şebek yaptı bunlar bizi şebek zor giyiniyorum ilişkiden sonra aha kaçtııı kaçacak derken
Canim bende sari akinti olmadi beyaz koyuydu ama bazi arkadaslarda olmustu koyu sari akinti benimde sag kasigimda kasinti segirme oldu ama cok degil insallah hamissindir tatlimGünaydın cnm.benden bu ay ilk defa son yumdan sonraki son ilşkiden iki gün sonra sarı koyu kıvamda sarımsı akıntı geldi.yumdan 3 gün sonra yani.ilaç kullanıyorum diye yum takibi yapmamıştım bu ay korunduk 5 gün.hesaplara göre muhtemel yum gününden 1 gün sonra ilişki olmuş.ondan sonra 3 gün içimden bişey akıyo gibi segirme oldu 3 gün.tam rahmin sağında ve 3 gün yeri hiç degişmedi.sorum şu senden hiç sarı akıntı gelmişmiydi geldiyse ilişkiden kaç gün sonra geldi
Iki kardesiz zaten cok fazla düşkünüm onasen baktığın için yapıştırabiliyordun bende kuzenime baktım bir süre poposuna patlatıyordum :) o benim her yerime patlatıyordu ama ne yapıcan dayanıyorsun başka bi duygu bunlar :)
Aah ah hep ayni bi de esime kızıyorum bakma bakmaaaevet bende banyoya yamuk yumuk gidiyorum serbest vuruş bekleyen futbolcular gibi bide tualetini tutamayan çocuklar gibi tipe bak diyorum
en kesin sonucu keseyi görünce dr söyler mutlaka canım kac haftalık oldugunu.erken döllenme olabılır,cogul gebelık ise hemen bellı olmayabılıyormus..Banada yuksek gibi geldi tahmine gore 4+1 hamileyim
Amin canim insallah sizede hayirlisiyla bebis nasip olsunHuuu hhuuuu.. MaaşAllah.. katlanarak artsın bebişin gün be gün büyüsün tatlım
ohh maşallah olacağı varsa oluyor demek kiHalletmedi iste hamile kalamazsin kalirsan duser dediler kiz hamile kalmis kil donmesinden ameliyat oldu bir hafta sonra test yapti ve hamile
evet bende banyoya yamuk yumuk gidiyorum serbest vuruş bekleyen futbolcular gibi bide tualetini tutamayan çocuklar gibi tipe bak diyorum
Iki kardesiz zaten cok fazla düşkünüm ona
Aah ah hep ayni bi de esime kızıyorum bakma bakmaaa
bi de sen söylerken hayalimde canlanmadı mı kız iyi ki iş yerinde değilim ben
Amin canim insallah sizede hayirlisiyla bebis nasip olsun
Çok koyu dedigi kıvamı yani koyu rengi sarı ama çok sarı degil çamaşırımda kendini belli edicek sarılıkta oldu ondan sonrası beyazdı ama kırem gibi yogundu.Belkide ilaçtan oldu bilmiyorumCanim bende sari akinti olmadi beyaz koyuydu ama bazi arkadaslarda olmustu koyu sari akinti benimde sag kasigimda kasinti segirme oldu ama cok degil insallah hamissindir tatlim
kızlar şu anda adetim adetim bitince eşiminde iş saatine göre randevu alıp ankarada bu sefer özele gideceğiz bilgi hastahanesini önerdiler...doktordan tam detaylı muayene isteyeceğim artık...bu zamana kadar zaten hiç adamakllı kontrol olmadık gebeliğe elverişlimiyiz bilmiyoruzda 1.5 sene oldu olcak evliliğimiz zaten...eşim zaten gitmek istiyor muayenede olmak istiyor ama bu doktorlar hiçbirşey yapmıyor...ne diyeceğiz biz de aranızda eşli olarak kntrol olan var mı...
epeydir siteye giremiyorum kızlar telefondan..okadar yavas acılıyordu sayfalar anlatamam bazen donuyor falan derken giremedim birtürlü.pc yi açmaya üşendiğimden elden baglanmaya calıstım hep :) neysekı bugun tembellıkten vazgectım actım pc yi
nasılsınız keyıfler nasıl bakım sizlerde...?
ben 2 hafta önce gittigim doktor kontrolunde dr bebegın kıza benzedıgını solemıstı lakın kesın bır sonuc içinde 1 ay sonrakı kontrolde bellı olur demıstı.ben bugun meraktan gıttım baska bır doktoradevlet hastanesı dr bana %99 erkek dedı..15 haftalıgız suan hersey normal cok sukur..kendı dr ma 2 hafta sonra gıdıcem rutın kontrole.cınsıyette degısıklık olurmu acaba?
amin canım ya zaten adetimi bekliyordum sadece bu ay düşünmemiştik...ben düzenli adet oluyorum ama eşim artık kendinden şüphe eder oldu...gayemiz ikimizde kontrol olmak istiyoruz artık...vallahi hangi doktor kontrol etcekse etse artık o etmezse başka doktorlara gideceğim tam net bilgi alana dek...canım hoşgeldin adet olduğunu görmemişim ben hayırlısı olsun eşiliyi bilemiyorum ben ama hepsi bakar sanırım aynı şekilde ilgilenirler allah iyi olacak hayırlı doktorlarla karşılaştırsın sizi :)
Pipilimi geliyorepeydir siteye giremiyorum kızlar telefondan..okadar yavas acılıyordu sayfalar anlatamam bazen donuyor falan derken giremedim birtürlü.pc yi açmaya üşendiğimden elden baglanmaya calıstım hep :) neysekı bugun tembellıkten vazgectım actım pc yi
nasılsınız keyıfler nasıl bakım sizlerde...?
ben 2 hafta önce gittigim doktor kontrolunde dr bebegın kıza benzedıgını solemıstı lakın kesın bır sonuc içinde 1 ay sonrakı kontrolde bellı olur demıstı.ben bugun meraktan gıttım baska bır doktoradevlet hastanesı dr bana %99 erkek dedı..15 haftalıgız suan hersey normal cok sukur..kendı dr ma 2 hafta sonra gıdıcem rutın kontrole.cınsıyette degısıklık olurmu acaba?
canım çok teşekkürler Allah razı olsun,yatıyorum çokça iğneye gitmem dışında... :)Tatlıım.. hayırlı olsun inşaAllah.. Genelde ümitlerimizin en düşük olduğu anda Rabbim öyle güzel bir nimet veriyor ki ömrümüzeİnşaallah bebişin hep seninle olur ..Rabbim yardımcın olsun.. bol bol dinlen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?