Aynen kimyasal gebelikte pozitif cikan cubugu dibimden ayirmadim bakip bakip pozitif iste ya deyip durdumValla canım bu 6 ayım 5 aydır adet oluyorum test yapıyorum falan adet olmazsan testte pozotıf cıkarsa bır yanlıs olmasın bu ıste derım galıbaa ınanamammm
Aynen kimyasal gebelikte pozitif cikan cubugu dibimden ayirmadim bakip bakip pozitif iste ya deyip durdum
Uc test yaptim ya düşün artik kandirikci test istemiyomBen ne yaparım hıc bılmıyorummmmmmmmmmm canımmmmmmm
Oy oy yerim onu maşallahOfff çookk duygusal dônemimdeyim. 1.5 yaşındaki canım yiğenim bana hala demiş. Abim whatshaptan videosunu yolladı tutamadım kendimi öyle bi ağladımki hazır kırmızılarda gelmişken süper oldu. İçimi döktüm rahatladımmm
ağla canım valla rahatlarsın ben de aynı durumdayım abim yeğenimin videolarını atıyor tabi benim içim gidiyorOfff çookk duygusal dônemimdeyim. 1.5 yaşındaki canım yiğenim bana hala demiş. Abim whatshaptan videosunu yolladı tutamadım kendimi öyle bi ağladımki hazır kırmızılarda gelmişken süper oldu. İçimi döktüm rahatladımmm
Kuzum sen uzerını ortmedınmı benoyle beklerken uzerımı ortup beklıyordum ve bır sure sonra zorda olsa kıyafetlerı gıyıp oyle beklıyordum tabıkı kalkmadan nasıl gıyıyorum sen bırde bana sor
Uc test yaptim ya düşün artik kandirikci test istemiyom
Kac gun kaldicanm benım daha once anında cıkıyordu ama bu ay belımn altına yastık koyarak ılıskı oldu daha dogrusu bosalma sırasında yastık koyduk belımın altına o zaman hıc cıkmadı kontrol edıyordum kupkuruydu ama daha soncumu bılıyorum beklemdeyım :)
20 dakika yetiyormus hemen duss girmeyin sıcaktan spermler ölür yaziyo
Oy oy yerim onu maşallah
Kizlar birsey sorucam sizdede birliktelikten sonra disari cikanlar oluyormu benim bazen cok oluyor bazen cok az acaba ondanmi olmuyor
şöyleki yatağın başına ayaklarımı uzattım yorganıda öyle çekemedıkim :):):) farkında olmadan üşümüşüm sanırm allahtan bu kadarla kaldı şimdilik :)
Hee o zaman en azindan belden yukaridini örtşöyleki yatağın başına ayaklarımı uzattım yorganıda öyle çekemedim :):):) farkında olmadan üşümüşüm sanırm allahtan bu kadarla kaldı şimdilik :)
Canım ben üstümü yatarak giyiniyorum ve uyuoyorum sabaha karşı kalkıp banyo yapıyorum şimdiye kadar böyle yaptım ama tık yok bakalım nasipişte hemen girmedim bu sefer tualetede girmedim bakalım bu hafta öyle deneyeceğim :)
Kac gun kaldi
Aferin bebiş icin katlanacaksin naapalimişte hemen girmedim bu sefer tualetede girmedim bakalım bu hafta öyle deneyeceğim :)
canım yorganı ayagana dogru cek kendını koru usutme sakın ben yorganın ıcıne gırıp ayakalrımı karnıma dogru cekıyorum altta yastık ne yapayım usuyorum yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?