2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İnşallah bizimde öyle olur. Hayırlısı olsun. Çokduydum bu gibi hikayeler. Bize de böyle güzel hikaye nasip olurmu acaba...
Nasip yavrum cok zor ama dusunmemek gerekiyor iste arkadasimin esinde problem vardi sozde adam ameliyat olmadan hamile kaldi düşük olur dediler olmadi

Yok kızlar olmuyor yazıcam.

Prolaktin 21.99 normal değer 4.79 ile 23.3 arasında olmalıymış.

Progesteron 1.18
Canim benim gecen ayki degerime cok benziyor benimde 21.7 diydi max.deger 29 yaziyordu.progestron da 0.50 gbi bseydi.normaldi yani.yanliz en son gittigim doktor bu iki hormonun adetin 20-24. Gunleri yapilmasi gerekiyomus.

Sol taraflı varikosel teşhisi kondu canım şubatta operasyon geçirecek. Tek isteğim şubata kadar minik mucizem gelse karnına ama umudum yok şimdilik...

rabbimin mucizesi çok inşallah eşin hayırlısıyla ameliyatını olur çabucak toparlar allahım önce sizlere sağlık versin sonrada bebişi :)

aynen canım biz ne kadar çabalarsak çabalayalım nasiipp tek bir tane sperm işi görüyor yani Allahın "Ol" demesine bakar bizlere dua düşer :)

aynen öyle o yüzden çıkanlar çıksın eşin çıkmadan biraz yukarı meyil ver o çıkınca altına bir şeyde koyabilirsin ben öyle yapıyorum ama iç çamaşırımı giyip yastığı koyana kadar iyice çıkıyor o yüzden sen direkaltına koyabilirsin :)

bir şekilde içimize doğuyor demekki böyle şeyler çok ilginç ....

O gorumcen yinemi geldi gicik kiz ya
yok elifim bu sefer koca merakı başna iş açtı kocam onla uğraştı üniversteden gelince bende keyfime baktım kociş çok sinirliydi özlemiştim günümüzün içine etti salak yum gününde

kaygılımdan taktiklerrrr :)

çok etkilendim canım yaa inş bi daha yaşamazsın allah sağlıklı evlat versin

Prolaktin e baktir canim acayip gogus agrisi yapar muhakak baktir

Varikosel senin esinde mi vardi hatırlamıyorum ama arkadasin esi de ayni dertten muzdarip ti akksam sonustuk dortbucuk aylik olmus
benim eşimde vardı eskiden ameliyat olmuş.. arkadaşın nasıl halletti.. umarım bizimki tekrarlamamıştır :)

benim eşimde vardı eskiden ameliyat olmuş.. arkadaşın nasıl halletti.. umarım bizimki tekrarlamamıştır :)
Halletmedi iste hamile kalamazsin kalirsan duser dediler kiz hamile kalmis kil donmesinden ameliyat oldu bir hafta sonra test yapti ve hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…