2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Agzin bal yesin hemi o cennet kokusunu hepimiz cekelim icimize insallah evlat ya cennet kokulu doguyorlar ama tavsiyem sorununuz yoksa normal dogum yapin müthiş birsey

Sız calısın calısın gelecek bebıs ben öyle dusnuyorum canım uzulmeyız Allah'ın ıznıyle :) ayy kuzum benım ıcınden gecen olur ınsallah kısmet canım hıc takmıyorum ben bu ay vucudumuda dınlemıyorum bu ay gogsum falanda agrımıyor zaten bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah ben demıstım dersın canım :)

Agzin bal yesin hemi o cennet kokusunu hepimiz cekelim icimize insallah evlat ya cennet kokulu doguyorlar ama tavsiyem sorununuz yoksa normal dogum yapin müthiş birsey

Ben hep normal dusunyordum ama dıkıs atmalarından ayıptır soylemesı yıpranmasından korkuyorum

allah kısmet eder o günlere gelirsek bende normal doğum istiyorum inşallah öyle olur hayırlısıyla :) o bebek kokusu dünyanın hiç bir yerindeki kokudan güzel olamaz ben hiçirini ayırdetmem tüm bebeklerin kokusu güzeldir benim için :)

inşallah sizde hiç bu kadar istekli ve düzenli olmamıştı rabbim sonucunda güldürsün bizleri takmamak en güzeli zaten hiç sıkıntı yapma benim gibi yum ne zaman yok göğüs ağrımıyo yum olmadı mı vsvs :)

bende hep normal isterdim ama ilk doğumum sezeryan olduğu için şansım kalmadı.9 ay ben taşıdım ilk önce ben görücem dedim normal olsun dedim dr um olmaz sezeryan olacak dedi.Ozaman epidural olsun doğduğunda göreyim dedim o da olmadı.Genel anestezi ile oldu ilk günü hatırlamıyorum bile.İlk ben görücem bebeğimi demiştim,bütün sülale gördü sonra ben görmüştüm.Normal ennnnn güzeli ennnn
Ben hep normal dusunyordum ama dıkıs atmalarından ayıptır soylemesı yıpranmasından korkuyorum

oy ya kiyamam sana senin bi tane bebis var yani Allah bagislasin

evet canım bu ay esımde bu aydan umutluydu daha adet oldugum ılk gun soylemıstı bu ay bbırsey olabılır dıye Rabbım ınsallah yuzumuzu guldurur canım :) evet canım takmamak en ıyısı onceden olsa ben buraya sımdıye kadar bır suru belırı sıralamıztım hem takmıyorum hemde bır belırtım yok canım sende stres yapma canım rahat bırak vucudnu

O gorumcen yinemi geldi gicik kiz ya

kardesimi anneme vermezdim 9 yas var aramizda annem hep der o büyüttü onu diye arada yapistiriyordum da gerci büyüyüp laf dinlemedigi zamanlarda simdi annem arar ara da sen soyle sunu yapsin seni dinliyor der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…