2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hadi canım o nasl oluyomus lk kez duydum :)
Adamın 2 kızı varmış galiba fazla çocuk istemiyomuş.1 oğlum olsun yeter demiş.şansa bıraksam yine 10 bini bulcak bir çocugun masrafları demiş cinsiyet kesin olsun enazından demiş gitmiş kıprısta erkek tüp bebek koydurtmuş şuanda 4, 5 yaşında galiba oğlu

Hayırlı olsun canım :)

Türkiyede Tüp bebek ücretsiz oldu galibs yada büyük bir kısmını devlet ödüyo çünkü yasa çıktı ama bazı şartların oluşmuş olması lazım anne adayında

Ayyy Hayırlı olsun mogami için çol sevindim ama keşke kan sonucuda güzel çıksaydı neyse bidahaki sefere pozitif olur inşaallah
Negatif çıktı ama taktım mı ....aslaaaaaaaaa... formasyon oldu o da bana yetti...bebişte zamanı gelince olur inşallah kuzucum...teşekkür ederim ayrıca

rabbim atamalarınızı da göstersin inşallah fıstıklar :) ben gecen yıl aldım ama atanmak nasip olmadı :)
sağol kuzum inşallah canımı dişime takıp atanacağım...sende umarım yakın zamanda atanırsın balım

sağol kuzum inşallah canımı dişime takıp atanacağım...sende umarım yakın zamanda atanırsın balım
Demekki kısmette formasyon varmış yüce allahım böyle hayırlı görmüş bu güzel kızım meslegini eline alsın sonrada tontişini kucağına alsın demiş.hamile hamile yollarda heba olmasın kıyamam demiş.

yerim seni yaa ne güzel anlattın...başımı da okşasan tam kedi kıvamına gelecektim...Bende senin gibi düşünüyorum...yalnız içerde 21 mm lik tanımlanamayan bi cisim (muhtemelen folikül) var o sebepten ben bi çalışma yapacağım

kız annem ben de hep merak ediyodum adının altında 1. takım yazıyı bu ne ki diye :) nasıl bişimiş o anlatsana biraz ben de katılabilir miyim motive olmaya ihtiyacım var biraz:)
cuma zayıflama yarışmasında 1. takımda üyeyim canım..
Şuan bir bebiş beklediğin için doğum sonrası bekleriz seni de

Bebegım plan yapa yapa kendımızı yoruyoruz ben artık esksı gıbı plan yapmıyorum bos dukkan var dıyordun guzel bır cafe ac canım eger uygunsa yerı cok guzel olur mesela :)

düşünüyorum düşünüyorum sonra diyorum bebiş olursa nasıl ilgileneceğim bir de o işlerin cumartesi pazarı var akşam saatleri geç benim işim ne yardan ne serden belki bebişimden sonra bir yemek kursuna gider kendime cafe açarım :))

mogamim ya cok cahalım folikül ne ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…