2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

aynen aynen sağlıklı olsun kız erkek hiiiiç farketmez.Bende araları çok açıldı 8-9 yaş çok büyük bir fark diyordum bak seninde kardeşinle aran epey varmış.Değişk bir bağ oluyor demekki yaş farkı çok olunca
Valla saglikli olsun yeter ki erkek olursa abisinin adini alacak onun coraplarini giyecek

Arkadasim bizim aramizdaki bagi gorunce bende dokuz yas ara verecegim demisti tek farkimiz onun erkek olmasi espriler muzik film zevki yemek yapma hevesi hersey ayni anneme diyormus sen yapamazsin ki ablam gibi

Yok kızlar olmuyor yazıcam.

Prolaktin 21.99 normal değer 4.79 ile 23.3 arasında olmalıymış.

Progesteron 1.18

hım ben korkuyorum canım yaa sezeyan olursa bende epıdural ısıyorum canım once bır bebıs gelsınde :)

kardesimi anneme vermezdim 9 yas var aramizda annem hep der o büyüttü onu diye arada yapistiriyordum da gerci büyüyüp laf dinlemedigi zamanlarda simdi annem arar ara da sen soyle sunu yapsin seni dinliyor der

sen baktığın için yapıştırabiliyordun bende kuzenime baktım bir süre poposuna patlatıyordum :) o benim her yerime patlatıyordu ama ne yapıcan dayanıyorsun başka bi duygu bunlar :)

benımkıne ne demelı canım bır kucugumle 7 yas onun kucuguyle 12 yas onun kucuguyle 20 yas var canım aramda

hım ben korkuyorum canım yaa sezeyan olursa bende epıdural ısıyorum canım once bır bebıs gelsınde :)
Ben 22.haftaya girdim dedim ben nasil doguracam 4 ay kaldi 1 hafta sonra digum yaptim ki cok korkardim ama onun o sicacik dunyaya gelisi muhtesem

Yok kızlar olmuyor yazıcam.

Prolaktin 21.99 normal değer 4.79 ile 23.3 arasında olmalıymış.

Progesteron 1.18

canım prolaktinin normal progesteronu bilemiyorum 2.5 a kadar mı normaldi neydi tam hatırlayamadım ama çok değişik bir değer çıkmamış durp gibisi durpp maşallah

Ben 22.haftaya girdim dedim ben nasil doguracam 4 ay kaldi 1 hafta sonra digum yaptim ki cok korkardim ama onun o sicacik dunyaya gelisi muhtesem

pekı canım dıkıs falan atıyorlarmı yada ne bılım bır hasar falan emınmcok guzel bır duygudur

pekı canım dıkıs falan atıyorlarmı yada ne bılım bır hasar falan emınmcok guzel bır duygudur
Benim atmadilar belki kucuk oldugu icin anlamiyorsu zaten ki annem dikis attilar mi dedi bilmem ki dedim tuvalete gidince dikis varsa anlarsin dedi icim giciklanir diye tuvalete gitmedim bosuna tutmusum

Kuzum sen uzerını ortmedınmı benoyle beklerken uzerımı ortup beklıyordum ve bır sure sonra zorda olsa kıyafetlerı gıyıp oyle beklıyordum tabıkı kalkmadan nasıl gıyıyorum sen bırde bana sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…