoz buharına tutunmakta iyi geliyomuş iltihap varsa söküyomuş ama reglime az kaldı bişey varsa zarar eder diye reğlimi bekliyorum.Reglimi olayım hayırlısıyla ondan sonraki ilk işim maydanoz süt buusuna oturmak olcak
inşş kötü bişe değildir canımdaha genciz allahım böyle imtihanlara sokmasın bizleri. yine de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor
ilk defa böyle şiddetli ağrı yaşıyorum ve uzun süredir 10 gün oldu belki geçtiCanım benim göğsümdede var ağrı ve adete 1 hafta kala kendini belli adiyo ama ele gelen bir kitle yok.Doktor meme ultrasonda baktı normal dedi kışın agrı artar göğüslerde dedi.Başkalarından duyduğum kadarıylada vücut her ay göğüsleri hamilelige hazırlarmış süt kanalları gelişirmiş adete yakın dönemde adet oluncada adetle atılırmış o hormonlar.Böylece normale dönermiş.
Benim kasık ağrılarım hala geçmedi cnm dün gece hem kasık ağrım hem de karın ağrım oldu uyuyamadım dön dön bi tuhaf oldum eşim ne oluyo sana böyle dedi bilmem ki dedim cnm bi de bu ara çok erken uyumaya başladım saat 9 da uykum geliyor yatıyorumİnsallah seninde bebisindir canim adetten bir farki yok bide karnim surekli gurulduyo:) sende varmi belirti
Hay maşallah tesekkurler canım bılgı ıcınGunaydın verdı sanırım sonucu 935 dı :)
amin kuzumm bal damlıyor ağzındannnn :) rabbim hepimize nasip etsinn :)bende gidiyorum sürekli ama bu düşünceyle yaşanmıyor ama bence sen kesin hamişsin tabi rabbim verdiyse :)
:) Masallah canım rıca ederım ne demekHay maşallah tesekkurler canım bılgı ıcınMerak edıyodumda :)
Kaynatıp buharına oturur gibi yapcam.Ben ilk evlendiğim yıl yapmıştım 2 ay sonra hamile oldugmu öğrendim 6 aylık evliyken hamile kalmıştım.Ama bayagı etkisi oluyo anında akıntılardan anlıyosun.umarım olmaz bende bol bol maydonoz suyu içeceğim regl olursam ama şu an tam yum günündeyim :)
ahhh inşş öyledir kuzum cuma günü size güzel haberler veririm :) benimde öyle adetime bir iki gün kala başlardı ama bu daha şiddetli ve çok çok önce başladıCanımm kotu dusunme bende bu agrının bebekten oldugunu dusunuyorum bebekte degılse adettendır ıyı dusunelım ıyı olsun benımde gogsum senın gıbı agrıyordu esım sarılınca falan ama ben adet oluyordum zaten adet olacagım zaman gogsumun agrısı gecıyordu ınsallah senınkı bebekten
Belki hamilesin cnm.ama ben
ilk defa böyle şiddetli ağrı yaşıyorum ve uzun süredir 10 gün oldu belki geçtimevsimsel olanları ayırt edebiliyordum önceden.adet olacağım zamanda 1 gün 2 gün önce başlardı sızı.hayırlara vesile olsun
Ben nasıl bi yerdeydim hatırlamıyorum ama çok ağladığım kesin :) inşallah nasibimiz de varsa neden olmasınEvett canım baya farklı dunyada yasadım ruyamda canım ınsallah hayırlı haberler almak nasıp olur :)
inşşşallahhhh :)Belki hamilesin cnm.
amin kuzumm bal damlıyor ağzındannnn :) rabbim hepimize nasip etsinn :)
ahhh inşş öyledir kuzum cuma günü size güzel haberler veririm :) benimde öyle adetime bir iki gün kala başlardı ama bu daha şiddetli ve çok çok önce başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?