2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Enfeksiyona sütle maydonoz buharına tutunmakta iyi geliyomuş iltihap varsa söküyomuş ama reglime az kaldı bişey varsa zarar eder diye reğlimi bekliyorum.Reglimi olayım hayırlısıyla ondan sonraki ilk işim maydanoz süt buusuna oturmak olcak

ağrılı olan şeyden korkma her ay adetten sonra banyoda muayeneni yap ama içinde şüphe varsa ultrason çektir için ferah olsun canım :)
inşş kötü bişe değildir canım daha genciz allahım böyle imtihanlara sokmasın bizleri. yine de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor

kızlar herkese merhaba. dün gündüz iş yoğunluğundan giremedim. akşamları da tam dönemdeyim evde çalışma var herşeyi okuyamadım ama güzel haberler veren arkadaşlar var. onları tebrik ediyorum. rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah.

Canımm kotu dusunme bende bu agrının bebekten oldugunu dusunuyorum bebekte degılse adettendır ıyı dusunelım ıyı olsun benımde gogsum senın gıbı agrıyordu esım sarılınca falan ama ben adet oluyordum zaten adet olacagım zaman gogsumun agrısı gecıyordu ınsallah senınkı bebekten

Canım benim göğsümdede var ağrı ve adete 1 hafta kala kendini belli adiyo ama ele gelen bir kitle yok.Doktor meme ultrasonda baktı normal dedi kışın agrı artar göğüslerde dedi.Başkalarından duyduğum kadarıylada vücut her ay göğüsleri hamilelige hazırlarmış süt kanalları gelişirmiş adete yakın dönemde adet oluncada adetle atılırmış o hormonlar.Böylece normale dönermiş.

umarım olmaz bende bol bol maydonoz suyu içeceğim regl olursam ama şu an tam yum günündeyim :)

ama ben
ilk defa böyle şiddetli ağrı yaşıyorum ve uzun süredir 10 gün oldu belki geçti mevsimsel olanları ayırt edebiliyordum önceden.adet olacağım zamanda 1 gün 2 gün önce başlardı sızı.hayırlara vesile olsun

İnsallah seninde bebisindir canim adetten bir farki yok bide karnim surekli gurulduyo:) sende varmi belirti
Benim kasık ağrılarım hala geçmedi cnm dün gece hem kasık ağrım hem de karın ağrım oldu uyuyamadım dön dön bi tuhaf oldum eşim ne oluyo sana böyle dedi bilmem ki dedim cnm bi de bu ara çok erken uyumaya başladım saat 9 da uykum geliyor yatıyorum

umarım olmaz bende bol bol maydonoz suyu içeceğim regl olursam ama şu an tam yum günündeyim :)
Kaynatıp buharına oturur gibi yapcam.Ben ilk evlendiğim yıl yapmıştım 2 ay sonra hamile oldugmu öğrendim 6 aylık evliyken hamile kalmıştım.Ama bayagı etkisi oluyo anında akıntılardan anlıyosun.

kızlar yuımurtlama döneminde kasık ağrısı olur mu ya??? ben bu aralar yumurtluyorum heralde çalışmalar da devam ama normalde olmayan ağrı ve diğer yumurtlama dönemlerinde yaşamadığım bi akıntı var. sadece çalışma yaptığımız dönemlerde böyle akıntı oluyo anlamadım

ahhh inşş öyledir kuzum cuma günü size güzel haberler veririm :) benimde öyle adetime bir iki gün kala başlardı ama bu daha şiddetli ve çok çok önce başladı

Belki hamilesin cnm.

amin kuzumm bal damlıyor ağzındannnn :) rabbim hepimize nasip etsinn :)

Bende fibrokist var zararsız kistler ve ağrım olur adet zamanları ama senin gibi aşırı ağrı olduğu ay hamiştim inşallah gelsin senden ve eminebi dan ümitliyim bu belirtilerle bu ay çok sevinçliyiz çokk :)

ahhh inşş öyledir kuzum cuma günü size güzel haberler veririm :) benimde öyle adetime bir iki gün kala başlardı ama bu daha şiddetli ve çok çok önce başladı

İnsallah guzel haberler vermek nasıp olacak canım :) tatlım benım bırkac ay oncesıne kadar gogus agrım olmazdı adetten once ılkdefa gogsum agrıdıgında dedımkı tamam ben bu ay hamıleyım ama sonuc negatıf sonra gogus agrısnı hıc dıkkate almadım canım ama benım gogus agrısı yum donemınde baslayıp adete kadar devam edıyordu sısıyordu falan dedım ben yumurtluyorum ona yoruyrdum artık ama senınkı öyle degıl canım farklı benımde kac aydır olan gogus agrım bu ay yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…