2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

merhaba kızlaaar baştan sona yazdıklarınızı okudum maşaallah kitap gibi
aramıza bi hamiş daha katılmış ne güzel her gün hamiş haberi alıyoruz tebrik ederim Allah sağlıklı biçimde kucağına almayı da nasip etsinn
şu robot gibi giyinme olayına çok güldüm bende aynı öyle oluyorum eşime şunu getir bunu getir diyorum o da yardım ediyor giyinmeme yazık napsın

Oy oy yerim onu maşallah

ağla canım valla rahatlarsın ben de aynı durumdayım abim yeğenimin videolarını atıyor tabi benim içim gidiyor

Kuzum sen uzerını ortmedınmı benoyle beklerken uzerımı ortup beklıyordum ve bır sure sonra zorda olsa kıyafetlerı gıyıp oyle beklıyordum tabıkı kalkmadan nasıl gıyıyorum sen bırde bana sor

şöyleki yatağın başına ayaklarımı uzattım yorganıda öyle çekemedim :):):) farkında olmadan üşümüşüm sanırm allahtan bu kadarla kaldı şimdilik :)

Kac gun kaldi

Kizlar birsey sorucam sizdede birliktelikten sonra disari cikanlar oluyormu benim bazen cok oluyor bazen cok az acaba ondanmi olmuyor

canım benimde çıkıyor ama giden gitmiştir diyor eşim milyonlarca hücre var diyor kısmet tamamen içini rahat tut :)

şöyleki yatağın başına ayaklarımı uzattım yorganıda öyle çekemedıkim :):):) farkında olmadan üşümüşüm sanırm allahtan bu kadarla kaldı şimdilik :)

canım yorganı ayagana dogru cek kendını koru usutme sakın ben yorganın ıcıne gırıp ayakalrımı karnıma dogru cekıyorum altta yastık ne yapayım usuyorum yoksa :)

kac gun kaldı demısken sana sorayım canım dongum hep 28 ama bır ay gecıktın 4 gun ( ve benım gecıkmelerım hep 4 gun surer dıger ay duzene bıner ) ve benn bu ay 18 gunumde uzayan akıntı gordum sprem degıldır dıye dusunyorum cunku sen son ılısı 16 gunumde olmustu benım bugun 25. gunum canım 28 gunumde olursam 6 aralık ama 19 da catlamıssa 10 aralık sen benım yerımde olsan hangısını baz alırdın

canım yorganı ayagana dogru cek kendını koru usutme sakın ben yorganın ıcıne gırıp ayakalrımı karnıma dogru cekıyorum altta yastık ne yapayım usuyorum yoksa :)

ya bizde misyoner de olmadı zaten bi kısım tırt dışarı kaçtı kalanlar iyice yerleşsin dedim bir daha bende öyle yapacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…