Doktor a güvenmek önemli.. Hadi bakalım.. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız canım :)Aynen cnm bende yarım bıraktım kaçkere devlette fazla ilgilenmiyorlar. Özelde de değiştirdim hatta şimdi de değiştireceğim evlenmeden önce gittiğim bi doktor vardı onu buldum kısmetse bu ay da olmazsa yolcuyuz artık :)
bizimkide o civarda olur, rapor çıkacak 4500-5000 kesin amafyat hakkında bılgın var mı ?bızım bı ark yaptırdı 7 bın liraya izmrde
sende çok yaşaa :))işte benimkide öyle saati iyi yoğunluğu az ama tatmin etmiyor hareketliyim canlıyım bunaldım bu klasik işlerden bazen diyorum aklını başına al ama akıl başta durmuyor işte :) bide ben hep planlamak zorundayım o yüzden rahat değilim hep sınavlar durumlar planlıyorum
Allahım insallah emegınızın karsılıgını nasıp eder ikizlerın olur ınsallah :):):):)bizimkide o civarda olur, rapor çıkacak 4500-5000 kesin ama
normal yolla çok zor tatlım,Allah a sığınıp tedavi olucam,gerisi Rabbim e kalmış, amin inşallahHayırlısı olsun inşaallah en kısa zamanda güzel müjdeler alırsında hiçbişeye gerek kalmaz cnm
aminn tatlişkom bir tane olsunda artık çifti falan pek düşünmüyorum yalan yok :)
Bir arkadaşın arkadaşıda kıbrısta yaptırtmıştı ama orda cinsiyet seçme şansınıda sunuyolar kız isteyene kız erkek iseyene erkek bebek döllemesi yapılıyomuşfyat hakkında bılgın var mı ?bızım bı ark yaptırdı 7 bın liraya izmrde
Canim nasil sevindim senin adina anlaanlatamam benm de sinavim vardi sinav oncesi okudum.nasil keyifkendim. Bak var herseyde bi hayir şimdi 6 aylik hamile olsan nasil zor olurdu ama simdi hoplaya ziplaya gelirsin ankaraya ☺☺ gel gel ohhkan sonucum çıkmış gebelik yok kuzularım ama olsun ben bugün çok istediğim bişeye sahip oldum elbet bebeğinde zamanı vardır olur...
Hayırlı olsun canım.. Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin.. Öğretmen olmak isteyipte uzun zamanlar bekleyen biri için ne de güzel bir haberKızlaaarrrrrr formasyonu kazandımmmmm, artık resmen öğretmenimmmmm
Mogişşşşş senin adın Ayşe idi yanlış hatırlamıyosam. Tarihte kazanan 2 Ayşe görünüyo listede. Biri sen ol lütfennn.
aminnn inşallah,Rabbim kimseyi dara düşürmeden olsun inşallahhAllahım insallah emegınızın karsılıgını nasıp eder ikizlerın olur ınsallah :):):):)
aminnn inşallahhh :)bir tane olsun senin olsun.Kısa zamanda sağlıkla gelsin inşallah
Hayırlı olsun canım.. Nice güzel haberler bunlar..KIZLAR FORMASYON OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
hadi canım o nasl oluyomus lk kez duydum :)Bir arkadaşın arkadaşıda kıbrısta yaptırtmıştı ama orda cinsiyet seçme şansınıda sunuyolar kız isteyene kız erkek iseyene erkek bebek döllemesi yapılıyomuş
düşünüyorum da eğer olsaydı bile ben 3-4 ay ankaraya git gel yapıcam yollarda geçecek vaktim ve belki de zarar verecektim bebeğe...o sebepten olmadığına sevindim...marta kadar sallarım diyordum ve marta kadar kafamı meşgul edecek zamanımı alacak bi uğraşım çıktı işte...şahane olducanım tüm sevinçleri aynı aya yaymayalım demişler :) belki bu formasyon heyecanıyla gelecek ay bebişte gelecektir artık öğretmen annesi var sağlam kariyer temellerine dayalı bir yolda gelebilir :))
bizimkide o civarda olur, rapor çıkacak 4500-5000 kesin ama
sağol balım benim
negatif balımBuaradaMogami kan testi yaptırcaktı bugün muayenesi vardı haber varmı
Kızlaaarrrrrr formasyonu kazandımmmmm, artık resmen öğretmenimmmmm
Mogişşşşş senin adın Ayşe idi yanlış hatırlamıyosam. Tarihte kazanan 2 Ayşe görünüyo listede. Biri sen ol lütfennn.
rabbim atamalarınızı da göstersin inşallah fıstıklar :) ben gecen yıl aldım ama atanmak nasip olmadı :)KIZLAR FORMASYON OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
inşallah canım inşallah çok cüzi bir kısmını devlet karşılıyorCanım hayırlısı olsun öyle yada böyle hedef belli o göbüşe bebişe gelecek İnşallah :) Devlet tüp bebek tedavisini karşılamıyormu canım bir araştır istersen
kuzum peki özel bi merkeze mi gittindoktor maceramı anlatmadım daha, evet tatlı kadınlar, tüp bebekte karar kılındı, normal yolla olma şansı yok denecek kadar az, hatta vaktimde çok azmış, 35-36 yaşına kalsaymışım hiç olmayabilirmiş, şimdi rapor falan içinde başvurduk, yumurta takibine başlandı, 1,5-2 aya yumurta toplama olurmuş, garip bir takım ilaçlar verdi onları içicem işte. Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallah kısmetimizde anne babalık vardır.ne diyim? dr.um iyi ama başka merkezleride araştırıcam, ilaçlar başlangıç ilacı nereye gitsem verilir o yüzden kullanıcam biran önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?