2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hemen incir kürüne başlıyosun sende.aaa yeter gari haa.incir havuç içiyosun büyütüyosun yumları çatlatıp servise sunuyosun.Bekliyoruz gelişmeleri nokta..

ama bugün 22.günüm işe yarar mı şimdi incir havuç yesem

İnsallah hamilesindir canim bide benim kasigimda sizlama basladi yanma falan oluyo normaldir insallah

bana kalsa yarın yaparım amaaa heveslendirmekte istemiyorum :)

Ayy kız allah iyiliğini versin öyle şeyler yok bende direk yastığı koyup uyuyorum
Iste ben direniyordum hep ondan böyle oluyordu kac gece koltuktan kalkmadim diye garibim de oturma odasinda uyumak zorunda kaldi bir kere misafirlige gittik 3 aylik hamileyim canim istiyor diye patates kizartti sigara boregi yapti kiz agir geldi bana masada sayiklamaya basladim gectok oturma odasina sonraki iki saati hatirlamiyorum üstümü örtmusler hayir eslerimiz de vardi bi uyandim benimki ayagimin dibinde mac izliyo arkadasiyla

inşallah bakalım eğer 16.günden sonra oluşmaya başladıysa ki ondan önce çatlamaz bu döngüm için çok erken bu durumda geç kalmadık ama bakalı kısmet hiç bilemiyorum :)
Bence de cnm 16.günden sonra olmuştur bilmeyecek ne var cnm gün aşırı ya devam sonrası kısmet :)

Gaza getirmek istemem ama varss bir gun oncesinde de cikiyor ama negatif cikinca da erken mi yaptim yumurtlama gec oldu yanlis mi hesapladim diye iyice karisiyor insan

bi de saraçoğlundan dinle istersen ben 5 dk kaynatıp alıyorum ocaktan :) evet 2 bardaktan az fazla çıkıyor yaptığımda :)

hımm certain iyi bi marka değil diyorlar tatlım sen en iyisi çalış bol bol kaçırmmazsında hem :)

Hemen incir kürüne başlıyosun sende.aaa yeter gari haa.incir havuç içiyosun büyütüyosun yumları çatlatıp servise sunuyosun.Bekliyoruz gelişmeleri nokta..
Ben adetten 9 gün sonra doktora gitmiştim doktor yumurtalıklarında bir hareketlilik var dedi.12. Gün yumurtluyorum normalde. kadın 3 gün önce yumları gördü.

oooo kabus bu

Çömelsende olur ama uzun süre çömelebiliyosan çömel.Benim bel sorunlu oldugu için çömelemiyorum fazla bende öyle bir yöntem buldum.hem bacakların belin ısınıp ter atıyo .ter atmak toksin atmak olduğu için faydalı.Ama sen nasıl uygun görüyosan öyle uygula cnm

Hamileyken oluyormuş cnm öyle benimki olsa hadi eve gidelim der başkasının evinde yatmamı istemez :) senin ki yine iyimiş yaa

Ben adetten 9 gün sonra doktora gitmiştim doktor yumurtalıklarında bir hareketlilik var dedi.12. Gün yumurtluyorum normalde. kadın 3 gün önce yumları gördü.

bana 16.gün bakan doktor dedi bak bunlar foliküller hazırda yum var mı dedim çatlamıştır dedi dedim beim döngüm uzun o zaman oluşabilir dedi neyse 18.gün diper doktor baktı iyi dedi dedim bu ay hamile kalmazsam daha antibiyotik kullanıyım dedi fitil kullan neden olmasın ama gün vs söylemedi o yüzden geçen ay 26.günde çatlamış biri olarak bugün 22.günümdeyim umut var mı yok mu bilemedim neyse ben 19 21 23 25 şeklinde çalışmamı tamamlarım gerisi kısmet :)

Evet canım kabus ınlıyerek uyandımmm resmen zorla :)
Ben bi tane kadini yagmurda cocuguyla gezerken goruyorum annemlerin camındayim kadin esyam yok para ver gibi birsey soyledi benim esyam var da ne oluyor keske bebegim olsaydi ne guzel seye sshipsin esyanin pesindesin benim bebegim yok diye aglaya aglaya kadına cemkirirken ic ceke ceke soylene soylene uyandim iyi ki benimki ise gitmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…