Hemen incir kürüne başlıyosun sende.aaa yeter gari haa.incir havuç içiyosun büyütüyosun yumları çatlatıp servise sunuyosun.Bekliyoruz gelişmeleri nokta..
İnsallah hamilesindir canim bide benim kasigimda sizlama basladi yanma falan oluyo normaldir insallahHmm kasık ağrısı en önemli belirti herhalde cnm bi de ben bazen yerde oturmayı severim ama artık oturamıyorum otursam da biri tutmadan kalkamıyorum ve de kemer takıyorum ama bu aralar çok ağrı yapmaya başladı tüm bu belirtiler varken bi de hamiş çıkmazsam üzüleceğim doğrusu
kızlar ben çok bi bunaldım ya pazartesiden beri adet ağrısı gibi ağrım var.Ama gelen giden yok,BAT yarın.Göğüslerim biraz değişik ama umutlanmak da istemiyorum ne zaman test yapsam sizce?Cumayı bekleyeyim değil mi?
bende adet bittikten sonra hemen gün aşırı başladım. şimdi dün bugün akşam ve yarın ara vermeden devam :) sonra yine gün aşırı :)
Iste ben direniyordum hep ondan böyle oluyordu kac gece koltuktan kalkmadim diye garibim de oturma odasinda uyumak zorunda kaldiAyy kız allah iyiliğini versinöyle şeyler yok bende direk yastığı koyup uyuyorum
Bence de cnm 16.günden sonra olmuştur bilmeyecek ne var cnm gün aşırı ya devam sonrası kısmet :)inşallah bakalım eğer 16.günden sonra oluşmaya başladıysa ki ondan önce çatlamaz bu döngüm için çok erken bu durumda geç kalmadık ama bakalı kısmet hiç bilemiyorum :)
adetlerim 28-29 günde bir olur şaşmaz hiç. bat 17 aralık bugün 14. gün :)bugün kaçncı günün ve bat ne zaman?
Gaza getirmek istemem ama varss bir gun oncesinde de cikiyor ama negatif cikinca da erken mi yaptim yumurtlama gec oldu yanlis mi hesapladim diye iyice karisiyor insankızlar ben çok bi bunaldım ya pazartesiden beri adet ağrısı gibi ağrım var.Ama gelen giden yok,BAT yarın.Göğüslerim biraz değişik ama umutlanmak da istemiyorum ne zaman test yapsam sizce?Cumayı bekleyeyim değil mi?
bi de saraçoğlundan dinle istersen ben 5 dk kaynatıp alıyorum ocaktan :) evet 2 bardaktan az fazla çıkıyor yaptığımda :)Bizde youtubedan açtık dinledik yarım litre suya (yarım litre 2.5 su bardağı ediyor sanırım birazı kaynayınca buharlaştığı geriye 2 bardak su kaldığı için yarım litre deniyor) 6-7 keçi boynuzunu 7-8 dakika kaynatın diyor ama kk'da çok araştırdım o astım hastaları için verilen kür diyorlar sperm için 3 dakikaymış ben yine de 5-6 dakika kaynatıyorum artık.
hımm certain iyi bi marka değil diyorlar tatlım sen en iyisi çalış bol bol kaçırmmazsında hem :)ctesi günkü doktoruma çatlama oldu mu ihtimalim var mı bu ay dedim neden olmasın dedi tam mm söylemedi . döngüm normalde 35 te bir ama iki ay önce geciktiriici almıştım döngü bozuldu 40 günde 1 oldu en son yani dögüm düzelirse 21.gün düzelmezse 26.gün çatlar o nedenle ya doktor göremedi ya da benim ov testi certain in o dandik bilemiyorum :)
Ben adetten 9 gün sonra doktora gitmiştim doktor yumurtalıklarında bir hareketlilik var dedi.12. Gün yumurtluyorum normalde. kadın 3 gün önce yumları gördü.Hemen incir kürüne başlıyosun sende.aaa yeter gari haa.incir havuç içiyosun büyütüyosun yumları çatlatıp servise sunuyosun.Bekliyoruz gelişmeleri nokta..
oooo kabus buYokk bebegım cıvcıvlerı gordum yer guzeldı daha sonra olmus olan bır tanıdıgmızı gordum bırseler konusuyoruz ve ılk defa ruyamda gordum bana dıyorkı haftaya dugun varya orda yaptırısın dıyordum ne dugunu (10 aralık haftaya gelıyor :) ) dıyor bana baban evlenıyor ya haftaya ben baslıyorum aglamaya nasıl olur falan dıye ona canım:)
Bence de cnm 16.günden sonra olmuştur bilmeyecek ne var cnm gün aşırı ya devam sonrası kısmet :)
oooo kabus bu
adetlerim 28-29 günde bir olur şaşmaz hiç. bat 17 aralık bugün 14. gün :)
Çömelsende olur ama uzun süre çömelebiliyosan çömel.Benim bel sorunlu oldugu için çömelemiyorum fazla bende öyle bir yöntem buldum.hem bacakların belin ısınıp ter atıyo .ter atmak toksin atmak olduğu için faydalı.Ama sen nasıl uygun görüyosan öyle uygula cnmyok yok sıcak sütle maydonoz yapabilirim şu iltihaptan kurtulmak gerek bakalım bat gelsin sonra deneyeceğim kısmet olursa :) çok sağol yalnız şu kısmı anlamadım kaba koysak kabın üzerine buharı gelecek şekilde çömelsek ?
aynen dün vardı bugün yarın devam sonra bi gün ara derken zaten bi bakmışımki bata kalan 3-5 günü sayıyorum :)süper bugün yarın olsun sonra 2 günde bir ohh mis :)
Hamileyken oluyormuş cnm öyle benimki olsa hadi eve gidelim der başkasının evinde yatmamı istemez :) senin ki yine iyimiş yaaIste ben direniyordum hep ondan böyle oluyordu kac gece koltuktan kalkmadim diye garibim de oturma odasinda uyumak zorunda kaldibir kere misafirlige gittik 3 aylik hamileyim canim istiyor diye patates kizartti sigara boregi yapti kiz agir geldi bana masada sayiklamaya basladim gectok oturma odasina sonraki iki saati hatirlamiyorum üstümü örtmusler hayir eslerimiz de vardi bi uyandim benimki ayagimin dibinde mac izliyo arkadasiyla
Ben adetten 9 gün sonra doktora gitmiştim doktor yumurtalıklarında bir hareketlilik var dedi.12. Gün yumurtluyorum normalde. kadın 3 gün önce yumları gördü.
Ben bi tane kadini yagmurda cocuguyla gezerken goruyorum annemlerin camındayim kadin esyam yok para ver gibi birsey soyledi benim esyam var da ne oluyor keske bebegim olsaydi ne guzel seye sshipsin esyanin pesindesin benim bebegim yok diye aglaya aglaya kadına cemkirirken ic ceke ceke soylene soylene uyandim iyi ki benimki ise gitmistiEvet canım kabus ınlıyerek uyandımmm resmen zorla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?