2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim bende sari akinti olmadi beyaz koyuydu ama bazi arkadaslarda olmustu koyu sari akinti benimde sag kasigimda kasinti segirme oldu ama cok degil insallah hamissindir tatlim

kızlar şu anda adetim adetim bitince eşiminde iş saatine göre randevu alıp ankarada bu sefer özele gideceğiz bilgi hastahanesini önerdiler...doktordan tam detaylı muayene isteyeceğim artık...bu zamana kadar zaten hiç adamakllı kontrol olmadık gebeliğe elverişlimiyiz bilmiyoruzda 1.5 sene oldu olcak evliliğimiz zaten...eşim zaten gitmek istiyor muayenede olmak istiyor ama bu doktorlar hiçbirşey yapmıyor...ne diyeceğiz biz de aranızda eşli olarak kntrol olan var mı...

epeydir siteye giremiyorum kızlar telefondan..okadar yavas acılıyordu sayfalar anlatamam bazen donuyor falan derken giremedim birtürlü.pc yi açmaya üşendiğimden elden baglanmaya calıstım hep :) neysekı bugun tembellıkten vazgectım actım pc yi
nasılsınız keyıfler nasıl bakım sizlerde...?
ben 2 hafta önce gittigim doktor kontrolunde dr bebegın kıza benzedıgını solemıstı lakın kesın bır sonuc içinde 1 ay sonrakı kontrolde bellı olur demıstı.ben bugun meraktan gıttım baska bır doktora devlet hastanesı dr bana %99 erkek dedı..15 haftalıgız suan hersey normal cok sukur..kendı dr ma 2 hafta sonra gıdıcem rutın kontrole.cınsıyette degısıklık olurmu acaba?

Canim bende sari akinti olmadi beyaz koyuydu ama bazi arkadaslarda olmustu koyu sari akinti benimde sag kasigimda kasinti segirme oldu ama cok degil insallah hamissindir tatlim
Çok koyu dedigi kıvamı yani koyu rengi sarı ama çok sarı degil çamaşırımda kendini belli edicek sarılıkta oldu ondan sonrası beyazdı ama kırem gibi yogundu.Belkide ilaçtan oldu bilmiyorum

canım hoşgeldin adet olduğunu görmemişim ben hayırlısı olsun eşiliyi bilemiyorum ben ama hepsi bakar sanırım aynı şekilde ilgilenirler allah iyi olacak hayırlı doktorlarla karşılaştırsın sizi :)

kızda değişşiklik olurda erkekte olmaz sanırım ama bazen kordonu pipiye benzetiyorlar ya olsun pipi bizim pıtış bizim canım çok sevindim iyi olmanıza :)

amin canım ya zaten adetimi bekliyordum sadece bu ay düşünmemiştik...ben düzenli adet oluyorum ama eşim artık kendinden şüphe eder oldu...gayemiz ikimizde kontrol olmak istiyoruz artık...vallahi hangi doktor kontrol etcekse etse artık o etmezse başka doktorlara gideceğim tam net bilgi alana dek...

Pipilimi geliyorMasaAllah canim canim genelde 16.haftadan sonra pek degismez diyorlat ama yinede bilemem:)

canım çok teşekkürler Allah razı olsun,yatıyorum çokça iğneye gitmem dışında... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…