2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ben de geldimmmm geçmişi okumak kitap okumaya bedel valla bebeem canım hikayeni bilmiyordum Allah hayırlı güzel tontiş bir bebek nasip eder tez zamanda sanada banada hepimize inşallah. Umuttepe falan derken sen izmitte misin bakiim?
cemrem15 tatlım inşallah hamişsindir madem ilaç kullanma durumun söz konusu git doktorcuğuna hemen.
MINIKKUS1 tatlım senin enfeksiyon tamamen geçti mi? Çalışmalara devam mı?
Ben bu ay gün aşırı çalışmalara devam ediyorum sevgili kocişim sana neler oluyor böyle kuduruk demeye başladı artık

amin canım inşallah hayırlısını verir rabbim :)

enfeksiyon tamamen geçmedi az vardı doktor fitil verdi bununla çalışmalara devam edebilirsin dedi fitil 6 tane bende 3ünü kullandım dün çalışma oldu kullanmadım bugün yine kullanacağım öyle karışık gidiyor :)

Benimki de ama sen beni hep kullaniyon diyo ben Gölcüklüyüm duzceye evlendim yoksa sen yoksa topraam misin

Siz bosuna mi varsınız yaw en azindan bes on dakika üzülüyorum aklima gelirse size daliyorum geciyor seviyom sizi

oyyy canım benım bız her daım burdayız benım mesaı saatlerı bellı sabah 08.30 aksam 18.00 evde ne zaman gırerım bellı olmaz bende senı sevıyorum canım benım

MINIKKUS1 ihmal etmeee fitillerini canım benim nedense senden yana pek umudum var bebiş konusunda.
bebeem ayyy topraam benim Gölcükten ankara'ya gelin geldim bende bi mutlu oldum şimdi bak :)

Kızlar hastaneye gelip hormon sonucumu aldım dün hepsi çıkmadığı için prolaktin ve pregesteron görünmemiş. Bakar mısınız onlara da lütfen.

Ayy cnm benim ya çok üzüldüm şu an tüylerim diken diken oldu allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler hayırlısıyla yeniden bebişin tutunsun sana :)

Ayy cnm benim ya çok üzüldüm şu an tüylerim diken diken oldu allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler hayırlısıyla yeniden bebişin tutunsun sana :)
Amin canim resmen mevlam olacağı bildirmis iste mevlam versin tüm isteyenlere artik dualarimda siz de varsiniz

Siz bosuna mi varsınız yaw en azindan bes on dakika üzülüyorum aklima gelirse size daliyorum geciyor seviyom sizi

rabbim bir daha yaşatmasın hayırlısı öyleymiş deyip sineye çekmeninde bir sonucu olur ama bebiş olarak ama başka şey olarak rabbimden gelen tüm olumsuzluk dediğimiz şeylerin çok büyük hayırara vesile olacak yanları vardır elbet umarım senin bebeen gelicek bizde bebeemle bebesinin resimlerine bakacağız :)

MINIKKUS1 ihmal etmeee fitillerini canım benim nedense senden yana pek umudum var bebiş konusunda.
bebeem ayyy topraam benim Gölcükten ankara'ya gelin geldim bende bi mutlu oldum şimdi bak :)

bende MINIKKUS1 dan umutluyum hemde kendımden olmadıgı kadar ınsalah kaygılıdanda bır bebıs haberı gelecek :)

canımm inşallah şu yum gününü tuttursaydık bende umutlanacaktım ama ne yapalım bigün fitille temizliyoruz diper gün canlılarla dolduruyoruz kısmet nasibimizde varsa olur :)

canım ben bilmiyordum senin başına gelenleri , üzüldüm.Ama Rabbim bir şekilde sabrını veriyor.Ben de düşükten 1 gün önce rüyamda görmüştüm bebeğimi.Gece bir gemideyim annem yanımda ben bebeğimi emziriyorum.Sonra arkamada 2 kişi beliriyor.5-6 yaşlarında bir çocuk var aralarında kollarından tutmuşlar.Büyüseydi böyle olacaktı diyorlar ben çocuğa bir bakıyorum sonra tekrar bebeğimi emzirmeye devam ediyorum.Ertesi gün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.Hala hem bebeğin hem o çocuğun yüzü gözümün önünde hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı hiçbirimize
Vardir insallah yavrum yoksa umut kesmek yok birinci gun serbest teror estir sonra devam

Unutulmuyor evlat sonucta annemde bir erkek bir kız gormus erkek kucuktu cok ben kizi sevdim demisti ki benim olen yavrum erkekti

gidicem canım gidicem de günüm geçsin en azından zor tutuyorum kendimi

Kiz kimsin kimlerdesin ben duzcedeyim ankara dibim sonuçta a yavruum
Canım Gölcük merkezdeydim ben mobilin orda oturuyodum. Soyadım Koç duydun mu tanıyon mu beni heyecanlandım haa sen kimsin bakiim Gölcük el kadar yer tanışıyoruzdur : D

bende MINIKKUS1 dan umutluyum hemde kendımden olmadıgı kadar ınsalah kaygılıdanda bır bebıs haberı gelecek :)

daha yumum yok çalışma az ahh kısmet benim iş tamamen :) umutlanmıyorum düne kadar çok umutlandım sonra üzülmeyelim :) bende dün düşündüm dedim iki günde bir sekmeden çalıştılar olacak sanki bu ay dedim senin için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…