2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kaynatıp buharına oturur gibi yapcam.Ben ilk evlendiğim yıl yapmıştım 2 ay sonra hamile oldugmu öğrendim 6 aylık evliyken hamile kalmıştım.Ama bayagı etkisi oluyo anında akıntılardan anlıyosun.

sütle maydonozu kaynatıp mı üzerine oturacaksın ne kadar oturuyorsun bir de şey sorucam nimet ya onlar üzerine öyle durmak günah olur mu ben biraz tedirgin oluyorum o konularda :)

Canım her gün 2.5 bardak suya 6-7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıyorum. 3-5 dakika arası kaynatıyorum. Kaynatma dakikası hakkında 3 dakika diyende var 5 dakika diyende bu noktayı kesinleştiremedim. 20 dakika kapağı kapalı demlendiriyorum. Dakika tutuyoruz resmen. 2 ayrı bardağa süzüyorum birini akşam yatmadan diğerini sabah içiyor. 1 hafta böyle sonra sadece akşamları içilmesi gerekiyormuş. Soğuk olarak içiyor bu arada. Ben saat 8:00-09:00 gibi falan yapıyorum 12:00'de falan içiyor.

bendede iki aydır ağrı oluyor olanlar varmış canım vücut değiştirebiliyor sinyalleri sanırım bol bol çalışın :)

Tatlıım.. hayırlı olsun inşaAllah.. Genelde ümitlerimizin en düşük olduğu anda Rabbim öyle güzel bir nimet veriyor ki ömrümüze İnşaallah bebişin hep seninle olur ..Rabbim yardımcın olsun.. bol bol dinlen :)

tatlım saraçoğlundan dinledim. 3 bardak su kaynayınca içine kırıyoruz6-7 adet sonra 5 dk kısık ateşte demlendiriyoruz.. sonra süzüp soğutup içirebilirsin :)

KIZLAR DÜN 21.GÜN YAPTIĞIM OV TESTİ 20.GÜNDEN SİLİKTİ EĞER BUGÜNDE SİLİK ÇIKARSA 20.GÜN ÇATLAMA OLDU DİYECEĞİZ PEKİ 16.GÜN DR HAZIRDA BİR YUM YOK DEMİŞTİ BU YUM 4 GÜNDE HAZIR HALE GELİR Mİ BENCE GELMEZ BAKALIM BUGÜN OV TESTİ NASIL ÇIKACAK

hımmm kayglım ilginç .. döngün neydi senin olabilirde .. belki doktor görmemiştir olabilir, bazısı kullandığı cihazdan yanılıyor falan

Ayyy cnm benim inşallah güzel allahım söyletmiştir de olur cnm :)

elis civciv rüyasında mı ağladın sen :)

Yokk bebegım cıvcıvlerı gordum yer guzeldı daha sonra olmus olan bır tanıdıgmızı gordum bırseler konusuyoruz ve ılk defa ruyamda gordum bana dıyorkı haftaya dugun varya orda yaptırısın dıyordum ne dugunu (10 aralık haftaya gelıyor :) ) dıyor bana baban evlenıyor ya haftaya ben baslıyorum aglamaya nasıl olur falan dıye ona canım:)

hımmm kayglım ilginç .. döngün neydi senin olabilirde .. belki doktor görmemiştir olabilir, bazısı kullandığı cihazdan yanılıyor falan

ctesi günkü doktoruma çatlama oldu mu ihtimalim var mı bu ay dedim neden olmasın dedi tam mm söylemedi . döngüm normalde 35 te bir ama iki ay önce geciktiriici almıştım döngü bozuldu 40 günde 1 oldu en son yani dögüm düzelirse 21.gün düzelmezse 26.gün çatlar o nedenle ya doktor göremedi ya da benim ov testi certain in o dandik bilemiyorum :)

tatlım saraçoğlundan dinledim. 3 bardak su kaynayınca içine kırıyoruz6-7 adet sonra 5 dk kısık ateşte demlendiriyoruz.. sonra süzüp soğutup içirebilirsin :)

Bizde youtubedan açtık dinledik yarım litre suya (yarım litre 2.5 su bardağı ediyor sanırım birazı kaynayınca buharlaştığı geriye 2 bardak su kaldığı için yarım litre deniyor) 6-7 keçi boynuzunu 7-8 dakika kaynatın diyor ama kk'da çok araştırdım o astım hastaları için verilen kür diyorlar sperm için 3 dakikaymış ben yine de 5-6 dakika kaynatıyorum artık.

bakalım neler bekliyor bizleri bu belirtiler inss guzel seylerin habercileridir

Cnm geçmişi okumamıştım ben inşallah hayırlara cıkar rüyan yine düğün geçmiş sen ağlamışsın falan bunların yorumları güzel haberler veriyor cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…