2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Pipilimi geliyorMasaAllah canim canim genelde 16.haftadan sonra pek degismez diyorlat ama yinede bilemem:)
canım sen 3lü test yaptırdınmı? ben 2li test yaptırdım normal cıktı.bugun gıttıgım dr 3lü yaptırabılırsın 15 gun sonra dedı.bana gerek yoktur gıbı gelıyor

kızda değişşiklik olurda erkekte olmaz sanırım ama bazen kordonu pipiye benzetiyorlar ya olsun pipi bizim pıtış bizim canım çok sevindim iyi olmanıza :)
iyiyiz cok sukur karnım epey buyudu.sanırım boy kısa olunca bebişte hemen dışarı cıktı :)iç karnımda kucuk olabılır bılmıyorum artık..sizlerden arkadaş beklıyorum artık kuzuma..yokmu gelısme?

canım doktora gidersiniz hormon testi yaptırırsın eşinde sperm ama daha önce hamilelik oldu genel bir kontrolden geçin bakalım enfeksiyon olabilir ne biliyim strestendir belki bi görünün umarım doğru doktorlar bulur sizi :)

Allah razı olsun canım zaten dinlenmek ve dua etmek dışında birşey yapmıyorum şu an,inşallah iyi olacak,düşünmek istemiyorum ama bazen çok zor oluyor başka şeyler düşünmek neyse çok çok sağol tatlım en çok ihtiyacımız olan dua...

Kaygılım verdiğin taktikler için teşekkürler kuzum deneyeceğim
Kızlar ben ov. testi sipariş etmiştim internetten şimdi geldi ben bozuk mu değil mi diye hemen deniyim dedim
İlk kez kullanıyorum da T'deki çizgi silik olarak var ne demek oluyor bat 9 aralık yum bitmesine mi işaret bu konuda hiç bir şey bilmiyorum

olsun çıksın çıksın ben burdayıım dedi yani şimdiden eyvah eyvah :) benim geçen ay 40 güne oldu adet ama normale döner 35 i bulur diyorum bugün 22.günüm çalışıyoruz :) ov testi aldım certain 20.gün koyuydu 21.gün açıldı bugünde açılırsa ya test bozuk ya da çatlatı gitti benimki

sağlasın kaygılı...vallahi canım işallah iyidir doktor umarım neyi uygun görürse artık herşeye varım iyi ya da kötü sonuç ne ise bizi ona göre yönlendirirler umarım...

sanırım yum artık geçti eğer adet olursan ki umarım olmazsın testler elinde kalakalır :) o zaman adet bittikten sonra başlarsın:) silik olacak sonra koyulaşacak sonra yine siliğe dönecek böyle bir döngü oluşması gerek :)

sağlasın kaygılı...vallahi canım işallah iyidir doktor umarım neyi uygun görürse artık herşeye varım iyi ya da kötü sonuç ne ise bizi ona göre yönlendirirler umarım...

bence streste olabilir sende eşine güzel besinler ver sende ye ve çalışmalar devam etsin biz biraz fazla endişeliyiz biliyorsun o yüzden rahatlat kendini ev taşıdınız uğraş didin güç toplayın az :)

en kesin sonucu keseyi görünce dr söyler mutlaka canım kac haftalık oldugunu.erken döllenme olabılır,cogul gebelık ise hemen bellı olmayabılıyormus..
Bugun gittim dr a dunku sonucum 985 bugunku 1600 olmus dr iyi dedi kese icin erken ama bakalim dedi bakti pazartesi gel dedi

canım benım mesela ovu testlerım 14. gun pozıtıf oluyordu ama vucut ısım 19. gun yukselıyordu..bazı kısılerde yumurtanın catlamqası uzun surebılıyor demekkı...benımde muhtemelen 19. gun ku ilişki tuttu.testten sonra bence bata kadar gun asırıya devam et canım...

Çok koyu dedigi kıvamı yani koyu rengi sarı ama çok sarı degil çamaşırımda kendini belli edicek sarılıkta oldu ondan sonrası beyazdı ama kırem gibi yogundu.Belkide ilaçtan oldu bilmiyorum
Anladim canim akintinin kivamindan bahsediyorum benimki beyazdi degisikti onceki aylara gore

Bugun gittim dr a dunku sonucum 985 bugunku 1600 olmus dr iyi dedi kese icin erken ama bakalim dedi bakti pazartesi gel dedi
dün ve bugunku test sonuclarındakı artıs yuksek bence..2 gunde bır hcg artısı iki misli olurken senın1 gunde iki misliye yakın cıkması hakkatten kafa karıstırıcı galıba ikizler geliyor....

haklısın larssonum belki bendede öyle oluyodur evet günaşırı bizde biraz zor ama en azından 19 21 oldu 23 25 27 tamamlamayı düşünüyorum :)

Teşekkürler canım o zaman ben daha test mest yapmıyorum regl olursam ondan sonra başlayacağım bebiş yoksa hemen regl olmak istiyorum yoksa insan ümitleniyor bakalım hayırlısı gelecek ay için ümitliyim

bence streste olabilir sende eşine güzel besinler ver sende ye ve çalışmalar devam etsin biz biraz fazla endişeliyiz biliyorsun o yüzden rahatlat kendini ev taşıdınız uğraş didin güç toplayın az :)
Allahım hayırlısını versin canım da umarım bişey çıkmazda yememiz içmemiz iyi maşallah günlük keçiboynuzu kaynatıyorum cevizi bademi fındığı inciri yediriyorum bende folik asite yönelik besinler tüketiyorum ama bilemiyoruz canım sorun varsa da ne denli olduğunu çünkü bazen ne yapsak nafile oluyor...hayırlısı büyük ihtimal pazartesinden sonra bi ara gideriz haftaiçinde...daha ev taşımayamadık canım ya 15 tatilde çıkarım diyor adam anca ee bakıyorum zaman uzuyor...farkına varmadan hemde...eşime bir telefn geliyor tüm arkadaşların eşleri hamile hemde hemen o bile şaşırıyor artık ne çabuk diye yani istem dışıda olsa artık insan şüpheleniyor canım...

Buradaki arkadaşların bazılarının eşindede var sanırım. Ne güzel ya hamile kalmış Rabbim tamamına erdirsin inşallah...
Varikosel senin esinde mi vardi hatırlamıyorum ama arkadasin esi de ayni dertten muzdarip ti akksam sonustuk dortbucuk aylik olmus

canım sen 3lü test yaptırdınmı? ben 2li test yaptırdım normal cıktı.bugun gıttıgım dr 3lü yaptırabılırsın 15 gun sonra dedı.bana gerek yoktur gıbı gelıyor
Ikili testim gayet iyi cikmis dedigi icin ucluyu iki ayri doktorumda gerek duymadi zaten ikili hepsinden cok daha gercek bir sonuc veriyormus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…