Bunlar hayra alamet gibi duruyor insallahBenim kasık ağrılarım hala geçmedi cnm dün gece hem kasık ağrım hem de karın ağrım oldu uyuyamadım dön dön bi tuhaf oldum eşim ne oluyo sana böyle dedi bilmem ki dedim cnm bi de bu ara çok erken uyumaya başladım saat 9 da uykum geliyor yatıyorum
Huuu hhuuuu.. MaaşAllah.. katlanarak artsın bebişin gün be gün büyüsün tatlımKizlar kan sonucum 985,5 cikti
Amin amin amin cnm :)Ayyyy canım inşallah öyle olur inşallah :)
Cnm ben hiç ov kullanmadım bilemiyorum inşallah çalıştığınız günlere denk gelmiştirctesi günkü doktoruma çatlama oldu mu ihtimalim var mı bu ay dedim neden olmasın dedi tam mm söylemedi . döngüm normalde 35 te bir ama iki ay önce geciktiriici almıştım döngü bozuldu 40 günde 1 oldu en son yani dögüm düzelirse 21.gün düzelmezse 26.gün çatlar o nedenle ya doktor göremedi ya da benim ov testi certain in o dandik bilemiyorum :)
Inşallah cnm öyle umuyorum bende :)Bunlar hayra alamet gibi duruyor insallah
Cnm geçmişi okumamıştım ben inşallah hayırlara cıkar rüyan yine düğün geçmiş sen ağlamışsın falan bunların yorumları güzel haberler veriyor cnm :)
Benimde kasigim cok agridi hatta sabah agriya kalktim kesin oldum.dedim baktim.yokBenim kasık ağrılarım hala geçmedi cnm dün gece hem kasık ağrım hem de karın ağrım oldu uyuyamadım dön dön bi tuhaf oldum eşim ne oluyo sana böyle dedi bilmem ki dedim cnm bi de bu ara çok erken uyumaya başladım saat 9 da uykum geliyor yatıyorum
Cnm nimet tabiki ama şifa olsun diye kullanıyosun.Yoksa o bölgeye kullandığımız kremlerde yada fitillerde kimbilir hangi nimetler var biliyomuyuz.İçtiğimiz ilaçlarda domuz jelatini bile var.Nimet degil ama haram kılınmış oda.Bana hep derlerdi maydanoz buharına otur diye ben önemsemezdim.Daha yeni evliyken adımı kısıra çıkarınca kaynana denemekten zarar gelmez dedim.4 aylık evliyken denedim 6 aylık evliyken hamile olduğmu öğrendim.Ben saf suyu kaynatıp içine maydonoz attım ateşten alıp kullanılmıycak temiz bir kaba boşalttım yere koydum üzerine tabureyi koydum belden aşagısı dekolte tabureye oturup çevreme battaniye sarıp bir süre o buharda oturdum bacaklarından belinden bile terler akıyo o bölgedende akıntı geliyo.bir süre sonra kalktım üstümü degiştirdim.O şekilde sıcak bölgede kal bir süre.Ama şöyle bişey var su yerine süt kullanırsanda etki ikiye katlanıyomuş süt buharı çok etkiliymiş.Aman dikkat et kendini Yakma cnm.sütle maydonozu kaynatıp mı üzerine oturacaksın ne kadar oturuyorsun bir de şey sorucam nimet ya onlar üzerine öyle durmak günah olur mu ben biraz tedirgin oluyorum o konularda :)
Ben elimde bir kupa cayla uyuya kaliyordum esim durtuyordu dizi basladi diye hi ne uyumuyom ben izliyom ki hoop aninda derin uykuyaInşallah cnm öyle umuyorum bende :)
Ayy kız allah iyiliğini versinBen elimde bir kupa cayla uyuya kaliyordum esim durtuyordu dizi basladi diye hi ne uyumuyom ben izliyom ki hoop aninda derin uykuya
Amin amin amin cnm :)
Cnm ben hiç ov kullanmadım bilemiyorum inşallah çalıştığınız günlere denk gelmiştir
kızlar ben çok bi bunaldım ya pazartesiden beri adet ağrısı gibi ağrım var.Ama gelen giden yok,BAT yarın.Göğüslerim biraz değişik ama umutlanmak da istemiyorum ne zaman test yapsam sizce?Cumayı bekleyeyim değil mi?
Hemen incir kürüne başlıyosun sende.aaa yeter gari haa.incir havuç içiyosun büyütüyosun yumları çatlatıp servise sunuyosun.Bekliyoruz gelişmeleri nokta..KIZLAR DÜN 21.GÜN YAPTIĞIM OV TESTİ 20.GÜNDEN SİLİKTİ EĞER BUGÜNDE SİLİK ÇIKARSA 20.GÜN ÇATLAMA OLDU DİYECEĞİZ PEKİ 16.GÜN DR HAZIRDA BİR YUM YOK DEMİŞTİ BU YUM 4 GÜNDE HAZIR HALE GELİR Mİ BENCE GELMEZBAKALIM BUGÜN OV TESTİ NASIL ÇIKACAK
inşallah bakalım eğer 16.günden sonra oluşmaya başladıysa ki ondan önce çatlamaz bu döngüm için çok erken bu durumda geç kalmadık ama bakalı kısmet hiç bilemiyorum :)
Cnm nimet tabiki ama şifa olsun diye kullanıyosun.Yoksa o bölgeye kullandığımız kremlerde yada fitillerde kimbilir hangi nimetler var biliyomuyuz.İçtiğimiz ilaçlarda domuz jelatini bile var.Nimet degil ama haram kılınmış oda.Bana hep derlerdi maydanoz buharına otur diye ben önemsemezdim.Daha yeni evliyken adımı kısıra çıkarınca kaynana denemekten zarar gelmez dedim.4 aylık evliyken denedim 6 aylık evliyken hamile olduğmu öğrendim.Ben saf suyu kaynatıp içine maydonoz attım ateşten alıp kullanılmıycak temiz bir kaba boşalttım yere koydum üzerine tabureyi koydum belden aşagısı dekolte tabureye oturup çevreme battaniye sarıp bir süre o buharda oturdum bacaklarından belinden bile terler akıyo o bölgedende akıntı geliyo.bir süre sonra kalktım üstümü degiştirdim.O şekilde sıcak bölgede kal bir süre.Ama şöyle bişey var su yerine süt kullanırsanda etki ikiye katlanıyomuş süt buharı çok etkiliymiş.Aman dikkat et kendini Yakma cnm.
Ben tam bat ta yaptim canim baya net ciktikızlar ben çok bi bunaldım ya pazartesiden beri adet ağrısı gibi ağrım var.Ama gelen giden yok,BAT yarın.Göğüslerim biraz değişik ama umutlanmak da istemiyorum ne zaman test yapsam sizce?Cumayı bekleyeyim değil mi?
Hmm kasık ağrısı en önemli belirti herhalde cnm bi de ben bazen yerde oturmayı severim ama artık oturamıyorum otursam da biri tutmadan kalkamıyorum ve de kemer takıyorum ama bu aralar çok ağrı yapmaya başladı tüm bu belirtiler varken bi de hamiş çıkmazsam üzüleceğim doğrusuBenimde kasigim cok agridi hatta sabah agriya kalktim kesin oldum.dedim baktim.yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?