hımm certain iyi bi marka değil diyorlar tatlım sen en iyisi çalış bol bol kaçırmmazsında hem :)
Ben bi tane kadini yagmurda cocuguyla gezerken goruyorum annemlerin camındayim kadin esyam yok para ver gibi birsey soyledi benim esyam var da ne oluyor keske bebegim olsaydi ne guzel seye sshipsin esyanin pesindesin benim bebegim yok diye aglaya aglaya kadına cemkirirken ic ceke ceke soylene soylene uyandim iyi ki benimki ise gitmisti
Duzcede evimiz adapazarina gitmistik ki ben uyudugumu falan hicbirseyi hatirlamiyorum ki otururken uyumusumHamileyken oluyormuş cnm öyle benimki olsa hadi eve gidelim der başkasının evinde yatmamı istemez :) senin ki yine iyimiş yaa
Ewt cnm bencede bekle cumayı daha iyi sonuç alırsın :)kızlar ben çok bi bunaldım ya pazartesiden beri adet ağrısı gibi ağrım var.Ama gelen giden yok,BAT yarın.Göğüslerim biraz değişik ama umutlanmak da istemiyorum ne zaman test yapsam sizce?Cumayı bekleyeyim değil mi?
Gecen ay incir gordum cek sevindim agzima attim bozuk cikti kimyasal gebelik oldumHadı yaruyalarımızda cok gazyası doktuk ınsallah hayırlara vesıle olacak mutlu haberler alıp sevınecegız canım
Kızlar dün zksam itibariyle kırmızıları gördüm hayırlısı olsun en azından daha fazla bekletip yıpratmadı
demekki zamanı var. Bu arada dr randevumu adet olduğum için erteledim adetm bittikten sonra gitcem.
Mogami 'cim yeni adet tarih bilgimi sonradan sana bildiririm. Çünkü adet döngüm bu ay hepten karıştı.
Umut var devam şekerim tam yol ileri.bana 16.gün bakan doktor dedi bak bunlar foliküller hazırda yum var mı dedim çatlamıştır dedi dedim beim döngüm uzun o zaman oluşabilir dedi neyse 18.gün diper doktor baktı iyi dedi dedim bu ay hamile kalmazsam daha antibiyotik kullanıyım dedi fitil kullan neden olmasın ama gün vs söylemedio yüzden geçen ay 26.günde çatlamış biri olarak bugün 22.günümdeyim umut var mı yok mu bilemedim neyse ben 19 21 23 25 şeklinde çalışmamı tamamlarım gerisi kısmet :)
Bekle canım acele etme ınsallah bebıstendır tatlım en azından bırkac gun gecsın
bana kalsa yarın yaparım amaaa heveslendirmekte istemiyorum :)
Canım sen bir fakire sadaka ver.Hayır yap fakir sevindir. Bak rüyana bile girmiş.Ben bi tane kadini yagmurda cocuguyla gezerken goruyorum annemlerin camındayim kadin esyam yok para ver gibi birsey soyledi benim esyam var da ne oluyor keske bebegim olsaydi ne guzel seye sshipsin esyanin pesindesin benim bebegim yok diye aglaya aglaya kadına cemkirirken ic ceke ceke soylene soylene uyandim iyi ki benimki ise gitmisti
Gaza getirmek istemem ama varss bir gun oncesinde de cikiyor ama negatif cikinca da erken mi yaptim yumurtlama gec oldu yanlis mi hesapladim diye iyice karisiyor insan
Gecen ay incir gordum cek sevindim agzima attim bozuk cikti kimyasal gebelik oldum
Adak adadim aslinda yavrum benCanım sen bir fakire sadaka ver.Hayır yap fakir sevindir. Bak rüyana bile girmiş.
tatlım beklemek bat tarihi geçtikten sonra test yapmak en doğrusu ama benim bir düşüğüm olduğu için ilaca başlıcam hemen o yüzden tedirginim.
canım hayırlısı olsun şükür başka kötü bir şey değilmiş benimde geçen ay 5 gün gecikti hep beraber şaştık döngüler foraaa
Eger mümkünse adagını yap dilegin olmasada olur inşaallah.Adak adadim aslinda yavrum ben
Ewt cnm nasip etsin güzel allahım bizde burda hep birlikte ortak olalım sevincimize :)Güzel yüreğinden gecen gibi güzel olur hersey canım ınsallah valla canım ıcımden guzel olmasını umut edıyorum herseın amabakalım Rabbım nasıp etmısse olur ınsallah
Ewt cnm nasip etsin güzel allahım bizde burda hep birlikte ortak olalım sevincimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?