- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
Nasip yavrum cok zor ama dusunmemek gerekiyor iste arkadasimin esinde problem vardi sozde adam ameliyat olmadan hamile kaldi düşük olur dediler olmadi
Umit kesmek yok cok günahİnşallah bizimde öyle olur. Hayırlısı olsun. Çokduydum bu gibi hikayeler. Bize de böyle güzel hikaye nasip olurmu acaba...
Canim benim gecen ayki degerime cok benziyor benimde 21.7 diydi max.deger 29 yaziyordu.progestron da 0.50 gbi bseydi.normaldi yani.yanliz en son gittigim doktor bu iki hormonun adetin 20-24. Gunleri yapilmasi gerekiyomus.Yok kızlar olmuyor yazıcam.
Prolaktin 21.99 normal değer 4.79 ile 23.3 arasında olmalıymış.
Progesteron 1.18
Sol taraflı varikosel teşhisi kondu canım şubatta operasyon geçirecek. Tek isteğim şubata kadar minik mucizem gelse karnına ama umudum yok şimdilik...
sgaol canım benım hangısnı gecerlı alacagımı bılmedıgım ıcın hıc heyecan falan yapmıyorum canımm
aynen canım biz ne kadar çabalarsak çabalayalım nasiipp tek bir tane sperm işi görüyor yani Allahın "Ol" demesine bakar bizlere dua düşer :)
Bende hamile kaldigim ay cok garip bse olmustu.kursa gidiyordum ders sirasinda icime bi cocuk seslendi annee diye sanki yanibasimdaymis gbi o kadar gercekti.bende kafayi yiyorum sandim kendine gel daha 2.ayda baslama bunlara demistim.o gun yerlesme kanamam olmustu tabi benim onlardan haberim yoktu adet oldum sanmistim.ahhh ahh hey gidi gunler.
yok elifim bu sefer koca merakı başna iş açtı kocam onla uğraştı üniversteden gelince bende keyfime baktım kociş çok sinirliydi özlemiştim günümüzün içine etti salak yum günündeO gorumcen yinemi geldi gicik kiz ya
kaygılımdan taktiklerrrr :)aynen öyle o yüzden çıkanlar çıksın eşin çıkmadan biraz yukarı meyil ver o çıkınca altına bir şeyde koyabilirsin ben öyle yapıyorum ama iç çamaşırımı giyip yastığı koyana kadar iyice çıkıyor o yüzden sen direkaltına koyabilirsin :)
ok fıstık inş bu azim çalışma bize getirecekKuzum saaçoğlunun videolarını youtubedan izledik demek istedim zaten.
Umit kesmek yok cok günah
rabbimin mucizesi çok inşallah eşin hayırlısıyla ameliyatını olur çabucak toparlar allahım önce sizlere sağlık versin sonrada bebişi :)
çok etkilendim canım yaa inş bi daha yaşamazsın allah sağlıklı evlat versinAllah Allah hayir olsun cok ilginc bir ruyaymis ben babamla biryere gidiyorum tabut vardi dere kenarinda olu var onu yikayacagiz diyorlar bir eve giriyoruz orada yasayacakmisiz evin icinde mavi gomlek acik kahve pantolonlu güzel yuzlu bi genc var sen kimsin dedim ben öldüm ama beni gommediler dedi adin ne dedim mustafa dedi babamin adi umut dedi ama ben korkarim senden dedim tamam gideceğim dedi benden birsey istiyor musun dedim Aklini basina al sakin üzülme dedi ve gitti zor yaziyorum aglamaktan su an neyse aglayarak uyandim babama anlattim onlarda kaliyordum o gun annem kardesim esim arkadasim babam hepberaber gittik doktora bebek gormeye esim de videoya aliyor dokyor hidrosefalisi var gebelik sonlanacak dedi doguma Mustafa beye gittik ve o bizi hocasinin oldugu umuttepeye gonderdi
kaygılımdan taktiklerrrr :)
Dogum kontrolü gibiler zatenyok elifim bu sefer koca merakı başna iş açtı kocam onla uğraştı üniversteden gelince bende keyfime baktım kociş çok sinirliydi özlemiştim günümüzün içine etti salak yum gününde
Prolaktin e baktir canim acayip gogus agrisi yapar muhakak baktirmerhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben iki gündür giremiyorum foruma.bende hala tık yok belirtiler devam ; şiddetli göğüs ağrısı kasıklarda batma ve bel ağrısı.cuma ya randevu aldım gidip kan tahlili vercem.bide genel cerraha randevu aldım bebek yok ise göğülerimde ki ağrının nedenini öğrenmek için.Allah korusun çağımızın hastalığı
Varikosel senin esinde mi vardi hatırlamıyorum ama arkadasin esi de ayni dertten muzdarip ti akksam sonustuk dortbucuk aylik olmusümidim var tabiki ama şimdilik yok. Kafaya takmayan kazanıyor ben bbunu anladım
şebek yaptı bunlar bizi şebek zor giyiniyorum ilişkiden sonra aha kaçtııı kaçacak derkentaktik varda uygulama yok yani oda var yatsam pozisyondan kaçırıyoruz yatmasam spermden bu bebiş şansa bala olur
benim eşimde vardı eskiden ameliyat olmuş.. arkadaşın nasıl halletti.. umarım bizimki tekrarlamamıştır :)Varikosel senin esinde mi vardi hatırlamıyorum ama arkadasin esi de ayni dertten muzdarip ti akksam sonustuk dortbucuk aylik olmus
Halletmedi iste hamile kalamazsin kalirsan duser dediler kiz hamile kalmis kil donmesinden ameliyat oldu bir hafta sonra test yapti ve hamilebenim eşimde vardı eskiden ameliyat olmuş.. arkadaşın nasıl halletti.. umarım bizimki tekrarlamamıştır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?