Elüfümmmm inşallah canımcım oğlan anası.
nasıl bakar mısınız nerde canım ?
Valla saglikli olsun yeter ki erkek olursa abisinin adini alacak onun coraplarini giyecek
Sagol tatlim benimruyanda hayirlara vesile olur insaAllahh
Arkadasim bizim aramizdaki bagi gorunce bende dokuz yas ara verecegim demistiaynen aynen sağlıklı olsun kız erkek hiiiiç farketmez.Bende araları çok açıldı 8-9 yaş çok büyük bir fark diyordum bak seninde kardeşinle aran epey varmış.Değişk bir bağ oluyor demekki yaş farkı çok olunca
bende hep normal isterdim ama ilk doğumum sezeryan olduğu için şansım kalmadı.9 ay ben taşıdım ilk önce ben görücem dedim normal olsun dedim dr um olmaz sezeryan olacak dedi.Ozaman epidural olsun doğduğunda göreyim dedim o da olmadı.Genel anestezi ile oldu ilk günü hatırlamıyorum bile.İlk ben görücem bebeğimi demiştim,bütün sülale gördü sonra ben görmüştüm.Normal ennnnn güzeli ennnn
O oyle olmuyo sen uyuyorsun o basiyor tekmeyiamin elifim güzel bir şey içinde biri yaşıyor sen yiyorsun o yiyor sen uyuyorsun o uyuyor :):)
kardesimi anneme vermezdim 9 yas var aramizda annem hep der o büyüttü onu diye arada yapistiriyordum da gerci büyüyüp laf dinlemedigi zamanlardasimdi annem arar ara da sen soyle sunu yapsin seni dinliyor der
O oyle olmuyo sen uyuyorsun o basiyor tekmeyi
aynen aynen sağlıklı olsun kız erkek hiiiiç farketmez.Bende araları çok açıldı 8-9 yaş çok büyük bir fark diyordum bak seninde kardeşinle aran epey varmış.Değişk bir bağ oluyor demekki yaş farkı çok olunca
Ben 22.haftaya girdim dedim ben nasil doguracam 4 ay kaldi 1 hafta sonra digum yaptim ki cok korkardim ama onun o sicacik dunyaya gelisi muhtesemhım ben korkuyorum canım yaa sezeyan olursa bende epıdural ısıyorum canım once bır bebıs gelsınde :)
Oy masallahbenımkıne ne demelı canım bır kucugumle 7 yas onun kucuguyle 12 yas onun kucuguyle 20 yas var canım aramda
Yok kızlar olmuyor yazıcam.
Prolaktin 21.99 normal değer 4.79 ile 23.3 arasında olmalıymış.
Progesteron 1.18
Ben 22.haftaya girdim dedim ben nasil doguracam 4 ay kaldi 1 hafta sonra digum yaptim ki cok korkardim ama onun o sicacik dunyaya gelisi muhtesem
Canim ben kamerayi vga yapip cekip ekledimBüyük diye eklememiş sanırım. Nasıl boyutunu küçültüp eklicem ki? Bir dakka yapmaya çalışıcam.
Benim atmadilar belki kucuk oldugu icin anlamiyorsu zaten ki annem dikis attilar mi dedi bilmem ki dedim tuvalete gidince dikis varsa anlarsin dedi icim giciklanir diye tuvalete gitmedim bosuna tutmusumpekı canım dıkıs falan atıyorlarmı yada ne bılım bır hasar falan emınmcok guzel bır duygudur
AKŞAM İLK DEFA İLİŞKİDEN SONRA UZUN UZUN BEKLEDİM UZUN DEDİĞİM YARIM SAATVEE SONUÇ SABAHTAN BERİ BADEMCİKLERİM ACIYO YUTKUNURKEN YOK BU KADAR UZUN YATMAYLA BEBİŞ DEĞİL BRONŞİT ZATÜRREEE FLN GELECEK
20 dakika yetiyormus hemen duss girmeyin sıcaktan spermler ölür yaziyoAKŞAM İLK DEFA İLİŞKİDEN SONRA UZUN UZUN BEKLEDİM UZUN DEDİĞİM YARIM SAATVEE SONUÇ SABAHTAN BERİ BADEMCİKLERİM ACIYO YUTKUNURKEN YOK BU KADAR UZUN YATMAYLA BEBİŞ DEĞİL BRONŞİT ZATÜRREEE FLN GELECEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?