Demek ki hamilelikte oluyor bizde de olacak mı acaba :)Duzcede evimiz adapazarina gitmistik ki ben uyudugumu falan hicbirseyi hatirlamiyorum ki otururken uyumusum
Allah Allah hayir olsun cok ilginc bir ruyaymis ben babamla biryere gidiyorum tabut vardi dere kenarinda olu var onu yikayacagiz diyorlar bir eve giriyoruz orada yasayacakmisiz evin icinde mavi gomlek acik kahve pantolonlu güzel yuzlu bi genc var sen kimsin dedim ben öldüm ama beni gommediler dedi adin ne dedim mustafa dedi babamin adi umut dedi ama ben korkarim senden dedim tamam gideceğim dedi benden birsey istiyor musun dedim Aklini basina al sakin üzülme dedi ve gitti zor yaziyorum aglamaktan su an neyse aglayarak uyandim babama anlattim onlarda kaliyordum o gun annem kardesim esim arkadasim babam hepberaber gittik doktora bebek gormeye esim de videoya aliyor dokyor hidrosefalisi var gebelik sonlanacak dedi doguma Mustafa beye gittik ve o bizi hocasinin oldugu umuttepeye gonderdiınsallah bunda sevıneceksın canım bebısın gelecek sana sıkı sıkı tutunacak canım bende ruyamda boyle ege bolgesı gıbı bır yerde tepedeyız masmavı tertemız denızı goruyorum kardeslerım falanda var sonra uzanıyoruz ve yılanar gecıyor bır suru ama bıze bırsey yapmıyorlar sonra ben bır bıdon sut goruyorum ve tavuk ve cıvcıvler goruyorum bır suru cıvcıv ama yaklasmıyorum dıyorum annesı ustume atlar sımdı tam donup gıdıyorum ama tavuk arkamdan gelıyor ustume atlıyor elımı ısırıyor dıye hatırlıyorum sonra arabada gıderken bu ruyamı anneme anlatıyorum ( ruya ıcınde ruya :)) sonra bır eve gelıyoruz rahmetlıyı goruyorum sac rengınden konusuyoruz kendısı kuafordu guzel olur amahaftaya yaptır haftaya dugun var ya dıyor dıyorum ne dugunu baban evlenıyor ya dıyor ben nasıl aglıyorum ınlıyorum öylede uyandım benım asıl bekledıfım bat 10 aralık haftaya
Olur insallah o uykunun tadi baska oluyorDemek ki hamilelikte oluyor bizde de olacak mı acaba :)
canım gün yaklaştıkça gerildim oysa çok rahattım bu ay.Geçen sefer düşük yaptığım içimde çok tedirginim .Çok korkuyorum
Dusuk sonrasi cabuk kalinir derler aslindacanım gün yaklaştıkça gerildim oysa çok rahattım bu ay.Geçen sefer düşük yaptığım içimde çok tedirginim .Çok korkuyorum
Allah Allah hayir olsun cok ilginc bir ruyaymis ben babamla biryere gidiyorum tabut vardi dere kenarinda olu var onu yikayacagiz diyorlar bir eve giriyoruz orada yasayacakmisiz evin icinde mavi gomlek acik kahve pantolonlu güzel yuzlu bi genc var sen kimsin dedim ben öldüm ama beni gommediler dedi adin ne dedim mustafa dedi babamin adi umut dedi ama ben korkarim senden dedim tamam gideceğim dedi benden birsey istiyor musun dedim Aklini basina al sakin üzülme dedi ve gitti zor yaziyorum aglamaktan su an neyse aglayarak uyandim babama anlattim onlarda kaliyordum o gun annem kardesim esim arkadasim babam hepberaber gittik doktora bebek gormeye esim de videoya aliyor dokyor hidrosefalisi var gebelik sonlanacak dedi doguma Mustafa beye gittik ve o bizi hocasinin oldugu umuttepeye gonderdi
Ya varya bnm korunmsayı bıraktıktan snra kafayı yedi yaa nerdeyse 2 hafta gecikti kız koskoca 2 hafta. 5 gün bile gecikse çoktan adetim bitmişti çalışmalara da baslamıstım bile. Şimdi ocağı beklicem geçen ay olsaydım bu ay ümitlencektim bu yüzden bu ay da gitti ocak ayına kaldı çok saçmaladı yani.
Normal cnm onlar herkeste oluyormuş inşallah cnm benim bebiş gelir bu ay olmazsa ocak ta eşimin doğum günü o zaman olur inşallahİnsallah hamilesindir canim bide benim kasigimda sizlama basladi yanma falan oluyo normaldir insallah
Amin canim arkafasin kizi 4 yasinda falandi o da bizimleydi o gun cok uzun zaman ne zaman gelecek resim yapacagiz onunla diye döndü etrafimdaAyyy canım benım aglama kıyamam bazı seyler ayan oluyor demekkı tatlım uzulme herseyde vardır bır hayırr benımde gozlerım doldu Allah'ım bır daha boyle acılar yasatmasın canım benım hayırlı saglıklı bır sekılde bebegını kucagına almayı nasıp etsın
haklısın ama işte umarım bu hazırlık gecikmesidir ocağın lk haberini senden alırız :)
korkmak yok her hamilelik ayrıdır dedi doktor bir de allah korusun aynıısı olursa ona göre bir şeyler yapmak gerek bende kendim için tedirginim ama bir an önce öğrenmeliyizki kimyasal mı değil mi anlayalım allahım sağlıklı uzun ömürlü bebişler versin inşallah :)
Amin canim arkafasin kizi 4 yasinda falandi o da bizimleydi o gun cok uzun zaman ne zaman gelecek resim yapacagiz onunla diye döndü etrafimda
Esya olarak da verdim kuran kursuna bakalimEger mümkünse adagını yap dilegin olmasada olur inşaallah.
Dusuk sonrasi cabuk kalinir derler aslinda
Olsun cnm bu şekilde de olur yum da ben iki gün olmadığı olmuştu yani sorun yok çalışmalara devamgün aşırı olmadı bizde 19. 21 oldu 23 25 27 ile kapanışı yaparım :)
Gecen sene subatta oldu dogumum ara ara aklima geliyor üzülüyorum iste mevlam cok şükür sabrini veriyorBunlarda etkıler senı canım benım guclu olmak zorundayız hayatta hersey bız ınsanlar ıcın ama bu böyle olduysa senın ıyılıgın ıcındır
Gecen sene subatta oldu dogumum ara ara aklima geliyor üzülüyorum iste mevlam cok şükür sabrini veriyor
Vardir insallah yavrum yoksa umut kesmek yok birinci gun serbest teror estir sonra devamağustos ta düşük yaptım ben 1 ay korundum bu 3.denemem.
bi de saraçoğlundan dinle istersen ben 5 dk kaynatıp alıyorum ocaktan :) evet 2 bardaktan az fazla çıkıyor yaptığımda :)
Siz bosuna mi varsınız yaw en azindan bes on dakika üzülüyorum aklima gelirse size daliyorum geciyor seviyom siziBunlarda etkıler senı canım benım guclu olmak zorundayız hayatta hersey bız ınsanlar ıcın ama bu böyle olduysa senın ıyılıgın ıcındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?