2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Doktor a güvenmek önemli.. Hadi bakalım.. İnşaAllah güzel sonuçlar alırsınız canım :)

canım neden planlar sınavlar var ?Sanki sen de muhasebeciydin dimi?Sen de ben gibi staj mı yapıyosun ?Ben de hala sınavlarla uğraşıyorum da

fyat hakkında bılgın var mı ?bızım bı ark yaptırdı 7 bın liraya izmrde
Bir arkadaşın arkadaşıda kıbrısta yaptırtmıştı ama orda cinsiyet seçme şansınıda sunuyolar kız isteyene kız erkek iseyene erkek bebek döllemesi yapılıyomuş

kan sonucum çıkmış gebelik yok kuzularım ama olsun ben bugün çok istediğim bişeye sahip oldum elbet bebeğinde zamanı vardır olur...
Canim nasil sevindim senin adina anlaanlatamam benm de sinavim vardi sinav oncesi okudum.nasil keyifkendim. Bak var herseyde bi hayir şimdi 6 aylik hamile olsan nasil zor olurdu ama simdi hoplaya ziplaya gelirsin ankaraya ☺☺ gel gel ohh

Kızlaaarrrrrr formasyonu kazandımmmmm, artık resmen öğretmenimmmmm

Mogişşşşş senin adın Ayşe idi yanlış hatırlamıyosam. Tarihte kazanan 2 Ayşe görünüyo listede. Biri sen ol lütfennn.
Hayırlı olsun canım.. Rabbim tüm isteyenlere de nasip etsin.. Öğretmen olmak isteyipte uzun zamanlar bekleyen biri için ne de güzel bir haber

Bir arkadaşın arkadaşıda kıbrısta yaptırtmıştı ama orda cinsiyet seçme şansınıda sunuyolar kız isteyene kız erkek iseyene erkek bebek döllemesi yapılıyomuş
hadi canım o nasl oluyomus lk kez duydum :)

canım tüm sevinçleri aynı aya yaymayalım demişler :) belki bu formasyon heyecanıyla gelecek ay bebişte gelecektir artık öğretmen annesi var sağlam kariyer temellerine dayalı bir yolda gelebilir :))
düşünüyorum da eğer olsaydı bile ben 3-4 ay ankaraya git gel yapıcam yollarda geçecek vaktim ve belki de zarar verecektim bebeğe...o sebepten olmadığına sevindim...marta kadar sallarım diyordum ve marta kadar kafamı meşgul edecek zamanımı alacak bi uğraşım çıktı işte...şahane oldu

Kızlaaarrrrrr formasyonu kazandımmmmm, artık resmen öğretmenimmmmm

Mogişşşşş senin adın Ayşe idi yanlış hatırlamıyosam. Tarihte kazanan 2 Ayşe görünüyo listede. Biri sen ol lütfennn.

KIZLAR FORMASYON OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
rabbim atamalarınızı da göstersin inşallah fıstıklar :) ben gecen yıl aldım ama atanmak nasip olmadı :)

Canım hayırlısı olsun öyle yada böyle hedef belli o göbüşe bebişe gelecek İnşallah :) Devlet tüp bebek tedavisini karşılamıyormu canım bir araştır istersen
inşallah canım inşallah çok cüzi bir kısmını devlet karşılıyor

kuzum peki özel bi merkeze mi gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…