Adamın 2 kızı varmış galiba fazla çocuk istemiyomuş.1 oğlum olsun yeter demiş.şansa bıraksam yine 10 bini bulcak bir çocugun masrafları demiş cinsiyet kesin olsun enazından demiş gitmiş kıprısta erkek tüp bebek koydurtmuş şuanda 4, 5 yaşında galiba oğluhadi canım o nasl oluyomus lk kez duydum :)
düşünüyorum da eğer olsaydı bile ben 3-4 ay ankaraya git gel yapıcam yollarda geçecek vaktim ve belki de zarar verecektim bebeğe...o sebepten olmadığına sevindim...marta kadar sallarım diyordum ve marta kadar kafamı meşgul edecek zamanımı alacak bi uğraşım çıktı işte...şahane oldu
Negatif çıktı ama taktım mı ....aslaaaaaaaaa... formasyon oldu o da bana yetti...bebişte zamanı gelince olur inşallah kuzucum...teşekkür ederim ayrıcaAyyy Hayırlı olsun mogami için çol sevindim ama keşke kan sonucuda güzel çıksaydı neyse bidahaki sefere pozitif olur inşaallah
Nasıl olur kaç günün geçti senin ne nazlı tontişin varmış birtürlü gelmiyonegatif balım
sağol kuzum oldu nihayet tospikle benim bu işimizHayırlı olsun canım.. Nice güzel haberler bunlar..
sağol kuzum inşallah canımı dişime takıp atanacağım...sende umarım yakın zamanda atanırsın balımrabbim atamalarınızı da göstersin inşallah fıstıklar :) ben gecen yıl aldım ama atanmak nasip olmadı :)
Canım senin profilinde neden takım 1 yazıyor ? Merak ettim deHayırlı olsun canım.. Nice güzel haberler bunlar..
sağol taze anneHayırlı olsun canım :)
5 gün geciktim...cumaya kadar olmazsam cuma gidicem doktorumaNasıl olur kaç günün geçti senin ne nazlı tontişin varmış birtürlü gelmiyo
cuma zayıflama yarışmasında 1. takımda üyeyim canım..Canım senin profilinde neden takım 1 yazıyor ? Merak ettim de
Demekki kısmette formasyon varmış yüce allahım böyle hayırlı görmüş bu güzel kızım meslegini eline alsın sonrada tontişini kucağına alsın demiş.hamile hamile yollarda heba olmasın kıyamam demiş.sağol kuzum inşallah canımı dişime takıp atanacağım...sende umarım yakın zamanda atanırsın balım
cuma zayıflama yarışmasında 1. takımda üyeyim canım..
Şuan bir bebiş beklediğin için doğum sonrası bekleriz seni de
inşallah tatlım :)sağol kuzum inşallah canımı dişime takıp atanacağım...sende umarım yakın zamanda atanırsın balım
yerim seni yaa ne güzel anlattın...başımı da okşasan tam kedi kıvamına gelecektim...Bende senin gibi düşünüyorum...yalnız içerde 21 mm lik tanımlanamayan bi cisim (muhtemelen folikül) var o sebepten ben bi çalışma yapacağımDemekki kısmette formasyon varmış yüce allahım böyle hayırlı görmüş bu güzel kızım meslegini eline alsın sonrada tontişini kucağına alsın demiş.hamile hamile yollarda heba olmasın kıyamam demiş.
cuma zayıflama yarışmasında 1. takımda üyeyim canım..
Şuan bir bebiş beklediğin için doğum sonrası bekleriz seni de
hayırlısıyla bebişin bir doğsun.. anne sütüne de biraz doysun.. zaten o süreçte kendiliğinden zayıflayacaksın tatlım..Okadar sabırsızımki anlatamam. seve seve uça uça gelirim :)
Bebegım plan yapa yapa kendımızı yoruyoruz ben artık esksı gıbı plan yapmıyorum bos dukkan var dıyordun guzel bır cafe ac canım eger uygunsa yerı cok guzel olur mesela :)
mogamim ya cok cahalım folikül ne olayerim seni yaa ne güzel anlattın...başımı da okşasan tam kedi kıvamına gelecektim...Bende senin gibi düşünüyorum...yalnız içerde 21 mm lik tanımlanamayan bi cisim (muhtemelen folikül) var o sebepten ben bi çalışma yapacağım
aminn tatlişkom bir tane olsunda artık çifti falan pek düşünmüyorum yalan yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?