2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Benim atmadilar belki kucuk oldugu icin anlamiyorsu zaten ki annem dikis attilar mi dedi bilmem ki dedim tuvalete gidince dikis varsa anlarsin dedi icim giciklanir diye tuvalete gitmedim bosuna tutmusum

Hım anladım evet o sırada hıssetmıyorsun dıyorlar ama ben sonrasını dusunuyorum afedrsın ama seklı bozulurmu nasıl olur falan dıye

Kizlar birsey sorucam sizdede birliktelikten sonra disari cikanlar oluyormu benim bazen cok oluyor bazen cok az acaba ondanmi olmuyor

Kizlar birsey sorucam sizdede birliktelikten sonra disari cikanlar oluyormu benim bazen cok oluyor bazen cok az acaba ondanmi olmuyor

canm benım daha once anında cıkıyordu ama bu ay belımn altına yastık koyarak ılıskı oldu daha dogrusu bosalma sırasında yastık koyduk belımın altına o zaman hıc cıkmadı kontrol edıyordum kupkuruydu ama daha soncumu bılıyorum beklemdeyım :)

Aynen ya once bi o isi atlatalim anneme diyordum artik dogurana kadar inanmam hamile olduguma

Valla canım bu 6 ayım 5 aydır adet oluyorum test yapıyorum falan adet olmazsan testte pozotıf cıkarsa bır yanlıs olmasın bu ıste derım galıbaa ınanamammm

canım sen çok disiplinli çalışıyorsun inşallah karşılığını alacaksın

Canım ılk defa bu a bu kadar dısıplınmı calıstık yoksa dongum 28 dıye 13 14 15 artık hangısınde olursa calsıp bırakıyorduk gecen ay 12 13 15 calıstık yum sen gıt 19 da catla bızımde o donemde hıc ılıskı olmadı ve adette 4 gun gecıktı bızde bu ay garantıye alalım dedım 12 14 16 18 20 22 calıstık ınsallah RABBIM ol demıstırde gelır bızım mınnak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…