Allahım hayırlısını versin canım da umarım bişey çıkmazda yememiz içmemiz iyi maşallah günlük keçiboynuzu kaynatıyorum cevizi bademi fındığı inciri yediriyorum bende folik asite yönelik besinler tüketiyorum ama bilemiyoruz canım sorun varsa da ne denli olduğunu çünkü bazen ne yapsak nafile oluyor...hayırlısı büyük ihtimal pazartesinden sonra bi ara gideriz haftaiçinde...daha ev taşımayamadık canım ya 15 tatilde çıkarım diyor adam anca ee bakıyorum zaman uzuyor...farkına varmadan hemde...eşime bir telefn geliyor tüm arkadaşların eşleri hamile hemde hemeno bile şaşırıyor artık ne çabuk diye yani istem dışıda olsa artık insan şüpheleniyor canım...
Canim masallah degerin cok guzel artiyor.ya ikizin var ya da bebisin biraz boylu poslu olucak.Bilmiyorum ki hayirlidi olsun ikiz olursada fena olmaz
durmak yok yola devam tam gaz ileriiihaklısın larssonum belki bendede öyle oluyodur evet günaşırı bizde biraz zor ama en azından 19 21 oldu 23 25 27 tamamlamayı düşünüyorum :)
ayyyy kaygılı nasıl güldürdün beni :) aynen canım pek belli etmek istemiyorlar ama gerçekten heves ediyorlar...erkek için daha zor...dün akşam tvde bi reklam çıktı bu molfixin çizgi animasyon olanı hemn değiştirdi yani bebeğe dair ne varsa ya görmek istemiyor ya lafı değiştiriyor farkettim dedim niye böyle yapıyprsun die şaşırdı kemküm etti laf ağzına dolandı geçiştirdi artık sana öyle geliyor dedi güldüüü oyyy benim masum kocişimmmanladım evet haklısın canım o zaman tamam bir doktora gidin düzgün ne gerekiyorsa yapıp yönlendirsin benimde eşim dediki geçen gün arkadaşım aradı karısı hamileymiş 3.5aylık ayına kadar öğrenmişüzüldüm istiyor onlarınki gibi heves ediyor nasip kısmet inşallah bizimkilere de nasip olur :)
Onlar bizim gibi bu konuyu konusup atamiyorlar ki iclerinden kiyamam yaayyyy kaygılı nasıl güldürdün beni :) aynen canım pek belli etmek istemiyorlar ama gerçekten heves ediyorlar...erkek için daha zor...dün akşam tvde bi reklam çıktı bu molfixin çizgi animasyon olanı hemn değiştirdi yani bebeğe dair ne varsa ya görmek istemiyor ya lafı değiştiriyor farkettim dedim niye böyle yapıyprsun die şaşırdı kemküm etti laf ağzına dolandı geçiştirdi artık sana öyle geliyor dedi güldüüü oyyy benim masum kocişimmm
aynen canım ama işte evlilik sırf çocuk için değil diyor biz birbirimize yeteriz diyor çok sabırlı dirayetli hayranım nasıl yapıyor bunu bilmiyorum ama yinede içlerine atıyorlar...Onlar bizim gibi bu konuyu konusup atamiyorlar ki iclerinden kiyamam ya
Biz uzulmeyelim diye iste bir kere bizden sonra evlenenlerin bile cocugu oldu millet soruyo bendr üzülüyorum demisto kiyamamaynen canım ama işte evlilik sırf çocuk için değil diyor biz birbirimize yeteriz diyor çok sabırlı dirayetli hayranım nasıl yapıyor bunu bilmiyorum ama yinede içlerine atıyorlar...
ayyyy kaygılı nasıl güldürdün beni :) aynen canım pek belli etmek istemiyorlar ama gerçekten heves ediyorlar...erkek için daha zor...dün akşam tvde bi reklam çıktı bu molfixin çizgi animasyon olanı hemn değiştirdi yani bebeğe dair ne varsa ya görmek istemiyor ya lafı değiştiriyor farkettim dedim niye böyle yapıyprsun die şaşırdı kemküm etti laf ağzına dolandı geçiştirdi artık sana öyle geliyor dedi güldüüü oyyy benim masum kocişimmm
Hic yapmadim ama bu karisimdan guzel birsey cikarkızlar size bir şey soracağım ilk defa somon yapacağım evde az z yağı kbiber tuz sarımsak ile marine edip patateslerin üzerine koyup fırına atacağm üzerinde defne yaprağı limon koyacağım ama dereotu maydonoz koyanlar var sizce nasıl güzel oluyor yapan var mı ?
7 gün yahu gecer gecer
Hic yapmadim ama bu karisimdan guzel birsey cikar
kesiiinişyerinde olsan benim gibi sıkmıştın dudakları yanaklar kızarmıştı
sen ayın 10 unu baz al o zamana kadar büyürde bebiş :):)
Eğer ki Rabbim bana bebek nasip etmediyse. Bu güzel duyguyu hiç yaşamayacaksam. Bizi eşimle birbirimize bağıslasın inşallah. Bununla mücadele etmek çok zor gerçekten. Ama eşim yanımda olsun. Ne olursa olsun asla sućlamam onu. Rabbim başımdan eksik etmesin inşallah...
kesiiinşirinsin kaygılım senin gibi şirin yavrun olsun inş
Kız sen varya bebısım annecıgıne gelmısmıkı buyusun teyzesı :) öyle kuzum 10 baz olıyorum 10 sonra gecıkme sayarım
evet bende banyoya yamuk yumuk gidiyorum serbest vuruş bekleyen futbolcular gibi bide tualetini tutamayan çocuklar gibi tipe bak diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?