2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Allah Allah hayir olsun cok ilginc bir ruyaymis ben babamla biryere gidiyorum tabut vardi dere kenarinda olu var onu yikayacagiz diyorlar bir eve giriyoruz orada yasayacakmisiz evin icinde mavi gomlek acik kahve pantolonlu güzel yuzlu bi genc var sen kimsin dedim ben öldüm ama beni gommediler dedi adin ne dedim mustafa dedi babamin adi umut dedi ama ben korkarim senden dedim tamam gideceğim dedi benden birsey istiyor musun dedim Aklini basina al sakin üzülme dedi ve gitti zor yaziyorum aglamaktan su an neyse aglayarak uyandim babama anlattim onlarda kaliyordum o gun annem kardesim esim arkadasim babam hepberaber gittik doktora bebek gormeye esim de videoya aliyor dokyor hidrosefalisi var gebelik sonlanacak dedi doguma Mustafa beye gittik ve o bizi hocasinin oldugu umuttepeye gonderdi

canım gün yaklaştıkça gerildim oysa çok rahattım bu ay.Geçen sefer düşük yaptığım içimde çok tedirginim .Çok korkuyorum

korkmak yok her hamilelik ayrıdır dedi doktor bir de allah korusun aynıısı olursa ona göre bir şeyler yapmak gerek bende kendim için tedirginim ama bir an önce öğrenmeliyizki kimyasal mı değil mi anlayalım allahım sağlıklı uzun ömürlü bebişler versin inşallah :)

Ayyy canım benım aglama kıyamam bazı seyler ayan oluyor demekkı tatlım uzulme herseyde vardır bır hayırr benımde gozlerım doldu Allah'ım bır daha boyle acılar yasatmasın canım benım hayırlı saglıklı bır sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın

haklısın ama işte umarım bu hazırlık gecikmesidir ocağın lk haberini senden alırız :)

İnsallah hamilesindir canim bide benim kasigimda sizlama basladi yanma falan oluyo normaldir insallah
Normal cnm onlar herkeste oluyormuş inşallah cnm benim bebiş gelir bu ay olmazsa ocak ta eşimin doğum günü o zaman olur inşallah

Amin canim arkafasin kizi 4 yasinda falandi o da bizimleydi o gun cok uzun zaman ne zaman gelecek resim yapacagiz onunla diye döndü etrafimda

evet işte çok geciktirmeden öğrenmek gerek .Düne kadar çok rahattım bugün stres tavan yaptı bende.Şu 2 günü de atlatsam ,şimdi hesap yapıyorum benim sat 8 kasım dı ama gece hastalandığım için ben 9 kasım olarak düşündüm.8 inden hesaplarsam bat bugün.Off bilemedim.Hepimizn hakkında hayırlısı

Amin canim arkafasin kizi 4 yasinda falandi o da bizimleydi o gun cok uzun zaman ne zaman gelecek resim yapacagiz onunla diye döndü etrafimda

Bunlarda etkıler senı canım benım guclu olmak zorundayız hayatta hersey bız ınsanlar ıcın ama bu böyle olduysa senın ıyılıgın ıcındır

Bunlarda etkıler senı canım benım guclu olmak zorundayız hayatta hersey bız ınsanlar ıcın ama bu böyle olduysa senın ıyılıgın ıcındır
Gecen sene subatta oldu dogumum ara ara aklima geliyor üzülüyorum iste mevlam cok şükür sabrini veriyor

Gecen sene subatta oldu dogumum ara ara aklima geliyor üzülüyorum iste mevlam cok şükür sabrini veriyor

Anladım canım tabıkı hatırlar uzulursun senın canındı Rabbım sabrını versın bır daha yasatmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…