evet işte çok geciktirmeden öğrenmek gerek .Düne kadar çok rahattım bugün stres tavan yaptı bende.Şu 2 günü de atlatsam ,şimdi hesap yapıyorum benim sat 8 kasım dı ama gece hastalandığım için ben 9 kasım olarak düşündüm.8 inden hesaplarsam bat bugün.Off bilemedim.Hepimizn hakkında hayırlısı
ben de geldimmmm geçmişi okumak kitap okumaya bedel vallabebeem canım hikayeni bilmiyordum Allah hayırlı güzel tontiş bir bebek nasip eder tez zamanda sanada banada hepimize inşallah. Umuttepe falan derken sen izmitte misin bakiim?
cemrem15 tatlım inşallah hamişsindir madem ilaç kullanma durumun söz konusu git doktorcuğuna hemen.
MINIKKUS1 tatlım senin enfeksiyon tamamen geçti mi? Çalışmalara devam mı?
Ben bu ay gün aşırı çalışmalara devam ediyorum sevgili kocişim sana neler oluyor böyle kuduruk demeye başladı artık
Benimki de ama sen beni hep kullaniyon diyo ben Gölcüklüyüm duzceye evlendim yoksa sen yoksa topraam misinben de geldimmmm geçmişi okumak kitap okumaya bedel vallabebeem canım hikayeni bilmiyordum Allah hayırlı güzel tontiş bir bebek nasip eder tez zamanda sanada banada hepimize inşallah. Umuttepe falan derken sen izmitte misin bakiim?
cemrem15 tatlım inşallah hamişsindir madem ilaç kullanma durumun söz konusu git doktorcuğuna hemen.
Ben bu ay gün aşırı çalışmalara devam ediyorum sevgili kocişim sana neler oluyor böyle kuduruk demeye başladı artık
Siz bosuna mi varsınız yaw en azindan bes on dakika üzülüyorum aklima gelirse size daliyorum geciyor seviyom sizi
Ayy cnm benim ya çok üzüldüm şu an tüylerim diken diken oldu allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler hayırlısıyla yeniden bebişin tutunsun sana :)Allah Allah hayir olsun cok ilginc bir ruyaymis ben babamla biryere gidiyorum tabut vardi dere kenarinda olu var onu yikayacagiz diyorlar bir eve giriyoruz orada yasayacakmisiz evin icinde mavi gomlek acik kahve pantolonlu güzel yuzlu bi genc var sen kimsin dedim ben öldüm ama beni gommediler dedi adin ne dedim mustafa dedi babamin adi umut dedi ama ben korkarim senden dedim tamam gideceğim dedi benden birsey istiyor musun dedim Aklini basina al sakin üzülme dedi ve gitti zor yaziyorum aglamaktan su an neyse aglayarak uyandim babama anlattim onlarda kaliyordum o gun annem kardesim esim arkadasim babam hepberaber gittik doktora bebek gormeye esim de videoya aliyor dokyor hidrosefalisi var gebelik sonlanacak dedi doguma Mustafa beye gittik ve o bizi hocasinin oldugu umuttepeye gonderdi
Amin canim resmen mevlam olacağı bildirmis iste mevlam versin tüm isteyenlere artik dualarimda siz de varsinizAyy cnm benim ya çok üzüldüm şu an tüylerim diken diken oldu allah bi daha yaşatmasın böyle şeyler hayırlısıyla yeniden bebişin tutunsun sana :)
Siz bosuna mi varsınız yaw en azindan bes on dakika üzülüyorum aklima gelirse size daliyorum geciyor seviyom sizi
Vardir insallah yavrum yoksa umut kesmek yok birinci gun serbest teror estir sonra devam
Kızlar hastaneye gelip hormon sonucumu aldım dün hepsi çıkmadığı için prolaktin ve pregesteron görünmemiş. Bakar mısınız onlara da lütfen.
Unutulmuyor evlat sonucta annemde bir erkek bir kız gormus erkek kucuktu cok ben kizi sevdim demisti ki benim olen yavrum erkekticanım ben bilmiyordum senin başına gelenleri , üzüldüm.Ama Rabbim bir şekilde sabrını veriyor.Ben de düşükten 1 gün önce rüyamda görmüştüm bebeğimi.Gece bir gemideyim annem yanımda ben bebeğimi emziriyorum.Sonra arkamada 2 kişi beliriyor.5-6 yaşlarında bir çocuk var aralarında kollarından tutmuşlar.Büyüseydi böyle olacaktı diyorlar ben çocuğa bir bakıyorum sonra tekrar bebeğimi emzirmeye devam ediyorum.Ertesi gün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.Hala hem bebeğin hem o çocuğun yüzü gözümün önünde hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı hiçbirimize
ben de geldimmmm geçmişi okumak kitap okumaya bedel vallabebeem canım hikayeni bilmiyordum Allah hayırlı güzel tontiş bir bebek nasip eder tez zamanda sanada banada hepimize inşallah. Umuttepe falan derken sen izmitte misin bakiim?
Canım Gölcük merkezdeydim ben mobilin orda oturuyodum. Soyadım Koç duydun mu tanıyon mu beni heyecanlandım haa sen kimsin bakiim Gölcük el kadar yer tanışıyoruzdur : DKiz kimsin kimlerdesin ben duzcedeyim ankara dibim sonuçta a yavruum
bendeMINIKKUS1 dan umutluyum hemde kendımden olmadıgı kadar ınsalah kaygılıdanda bır bebıs haberı gelecek :)
Sağol cnm benim sen de bizim dualarımızdasın :)Amin canim resmen mevlam olacağı bildirmis iste mevlam versin tüm isteyenlere artik dualarimda siz de varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?