Canım ben üstümü yatarak giyiniyorum ve uyuoyorum sabaha karşı kalkıp banyo yapıyorum şimdiye kadar böyle yaptım ama tık yok bakalım nasip
ağla canım valla rahatlarsın ben de aynı durumdayım abim yeğenimin videolarını atıyor tabi benim içim gidiyor
kac gun kaldı demısken sana sorayım canım dongum hep 28 ama bır ay gecıktın 4 gun ( ve benım gecıkmelerım hep 4 gun surer dıger ay duzene bıner ) ve benn bu ay 18 gunumde uzayan akıntı gordum sprem degıldır dıye dusunyorum cunku sen son ılısı 16 gunumde olmustu benım bugun 25. gunum canım 28 gunumde olursam 6 aralık ama 19 da catlamıssa 10 aralık sen benım yerımde olsan hangısını baz alırdın
10 aralik benim de iki gun gecerdi gecen ay akintiya gore hesapladigim gun tuttu yani 5 gün fark oldukac gun kaldı demısken sana sorayım canım dongum hep 28 ama bır ay gecıktın 4 gun ( ve benım gecıkmelerım hep 4 gun surer dıger ay duzene bıner ) ve benn bu ay 18 gunumde uzayan akıntı gordum sprem degıldır dıye dusunyorum cunku sen son ılısı 16 gunumde olmustu benım bugun 25. gunum canım 28 gunumde olursam 6 aralık ama 19 da catlamıssa 10 aralık sen benım yerımde olsan hangısını baz alırdın
ya bizde misyoner de olmadı zaten bi kısım tırt dışarı kaçtı kalanlar iyice yerleşsin dedimbir daha bende öyle yapacağım :)
Aynen yaaa yiğenler taptatlı canlar canlar. 3 tane yiğenim var. 3 abimden birer tane. En büyük abimin esı 7 haftalık hamileymiş 4. Yolda. Onları gördükçe içim gidiyor. Hepsi maaşallah ilk denemelerinde hamile kaldılar. En büyük abimin eşi 36 yasında 1 kızı var 3 sene üstüne ilk denemesinde tekrar hamile. Tek kız kardeşleri en küçükleri benim. Eşimin durumunu bilmedikleri için benden bekliyolar bebek ama gelemiyor işte. Banada bişey diyemiyolar. Eşimde kendi kendine üzülüyo benim yüzümden diye. Ona da ayrı üzülüyorum. Şuraya bak döküldüm resmen...
çok azz kaldıı çok heyecanlandımmm :)
10 aralik benim de iki gun gecerdi gecen ay akintiya gore hesapladigim gun tuttu yani 5 gün fark oldu
Aynen yaaa yiğenler taptatlı canlar canlar. 3 tane yiğenim var. 3 abimden birer tane. En büyük abimin esı 7 haftalık hamileymiş 4. Yolda. Onları gördükçe içim gidiyor. Hepsi maaşallah ilk denemelerinde hamile kaldılar. En büyük abimin eşi 36 yasında 1 kızı var 3 sene üstüne ilk denemesinde tekrar hamile. Tek kız kardeşleri en küçükleri benim. Eşimin durumunu bilmedikleri için benden bekliyolar bebek ama gelemiyor işte. Banada bişey diyemiyolar. Eşimde kendi kendine üzülüyo benim yüzümden diye. Ona da ayrı üzülüyorum. Şuraya bak döküldüm resmen...
canım eşinin durumunun nesi var?
aynen canım biz ne kadar çabalarsak çabalayalım nasiipp tek bir tane sperm işi görüyor yani Allahın "Ol" demesine bakar bizlere dua düşer :)en güzeli ben hamile kaldığım ay 10 dk dan fazla yatmıyordum nasiip kısmet ben ona inanıyorum :)
yeğen candır gerçekten canım benim ama sen tam bir halaymışın maşallah yaaa benim sadece 1tanecik yeğenim Allah onlara sağlıklı ömür versin bizlere de hayırlı evlat nasip etsin canım
Ne bikeyim kuzum ya sabah yapalim dedik ama uzuldumcanm benım daha once anında cıkıyordu ama bu ay belımn altına yastık koyarak ılıskı oldu daha dogrusu bosalma sırasında yastık koyduk belımın altına o zaman hıc cıkmadı kontrol edıyordum kupkuruydu ama daha soncumu bılıyorum beklemdeyım :)
Canim prolaktin ilacla hemen dusurulebilen bir hormon cok minnacik bir yukselme var o da pek engel olmaz bence progesteron ne diye bakti anlamis drgilim adetin 21.gununde bakilan bir hormondur bunlarda normal yani kafaya takilacak bisey yokYok kızlar olmuyor yazıcam.
Prolaktin 21.99 normal değer 4.79 ile 23.3 arasında olmalıymış.
Progesteron 1.18
Nasip yavrum cok zor ama dusunmemek gerekiyor iste arkadasimin esinde problem vardi sozde adam ameliyat olmadan hamile kaldi düşük olur dediler olmadiAynen yaaa yiğenler taptatlı canlar canlar. 3 tane yiğenim var. 3 abimden birer tane. En büyük abimin esı 7 haftalık hamileymiş 4. Yolda. Onları gördükçe içim gidiyor. Hepsi maaşallah ilk denemelerinde hamile kaldılar. En büyük abimin eşi 36 yasında 1 kızı var 3 sene üstüne ilk denemesinde tekrar hamile. Tek kız kardeşleri en küçükleri benim. Eşimin durumunu bilmedikleri için benden bekliyolar bebek ama gelemiyor işte. Banada bişey diyemiyolar. Eşimde kendi kendine üzülüyo benim yüzümden diye. Ona da ayrı üzülüyorum. Şuraya bak döküldüm resmen...
Aynen oyle cok nazlandilar :)Yastik koy altina tatlim ya dolleyecek sperm bi tane bi yollarini bulamiyorlar
Bende hamile kaldigim ay cok garip bse olmustu.kursa gidiyordum ders sirasinda icime bi cocuk seslendi annee diye sanki yanibasimdaymis gbi o kadar gercekti.bende kafayi yiyorum sandim kendine gel daha 2.ayda baslama bunlara demistim.o gun yerlesme kanamam olmustu tabi benim onlardan haberim yoktu adet oldum sanmistim.ahhh ahh hey gidi gunler.canım ben bilmiyordum senin başına gelenleri , üzüldüm.Ama Rabbim bir şekilde sabrını veriyor.Ben de düşükten 1 gün önce rüyamda görmüştüm bebeğimi.Gece bir gemideyim annem yanımda ben bebeğimi emziriyorum.Sonra arkamada 2 kişi beliriyor.5-6 yaşlarında bir çocuk var aralarında kollarından tutmuşlar.Büyüseydi böyle olacaktı diyorlar ben çocuğa bir bakıyorum sonra tekrar bebeğimi emzirmeye devam ediyorum.Ertesi gün bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim.Hala hem bebeğin hem o çocuğun yüzü gözümün önünde hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.Allah bir daha yaşatmasın bu acıyı hiçbirimize
Oyle tabi millet korunarak kaliyorsa buradad giden gider sanirim :)canım benimde çıkıyor ama giden gitmiştir diyor eşim milyonlarca hücre var diyor kısmet tamamen içini rahat tut :)
7 gün yahu gecer gecerO zaman benımde 10 aralıgı baz almam lazımm ooooo daha cok var bata o zamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?