Unutulmuyor evlat sonucta annemde bir erkek bir kız gormus erkek kucuktu cok ben kizi sevdim demisti ki benim olen yavrum erkekti
Agzin bal yesin hemi o cennet kokusunu hepimiz cekelim icimize insallah evlat ya cennet kokulu doguyorlar ama tavsiyem sorununuz yoksa normal dogum yapin müthiş birseyrabbim bir daha yaşatmasın hayırlısı öyleymiş deyip sineye çekmeninde bir sonucu olur ama bebiş olarak ama başka şey olarak rabbimden gelen tüm olumsuzluk dediğimiz şeylerin çok büyük hayırara vesile olacak yanları vardır elbet umarım senin bebeen gelicek bizde bebeemle bebesinin resimlerine bakacağız :)
daha yumum yok çalışma az ahh kısmet benim iş tamamen :) umutlanmıyorum düne kadar çok umutlandım sonra üzülmeyelim :) bende dün düşündüm dedim iki günde bir sekmeden çalıştılar olacak sanki bu ay dedim senin için :)
Kizlarin cekecegi varya tutunurmus erkekler cabuk dusermisben cinsiyetini bilmiyorum ama sanki erkekti,rüyamdaki da erkekti.İnşallah bir daha yaşamayız
Agzin bal yesin hemi o cennet kokusunu hepimiz cekelim icimize insallah evlat ya cennet kokulu doguyorlar ama tavsiyem sorununuz yoksa normal dogum yapin müthiş birsey
Kizlarin cekecegi varya tutunurmus erkekler cabuk dusermis
Cnm benim çok güzel yaa çok mutlu oldum şimdi allah tamamına erdirsin cnm benim:)Kizlar kan sonucum 985,5 cikti
Agzin bal yesin hemi o cennet kokusunu hepimiz cekelim icimize insallah evlat ya cennet kokulu doguyorlar ama tavsiyem sorununuz yoksa normal dogum yapin müthiş birsey
İyi yapmışsın cnm allahım kabul etsin inşaallah.Esya olarak da verdim kuran kursuna bakalim
Sız calısın calısın gelecek bebıs ben öyle dusnuyorum canım uzulmeyız Allah'ın ıznıyle :) ayy kuzum benım ıcınden gecen olur ınsallah kısmet canım hıc takmıyorum ben bu ay vucudumuda dınlemıyorum bu ay gogsum falanda agrımıyor zaten bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah ben demıstım dersın canım :)
Ben hep normal dusunyordum ama dıkıs atmalarından ayıptır soylemesı yıpranmasından korkuyorum
Amin canım inşallahİyi yapmışsın cnm allahım kabul etsin inşaallah.
oy ya kiyamam sana senin bi tane bebis var yani Allah bagislasinbende hep normal isterdim ama ilk doğumum sezeryan olduğu için şansım kalmadı.9 ay ben taşıdım ilk önce ben görücem dedim normal olsun dedim dr um olmaz sezeryan olacak dedi.Ozaman epidural olsun doğduğunda göreyim dedim o da olmadı.Genel anestezi ile oldu ilk günü hatırlamıyorum bile.İlk ben görücem bebeğimi demiştim,bütün sülale gördü sonra ben görmüştüm.Normal ennnnn güzeli ennnn
inşallah sizde hiç bu kadar istekli ve düzenli olmamıştı rabbim sonucunda güldürsün bizleri takmamak en güzeli zaten hiç sıkıntı yapma benim gibi yum ne zaman yok göğüs ağrımıyo yum olmadı mı vsvs :)
Sagol tatlim benim[
BEN DEDİM ONA SABAH SABAH FUTBOL OYNANMAZ AMA ANNEMDE UYANSIN BENİMLE OYNASIN O ZAMAN NE YAPIYIM DEDİOYY MAŞALLAH KEYFİNİZE
oy ya kiyamam sana senin bi tane bebis var yani Allah bagislasin
O gorumcen yinemi geldi gicik kiz yasalak görümcemin tadımızı dün kaçırmasından başka o kadar boşvermişliğim var ki yeminle bebk bekliyor biri gibi değilim.. keyfime hayatıma bakıyorum kocaya ilgiyi kestim hemen yanımda bitti adam ama bu ara kendimle başbaşa dingin huzurlu olmak iyi geliyor öyle olmasına çalışıyorum tatlım senden naber ohh iyi annesi çikolata tamona göre bişey :) sarelle reklamı gibi
kardesimi anneme vermezdim 9 yas var aramizda annem hep der o büyüttü onu diye arada yapistiriyordum da gerci büyüyüp laf dinlemedigi zamanlardaallah kısmet eder o günlere gelirsek bende normal doğum istiyorum inşallah öyle olur hayırlısıyla :) o bebek kokusu dünyanın hiç bir yerindeki kokudan güzel olamaz ben hiçirini ayırdetmem tüm bebeklerin kokusu güzeldir benim için :)
Amin canimvar canım 8 yaşında bir oğlum var.Allah hepimizn doğmuş doğacak yavrularını bize bağışlasın
Valla saglikli olsun yeter ki erkek olursa abisinin adini alacak onun coraplarini giyecekhadi bu sefer sağlıkla kızlarımız gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?