2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

özür dilerim farketmedim denemeni söylermisin canım eski listede kaldı çünkü
Eski listedede yoktu cnm ilk 1 defa ekletmiştim sonrası kaldı cnm.Aralık 6 da batım ama sen yazma regili olurum zaten ozaman bir sonraki ayı yazarsın

bende anlamıyorum rahatlar şimdi işe mi girdi bide seninki neyse çalışsın kaynın evlensin sonra torun bakar :) Ben şu an da küçük beden alamıyorum sorun orda içimde kalmasın sonra

Valla canım calıssın ınsallah esım atanırda ben bakarım bebegıme ben bakıp buyutmek ıstıyorum mınık tospamı :) tatlım bebegın gelsınde sen bebekten sonra zayıflarsın ıkıncı bebegın calısmalarında kullanırsın onları

bebiş gelsin ya da gelmesin bi zaman allah sağlık verirse istediğim kiloya ulaşıp giyeceğim zaten bu haftada dikkat ediyorum tam bir rejim değil ama ekmek toplamı bi dilimi geçmiyor meyve sulu yemek yiyorum dikkat ediyorum :)

İnşalah canım istediğin kiloya ulasırsın azımle olur tatlım cok guzel yemene dıkkat etmen boylece yavas yavas gıderler tatlım

kizlar bugun doktora gidemedim hazirlandim oylen paydosunda gidecektim arabanin onunu baska araba kapatmis esimde yarin gitsen olurmu dedi bende tabiki olur dedim ama stres yaptim heralde tansiyonum dustu ayagimin ustune basamiyorum birde cuma gunu misafirim gelmisti hisleri kuvvetli bana dediki daha var olcak ama bebegin dedi benide ruyasinda gormus bana bisey veriyormus ve verdi bana aktardan alip karsim yapilacak tarif verdi ben alcam bu tarifi uygulacagim nasip olurda olursa sizlerlede paylasacagim tabi doktora gidecegim yarin kismetse

Haahaa çok güldüm ikinci çalışmalara bile fantaziler ayrılıyorr

Vardır herseyde bır hayır sabırla bekle bakalım canım ınsallah cok bekletmeden bebegın gelır

Dereotu yakisirmi bilmiyorum tadini bozabilir.bence somonlari buharda pisir.dirinda kuruyabilir.buharda 10 dk.yetiyor.

HAYIRLISI OLSUN BUNDADA VARDIR Bİ HAYIR CANIM :) AMA STRES YAPMA KIZLARININ SANA İHTİYACI VAR

KIZLAR ĆOK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIM BUNDQN 2 AY ÖNCE DÜŞÜK YAPMIŞTI. BİRAZ ÖNCE BENİ ARADI. RÜYASINDA GÖRMÜŞ HEM KENDİNİ HEM BENİ GELİNLİKLER İÇİNDE. ÇOK MUTLUYMUŞUZ İKİMİZDE. SİNRA EŞLERİMİZ GELMİŞ YANIMIZA FALAN. HEMEN RÜYA YORUMLARINA BAKMIŞ HAMİLELİK FALAN YAZIYOMUŞ GELİNLİK İÇİN. O KADAR MUTLU OLDUMKİ. BUGÜNKİ RUH HALİM BERBATTI. ÇOK İYİ GELDİ ARKADAŞIMIN ARAMASI. MORELİM YERİNE GELDİ...

Mogami canim hadi benide yaz bat 30 aralik deneme 12

HAYIRLARA OLSUN WUSLT TA KENDİNİ GELİNLİKTE GÖRÜNCE HAMİŞ KALDI :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…