2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canım ben üstümü yatarak giyiniyorum ve uyuoyorum sabaha karşı kalkıp banyo yapıyorum şimdiye kadar böyle yaptım ama tık yok bakalım nasip

en güzeli ben hamile kaldığım ay 10 dk dan fazla yatmıyordum nasiip kısmet ben ona inanıyorum :)

Aynen yaaa yiğenler taptatlı canlar canlar. 3 tane yiğenim var. 3 abimden birer tane. En büyük abimin esı 7 haftalık hamileymiş 4. Yolda. Onları gördükçe içim gidiyor. Hepsi maaşallah ilk denemelerinde hamile kaldılar. En büyük abimin eşi 36 yasında 1 kızı var 3 sene üstüne ilk denemesinde tekrar hamile. Tek kız kardeşleri en küçükleri benim. Eşimin durumunu bilmedikleri için benden bekliyolar bebek ama gelemiyor işte. Banada bişey diyemiyolar. Eşimde kendi kendine üzülüyo benim yüzümden diye. Ona da ayrı üzülüyorum. Şuraya bak döküldüm resmen...
ağla canım valla rahatlarsın ben de aynı durumdayım abim yeğenimin videolarını atıyor tabi benim içim gidiyor

çok azz kaldıı çok heyecanlandımmm :)

10 aralik benim de iki gun gecerdi gecen ay akintiya gore hesapladigim gun tuttu yani 5 gün fark oldu

ya bizde misyoner de olmadı zaten bi kısım tırt dışarı kaçtı kalanlar iyice yerleşsin dedim bir daha bende öyle yapacağım :)

Öyle yap canım bızde genelde mısyoner oldu sadece bır tanesınde farklı oldu canım yerlessınler yerlessınler

canım eşinin durumunun nesi var?

yeğen candır gerçekten canım benim ama sen tam bir halaymışın maşallah yaaa benim sadece 1tanecik yeğenim Allah onlara sağlıklı ömür versin bizlere de hayırlı evlat nasip etsin canım

fıstıklar şu geri çıkma işini nasıl yapacağım ya ben hiç yastık koymadım yastık koyunca çıkmıyorlar mı? ayıptır söylemesi benimkiler hemen fört diye dışarıya çıkıyor yarısı

Aynen canım amin. Evet ben bol bol hala oluyorum çok şükür :)
yeğen candır gerçekten canım benim ama sen tam bir halaymışın maşallah yaaa benim sadece 1tanecik yeğenim Allah onlara sağlıklı ömür versin bizlere de hayırlı evlat nasip etsin canım

Ne bikeyim kuzum ya sabah yapalim dedik ama uzuldum

Yok kızlar olmuyor yazıcam.

Prolaktin 21.99 normal değer 4.79 ile 23.3 arasında olmalıymış.

Progesteron 1.18
Canim prolaktin ilacla hemen dusurulebilen bir hormon cok minnacik bir yukselme var o da pek engel olmaz bence progesteron ne diye bakti anlamis drgilim adetin 21.gununde bakilan bir hormondur bunlarda normal yani kafaya takilacak bisey yok

Nasip yavrum cok zor ama dusunmemek gerekiyor iste arkadasimin esinde problem vardi sozde adam ameliyat olmadan hamile kaldi düşük olur dediler olmadi

Bende hamile kaldigim ay cok garip bse olmustu.kursa gidiyordum ders sirasinda icime bi cocuk seslendi annee diye sanki yanibasimdaymis gbi o kadar gercekti.bende kafayi yiyorum sandim kendine gel daha 2.ayda baslama bunlara demistim.o gun yerlesme kanamam olmustu tabi benim onlardan haberim yoktu adet oldum sanmistim.ahhh ahh hey gidi gunler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…