Eski listedede yoktu cnm ilk 1 defa ekletmiştim sonrası kaldı cnm.Aralık 6 da batım ama sen yazma regili olurum zaten ozaman bir sonraki ayı yazarsınözür dilerim farketmedim denemeni söylermisin canım eski listede kaldı çünkü
bende anlamıyorum rahatlar şimdi işe mi girdi bide seninki neyse çalışsın kaynın evlensin sonra torun bakar :) Ben şu an da küçük beden alamıyorum sorun orda içimde kalmasın sonra
Valla canım calıssın ınsallah esım atanırda ben bakarım bebegıme ben bakıp buyutmek ıstıyorum mınık tospamı :) tatlım bebegın gelsınde sen bebekten sonra zayıflarsın ıkıncı bebegın calısmalarında kullanırsın onları
bebiş gelsin ya da gelmesin bi zaman allah sağlık verirse istediğim kiloya ulaşıp giyeceğim zaten bu haftada dikkat ediyorum tam bir rejim değil ama ekmek toplamı bi dilimi geçmiyor meyve sulu yemek yiyorum dikkat ediyorum :)
aaaa ciddimiiiProlaktin e baktir canim acayip gogus agrisi yapar muhakak baktir
Haahaa çok güldüm ikinci çalışmalara bile fantaziler ayrılıyorrValla canım calıssın ınsallah esım atanırda ben bakarım bebegıme ben bakıp buyutmek ıstıyorum mınık tospamı :) tatlım bebegın gelsınde sen bebekten sonra zayıflarsın ıkıncı bebegın calısmalarında kullanırsın onları
Haahaa çok güldüm ikinci çalışmalara bile fantaziler ayrılıyorr
kizlar bugun doktora gidemedim hazirlandim oylen paydosunda gidecektim arabanin onunu baska araba kapatmis esimde yarin gitsen olurmu dedi bende tabiki olur dedim ama stres yaptim heralde tansiyonum dustu ayagimin ustune basamiyorum birde cuma gunu misafirim gelmisti hisleri kuvvetli bana dediki daha var olcak ama bebegin dedi benide ruyasinda gormus bana bisey veriyormus ve verdi bana aktardan alip karsim yapilacak tarif verdi ben alcam bu tarifi uygulacagim nasip olurda olursa sizlerlede paylasacagim tabi doktora gidecegim yarin kismetse
Kizlar pazar gunu degerim 14 du bu gun 85 olmus cok sukur artiyor
İyi çok şükür inşallah hep böyle gider cnmKizlar pazar gunu degerim 14 du bu gun 85 olmus cok sukur artiyor
Dereotu yakisirmi bilmiyorum tadini bozabilir.bence somonlari buharda pisir.dirinda kuruyabilir.buharda 10 dk.yetiyor.kızlar size bir şey soracağım ilk defa somon yapacağım evde az z yağı kbiber tuz sarımsak ile marine edip patateslerin üzerine koyup fırına atacağm üzerinde defne yaprağı limon koyacağım ama dereotu maydonoz koyanlar var sizce nasıl güzel oluyor yapan var mı ?
kizlar bugun doktora gidemedim hazirlandim oylen paydosunda gidecektim arabanin onunu baska araba kapatmis esimde yarin gitsen olurmu dedi bende tabiki olur dedim ama stres yaptim heralde tansiyonum dustu ayagimin ustune basamiyorum birde cuma gunu misafirim gelmisti hisleri kuvvetli bana dediki daha var olcak ama bebegin dedi benide ruyasinda gormus bana bisey veriyormus ve verdi bana aktardan alip karsim yapilacak tarif verdi ben alcam bu tarifi uygulacagim nasip olurda olursa sizlerlede paylasacagim tabi doktora gidecegim yarin kismetse
Mogami canim hadi benide yaz bat 30 aralik deneme 12Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
ARALIK BAT
Hanife55 -------------> 1 Aralık -------> 11. deneme
Wuslt -----------------> 2 Aralık -------> 8. deneme -------> HAMİŞ
Elifbade06 -----------> 3 Aralık -------> 9. deneme --------> HAMİŞ
Ayseygt1453 ---------> 4 Aralık -------> 5. deneme -------->
Cemrem15 -----------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 ---------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Hyb77 ----------------> 6 Aralık -------> 3. deneme
Elisa ------------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm ----------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum --------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Rbakyy ---------------> 9 Aralık -------> 4. deneme
Mine_burcu --------> 10 Aralık ------> 3. deneme
Deminos ------------> 10 Aralık ------> 9. deneme
Pielorr ---------------> 11 Aralık ------> 7. deneme
Berlinberlin ---------> 11 Aralık ------> 2. deneme
Friendly8584 -------> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 ----------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı ---------------> 16 Aralık -------> 4. deneme
Mgul ------------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido ----------------> 17 Aralık ------> 16. deneme
Bebeem --------------> 17 Aralık -------> 9. deneme
Batu7884 ------------> 21 Aralık ------> 4. deneme
Arsinli ----------------> 21 Aralık ------> 8. deneme
Betiboop -------------> 21 Aralık -------> 7. deneme
Yfrks -----------------> 22 Aralık -------> 14. deneme
Nenuya ---------------> 23 Aralık -------> 51. deneme
Bebek isdeyen biri --> 28 Aralık ------> 39. deneme
Afrodit26 ------------> 28 Aralık -------> 4. deneme
Ayseygt1453 ---------> 31 Aralık --------> 6. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Dereotu yakisirmi bilmiyorum tadini bozabilir.bence somonlari buharda pisir.dirinda kuruyabilir.buharda 10 dk.yetiyor.
KIZLAR ĆOK SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIM BUNDQN 2 AY ÖNCE DÜŞÜK YAPMIŞTI. BİRAZ ÖNCE BENİ ARADI. RÜYASINDA GÖRMÜŞ HEM KENDİNİ HEM BENİ GELİNLİKLER İÇİNDE. ÇOK MUTLUYMUŞUZ İKİMİZDE. SİNRA EŞLERİMİZ GELMİŞ YANIMIZA FALAN. HEMEN RÜYA YORUMLARINA BAKMIŞ HAMİLELİK FALAN YAZIYOMUŞ GELİNLİK İÇİN. O KADAR MUTLU OLDUMKİ. BUGÜNKİ RUH HALİM BERBATTI. ÇOK İYİ GELDİ ARKADAŞIMIN ARAMASI. MORELİM YERİNE GELDİ...
HAYIRLARA OLSUN WUSLT TA KENDİNİ GELİNLİKTE GÖRÜNCE HAMİŞ KALDI :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?