2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin canım benim. Onlar yanımızda olsun. Bu süreçler bizi yıpratmaz inşallah. Ben tamamen teslim oldum RRabbime. Ne gelirse ondan sonuçta... Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...

Amin canım benim. Onlar yanımızda olsun. Bu süreçler bizi yıpratmaz inşallah. Ben tamamen teslim oldum RRabbime. Ne gelirse ondan sonuçta... Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...

amin canım ne test ne yum günü ne pozisyon ne yatma ne kalkma tek şart rabbim ol desin bende buna inanıyorum o yüzden aslında herşeyi uyuglasamda allaha bırakıyorum uygulamasamda :)

Biz uzulmeyelim diye iste bir kere bizden sonra evlenenlerin bile cocugu oldu millet soruyo bendr üzülüyorum demisto kiyamam
işallah Rabbim eşlerimizin yüzüne gülerde mutlu olurlar canım yaa çok haklılar...

gelsin yani bekleme yapmasın ben diyorum onlara bekleme yapmayalım arkalara doğru ilerleyelim yol açalım geleceklere umarım teyzesini dinlerde minimini bir kuş olarak konar gobüşüne ya da konmuştur :)

:) inşallah bu tatlımı tatlı teyzesını dınler ve gelıp konmustur gobusume :)

çift olarak bi tuhaf hallere giriyoruz :):) allahım kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın hayırlısı sağlığı uzun ömrüyle :)
amin canım işallah:) sabahın 5.30 nda eşimi gönderdim...yatağa başımı kydum derken yeni doğan bebek sesi bikaç gündür alt katımdaki komşunun geceden beri vıyak vıyak sesi hem güldüm hem üzldümmm küçük bir ablasıda var galiba ki anne kalk bebek ağlıyor diyo eşime anlatınca gülüyo o da ama üzülüyorda hayırlısı deyip geçiştiriyor...

Mogami bu ay 2 defa söylememe ragmen beni 6 aralık a yazmadın vardır bundada bir hikmet diyorum. Oldugu kadar olmadığı kader diyim bende ozaman.
özür dilerim farketmedim denemeni söylermisin canım eski listede kaldı çünkü

Son düzenleme:
Pek severim kendilerini
Benim her ay nur topu gibi kistim oluyor zaten ya
Yine oldu herhalde kist bacak ağrısı yapar mı ki canım?
bende bacak değil de bacağımı yana açarken ağrı yapmıştı ilki....bu ay normal kist olmuş o yapmıştı bacak ağrısı bi iki kez

Son düzenleme:
çift olarak bi tuhaf hallere giriyoruz :):) allahım kimsenin evini çocuk sesinden mahrum bırakmasın hayırlısı sağlığı uzun ömrüyle :)
amin canım işallah:) sabahın 5.30 nda eşimi gönderdim...yatağa başımı kydum derken yeni doğan bebek sesi bikaç gündür alt katımdaki komşunun geceden beri vıyak vıyak sesi hem güldüm hem üzldümmm küçük bir ablasıda var galiba ki anne kalk bebek ağlıyor diyo eşime anlatınca gülüyo o da ama üzülüyorda hayırlısı deyip geçiştiriyor... şubat ayında galiba kayınvalidemin bacısının gelini doğum yapcak bizden bayağı sonra evlendiler 1 ay sonra hamile olduğunu öğrendik o zamanda ben kürtaj olmuştum kimseye söylememişlerdi...belki ben üzülürüm diye...kayıvalidem öğrenince ister istemez bi tuhaf oldu sevindi tabi ama hepsi çok imreniyo heves ediyor...şimdide şubatta doğum yapacak işte gördükçe naparlar bilemiyorum artık zaten duyuruyorlar ama bilmiyorum ah bir şu doktora gittiğimizde tam bir sonuç alabilsek keşke de herkese ona göre bişe diyebilsem çok yoruldum

bizler yeniyiz genciz ileri yaştakiler olur olur diyorlar yani rahatlar ama tecrübe işte yeni olunca insan bir an önce istiyor . çok haklısın bide başımızdan geçince daha zor benimde kv şimdi olsaydı yıkayıp uyuturduk bizde diyor herk annemde öyle bebek odalarına bakıyor teyzem yengem ayy bunlardan senin çocuğuna alıcaz diyorlar vs kısmet inşallah bizimde koştur koştur alışverişlerimiz tatlı telaşlarımız olur

Benım kayınvaıdem once cocuk yapın cocuk yapın dıyordu korunuyoruz dıye canı sıkılıyordu gecendede dıyorkı bana sımdı yapmayın ben yenı ıse gırdım çıkamam kaynımıda evlendırecekmıs ondan sonra cocuk yapacakmısız ıkımızınkne bırden bakacakmıs bende bellı olmaz kımset bu ısler dedım bu nasıl bır dusuncedır ben anlamıyorum ne zaman yapıp yapmayacagımıza karar veriyorlar bebegım gelsın ben bakarımmm

evet kısmet nasip yapın dediğinde olsaydı şimdi geri mi gönderecekti ben anlamadım bu işi yani enteresanlar bazen çocuk oyuncağı değildir çocuk işi ! onlara göre çocuk yapmak iş bırakmak gini hayati meselelerin kararları hemen değişebiliyor rahatlıklarına hayranım . victorias secret iç çamaşırlarını görünce bebekten vazgeçip zayıflayıp onlardan alasım geliyorrr fena oluyorum

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT

Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme
Wuslt -----------------> 2 Aralık -------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık -------> 9. deneme --------> HAMİŞ

Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık -------> 5. deneme -------->
Cemrem15 -----------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Aynen canım ya bu nasıl bır dusuncedır ben anlamıyorummm bu kadar basıtmı gelıyor acaba onlara canım bebıslerımız gelsın buyuk bedenlerden alır gıyerızz

Aynen canım ya bu nasıl bır dusuncedır ben anlamıyorummm bu kadar basıtmı gelıyor acaba onlara canım bebıslerımız gelsın buyuk bedenlerden alır gıyerızz

bende anlamıyorum rahatlar şimdi işe mi girdi bide seninki neyse çalışsın kaynın evlensin sonra torun bakar :) Ben şu an da küçük beden alamıyorum sorun orda içimde kalmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…