Kaynatıp buharına oturur gibi yapcam.Ben ilk evlendiğim yıl yapmıştım 2 ay sonra hamile oldugmu öğrendim 6 aylık evliyken hamile kalmıştım.Ama bayagı etkisi oluyo anında akıntılardan anlıyosun.
keçiboynuzunu çok araştırdım 3 ayda kesin sonuç deniliyor bizde yapıyoruz 2 haftadır tatlımumarım artırır canım.. taze günlük yapılanı içmesi daha iyi oluyormuş bi de soğutup içiyor değil mi sıcak olmaması lazım
kızlar yuımurtlama döneminde kasık ağrısı olur mu ya??? ben bu aralar yumurtluyorum heralde çalışmalar da devam ama normalde olmayan ağrı ve diğer yumurtlama dönemlerinde yaşamadığım bi akıntı var. sadece çalışma yaptığımız dönemlerde böyle akıntı oluyo anlamadım
Tatlıım.. hayırlı olsun inşaAllah.. Genelde ümitlerimizin en düşük olduğu anda Rabbim öyle güzel bir nimet veriyor ki ömrümüzekızlar zorlu birkaç gün geçirdim,tan bitmişken herşey yeniden başladı.
cumartesi opu oldu.ancak 2 yumurtam alındı,pazar günü sabahtan embriyolog aradı ve 2 yumurtamında döllenmediğini ancak çok çok düşük bir ihtimal ile geç döllenme olabileceğini o yüzden 1 gün daha bekleticeklerini söyledi.ben elden ne gelir üzüldüm çok üzüldüm ama yapacak birşey yok Rabbime sığındım.
neyse ertesi gün yani dün işe gittim bana aramamı söylemişlerdi ama zaten ben umudum olmadığından aramadım.saat 09:30 da aradılar deilerki bir yumurtanız dölleniş ve gelişmiş öğlen transfere bekliyoruz,küçük dilimi yutuyordum.Rabbim sen ne kadar büyüksün.
dün öğlen benim tek taneciğimi bana transfer ettiler,şimdi evdeyim dinleniyorum.Rabbim bağışlarsa 12 sinde belli olacak.merak etmişsiniz ancak yazabiliyorum, zorlu bir süreç meşakkatli ama şu an maşallah çok keyifliyim ben elimden geleni yaptım Rabbime sığındım :)
çok sağolasn cnm inş ALLAH dualarımızı kabul eder AMİNNNNOyyy maaşAllah sana da ... inşaAllah tutunacak bebişleriniz...
İnan hep dua ediyorum sizler için canım benim...
Amin cnm sağolasın :) ben onun o benim değerini bilmeyi 4 ay önce çok iyi anladık inşallah cnm hepimizin yüzü gülsün :)[
bence eşinin kıymetini bil böylesine seni ve bebeğini istiyor allahımm tez zamanda yüzünüzü güldürsün :)
tatlım saraçoğlundan dinledim. 3 bardak su kaynayınca içine kırıyoruz6-7 adet sonra 5 dk kısık ateşte demlendiriyoruz.. sonra süzüp soğutup içirebilirsin :)Canım her gün 2.5 bardak suya 6-7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıyorum. 3-5 dakika arası kaynatıyorum. Kaynatma dakikası hakkında 3 dakika diyende var 5 dakika diyende bu noktayı kesinleştiremedim. 20 dakika kapağı kapalı demlendiriyorum. Dakika tutuyoruz resmen. 2 ayrı bardağa süzüyorum birini akşam yatmadan diğerini sabah içiyor. 1 hafta böyle sonra sadece akşamları içilmesi gerekiyormuş. Soğuk olarak içiyor bu arada. Ben saat 8:00-09:00 gibi falan yapıyorum 12:00'de falan içiyor.
Ben nasıl bi yerdeydim hatırlamıyorum ama çok ağladığım kesin :) inşallah nasibimiz de varsa neden olmasın
hımmm kayglım ilginç .. döngün neydi senin olabilirde .. belki doktor görmemiştir olabilir, bazısı kullandığı cihazdan yanılıyor falanKIZLAR DÜN 21.GÜN YAPTIĞIM OV TESTİ 20.GÜNDEN SİLİKTİ EĞER BUGÜNDE SİLİK ÇIKARSA 20.GÜN ÇATLAMA OLDU DİYECEĞİZ PEKİ 16.GÜN DR HAZIRDA BİR YUM YOK DEMİŞTİ BU YUM 4 GÜNDE HAZIR HALE GELİR Mİ BENCE GELMEZBAKALIM BUGÜN OV TESTİ NASIL ÇIKACAK
elis civciv rüyasında mı ağladın sen :)ben cok ıyı hayırlıyorum canım ruyamın sonunda bende agladım ınlıyrek uyandım ınsallah hayırlı guzel haberler alıp verecegız
Ayyy cnm benim inşallah güzel allahım söyletmiştir de olur cnm :)Bende fibrokist var zararsız kistler ve ağrım olur adet zamanları ama senin gibi aşırı ağrı olduğu ay hamiştim inşallah gelsin senden veeminebi dan ümitliyim bu belirtilerle bu ay çok sevinçliyiz çokk :)
elis civciv rüyasında mı ağladın sen :)
hımmm kayglım ilginç .. döngün neydi senin olabilirde .. belki doktor görmemiştir olabilir, bazısı kullandığı cihazdan yanılıyor falan
tatlım saraçoğlundan dinledim. 3 bardak su kaynayınca içine kırıyoruz6-7 adet sonra 5 dk kısık ateşte demlendiriyoruz.. sonra süzüp soğutup içirebilirsin :)
bakalım neler bekliyor bizleri bu belirtiler inss guzel seylerin habercileridirİnsallah guzel haberler vermek nasıp olacak canım :) tatlım benım bırkac ay oncesıne kadar gogus agrım olmazdı adetten once ılkdefa gogsum agrıdıgında dedımkı tamam ben bu ay hamıleyım ama sonuc negatıf sonra gogus agrısnı hıc dıkkate almadım canım ama benım gogus agrısı yum donemınde baslayıp adete kadar devam edıyordu sısıyordu falan dedım ben yumurtluyorum ona yoruyrdum artık ama senınkı öyle degıl canım farklı benımde kac aydır olan gogus agrım bu ay yok canım
Desene bu ay bol hamişli geçecek hayırlara vesile olsun cnm inşallah :)ben cok ıyı hayırlıyorum canım ruyamın sonunda bende agladım ınlıyrek uyandım ınsallah hayırlı guzel haberler alıp verecegız
bakalım neler bekliyor bizleri bu belirtiler inss guzel seylerin habercileridir
Desene bu ay bol hamişli geçecek hayırlara vesile olsun cnm inşallah :)
Cnm geçmişi okumamıştım ben inşallah hayırlara cıkar rüyan yine düğün geçmiş sen ağlamışsın falan bunların yorumları güzel haberler veriyor cnm :)Yokk bebegım cıvcıvlerı gordum yer guzeldı daha sonra olmus olan bır tanıdıgmızı gordum bırseler konusuyoruz ve ılk defa ruyamda gordum bana dıyorkı haftaya dugun varya orda yaptırısın dıyordum ne dugunu (10 aralık haftaya gelıyor :) ) dıyor bana baban evlenıyor ya haftaya ben baslıyorum aglamaya nasıl olur falan dıye ona canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?