Benim atmadilar belki kucuk oldugu icin anlamiyorsu zaten ki annem dikis attilar mi dedi bilmem ki dedim tuvalete gidince dikis varsa anlarsin dedi icim giciklanir diye tuvalete gitmedim bosuna tutmusum
Tam olarak robot gibi giyiniliyoKuzum sen uzerını ortmedınmı benoyle beklerken uzerımı ortup beklıyordum ve bır sure sonra zorda olsa kıyafetlerı gıyıp oyle beklıyordum tabıkı kalkmadan nasıl gıyıyorum sen bırde bana sor
Tam olarak robot gibi giyiniliyo
Bozulmaz galiba yaw bi yapana sormak lazimHım anladım evet o sırada hıssetmıyorsun dıyorlar ama ben sonrasını dusunuyorum afedrsın ama seklı bozulurmu nasıl olur falan dıye
hım ben korkuyorum canım yaa sezeyan olursa bende epıdural ısıyorum canım once bır bebıs gelsınde :)
Kizlar birsey sorucam sizdede birliktelikten sonra disari cikanlar oluyormu benim bazen cok oluyor bazen cok az acaba ondanmi olmuyor
amin amin canim insallah ogluna kardes gelir hayirlisiyla bereketiyle gelsinvar canım 8 yaşında bir oğlum var.Allah hepimizn doğmuş doğacak yavrularını bize bağışlasın
Yastik koy altina tatlim ya dolleyecek sperm bi tane bi yollarini bulamiyorlarKizlar birsey sorucam sizdede birliktelikten sonra disari cikanlar oluyormu benim bazen cok oluyor bazen cok az acaba ondanmi olmuyor
benımkıne ne demelı canım bır kucugumle 7 yas onun kucuguyle 12 yas onun kucuguyle 20 yas var canım aramda
Bozulmaz galiba yaw bi yapana sormak lazim
amin amin canim insallah ogluna kardes gelir hayirlisiyla bereketiyle gelsin
Benimki bazen yardim edip bazen debelenmeme gülmeyi tercih ediyo sagolsunaynen öyle oluyorr canım aahhh ahh su cektıklerımız bunların karsılıgında bebısler bu ay gelse barı :)
gelecek tatlım hayırlısıyla sonra uzuuun uzuuun konuşucaz burda nasıl doğursak diye.
Aynen ya once bi o isi atlatalim anneme diyordum artik dogurana kadar inanmam hamile oldugumaaynn canım sormak lazım canım bebıslerımız bır gelsın onuda ayrıntıısylakonusurz artık once bbeıs lazım
Mucize resmen canimamin elifim güzel bir şey içinde biri yaşıyor sen yiyorsun o yiyor sen uyuyorsun o uyuyor :):)
Benimki bazen yardim edip bazen debelenmeme gülmeyi tercih ediyo sagolsun
inşallah canım gelırler bu ayy ahh ahh bakalım 2 hafta boyunca calısmanın verımnı nasıl alacgız :)
Aynen ya once bi o isi atlatalim anneme diyordum artik dogurana kadar inanmam hamile olduguma
canım sen çok disiplinli çalışıyorsun inşallah karşılığını alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?