2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

anladım evet haklısın canım o zaman tamam bir doktora gidin düzgün ne gerekiyorsa yapıp yönlendirsin benimde eşim dediki geçen gün arkadaşım aradı karısı hamileymiş 3.5aylık ayına kadar öğrenmiş üzüldüm istiyor onlarınki gibi heves ediyor nasip kısmet inşallah bizimkilere de nasip olur :)

ayyyy kaygılı nasıl güldürdün beni :) aynen canım pek belli etmek istemiyorlar ama gerçekten heves ediyorlar...erkek için daha zor...dün akşam tvde bi reklam çıktı bu molfixin çizgi animasyon olanı hemn değiştirdi yani bebeğe dair ne varsa ya görmek istemiyor ya lafı değiştiriyor farkettim dedim niye böyle yapıyprsun die şaşırdı kemküm etti laf ağzına dolandı geçiştirdi artık sana öyle geliyor dedi güldüüü oyyy benim masum kocişimmm

Onlar bizim gibi bu konuyu konusup atamiyorlar ki iclerinden kiyamam ya

Onlar bizim gibi bu konuyu konusup atamiyorlar ki iclerinden kiyamam ya
aynen canım ama işte evlilik sırf çocuk için değil diyor biz birbirimize yeteriz diyor çok sabırlı dirayetli hayranım nasıl yapıyor bunu bilmiyorum ama yinede içlerine atıyorlar...

aynen canım ama işte evlilik sırf çocuk için değil diyor biz birbirimize yeteriz diyor çok sabırlı dirayetli hayranım nasıl yapıyor bunu bilmiyorum ama yinede içlerine atıyorlar...
Biz uzulmeyelim diye iste bir kere bizden sonra evlenenlerin bile cocugu oldu millet soruyo bendr üzülüyorum demisto kiyamam

kızlar size bir şey soracağım ilk defa somon yapacağım evde az z yağı kbiber tuz sarımsak ile marine edip patateslerin üzerine koyup fırına atacağm üzerinde defne yaprağı limon koyacağım ama dereotu maydonoz koyanlar var sizce nasıl güzel oluyor yapan var mı ?

çift olarak bi tuhaf hallere giriyoruz :):) allahım kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın hayırlısı sağlığı uzun ömrüyle :)

Hic yapmadim ama bu karisimdan guzel birsey cikar

Eğer ki Rabbim bana bebek nasip etmediyse. Bu güzel duyguyu hiç yaşamayacaksam. Bizi eşimle birbirimize bağıslasın inşallah. Bununla mücadele etmek çok zor gerçekten. Ama eşim yanımda olsun. Ne olursa olsun asla sućlamam onu. Rabbim başımdan eksik etmesin inşallah...

çok güzel ki bende öyle diyorum rabbim bilir ama severim yanında olurum eşimin diyorum tabi zamanla yıpranma olur mu bilemiyorum sen şimdi sakın bunları düşünme 10 12 yıl sonra çocukları olanlar çok 40 a kadar yolumuz var yeterki rabbim isteğimizi hayırlı kılıp nasip etsin :)

Kız sen varya bebısım annecıgıne gelmısmıkı buyusun teyzesı :) öyle kuzum 10 baz olıyorum 10 sonra gecıkme sayarım

gelsin yani bekleme yapmasın ben diyorum onlara bekleme yapmayalım arkalara doğru ilerleyelim yol açalım geleceklere umarım teyzesini dinlerde minimini bir kuş olarak konar gobüşüne ya da konmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…