2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Hadı ya ruyalarımızda cok gazyası doktuk ınsallah hayırlara vesıle olacak mutlu haberler alıp sevınecegız canım

Kızlar dün zksam itibariyle kırmızıları gördüm hayırlısı olsun en azından daha fazla bekletip yıpratmadı
demekki zamanı var. Bu arada dr randevumu adet olduğum için erteledim adetm bittikten sonra gitcem.
Mogami 'cim yeni adet tarih bilgimi sonradan sana bildiririm. Çünkü adet döngüm bu ay hepten karıştı.

Ewt cnm bencede bekle cumayı daha iyi sonuç alırsın :)

canım hayırlısı olsun şükür başka kötü bir şey değilmiş benimde geçen ay 5 gün gecikti hep beraber şaştık döngüler foraaa

Umut var devam şekerim tam yol ileri.

Canım sen bir fakire sadaka ver.Hayır yap fakir sevindir. Bak rüyana bile girmiş.

haklısın canım bitmiyor bu tedirginliklerimiz.En iyisi 2 gün daha beklemek sanırım
Gaza getirmek istemem ama varss bir gun oncesinde de cikiyor ama negatif cikinca da erken mi yaptim yumurtlama gec oldu yanlis mi hesapladim diye iyice karisiyor insan

Gecen ay incir gordum cek sevindim agzima attim bozuk cikti kimyasal gebelik oldum

ınsallah bunda sevıneceksın canım bebısın gelecek sana sıkı sıkı tutunacak canım bende ruyamda boyle ege bolgesı gıbı bır yerde tepedeyız masmavı tertemız denızı goruyorum kardeslerım falanda var sonra uzanıyoruz ve yılanar gecıyor bır suru ama bıze bırsey yapmıyorlar sonra ben bır bıdon sut goruyorum ve tavuk ve cıvcıvler goruyorum bır suru cıvcıv ama yaklasmıyorum dıyorum annesı ustume atlar sımdı tam donup gıdıyorum ama tavuk arkamdan gelıyor ustume atlıyor elımı ısırıyor dıye hatırlıyorum sonra arabada gıderken bu ruyamı anneme anlatıyorum ( ruya ıcınde ruya :)) sonra bır eve gelıyoruz rahmetlıyı goruyorum sac rengınden konusuyoruz kendısı kuafordu guzel olur amahaftaya yaptır haftaya dugun var ya dıyor dıyorum ne dugunu baban evlenıyor ya dıyor ben nasıl aglıyorum ınlıyorum öylede uyandım benım asıl bekledıfım bat 10 aralık haftaya

tatlım beklemek bat tarihi geçtikten sonra test yapmak en doğrusu ama benim bir düşüğüm olduğu için ilaca başlıcam hemen o yüzden tedirginim.

Hım anladımmm canım sen o zaman bat gununde yap canım ınsallah pozıtıfı gorursun

canım hayırlısı olsun şükür başka kötü bir şey değilmiş benimde geçen ay 5 gün gecikti hep beraber şaştık döngüler foraaa

Ya varya bnm korunmsayı bıraktıktan snra kafayı yedi yaa nerdeyse 2 hafta gecikti kız koskoca 2 hafta. 5 gün bile gecikse çoktan adetim bitmişti çalışmalara da baslamıstım bile. Şimdi ocağı beklicem geçen ay olsaydım bu ay ümitlencektim bu yüzden bu ay da gitti ocak ayına kaldı çok saçmaladı yani.

Güzel yüreğinden gecen gibi güzel olur hersey canım ınsallah valla canım ıcımden guzel olmasını umut edıyorum herseın amabakalım Rabbım nasıp etmısse olur ınsallah
Ewt cnm nasip etsin güzel allahım bizde burda hep birlikte ortak olalım sevincimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…