Kizlar pazar gunu degerim 14 du bu gun 85 olmus cok sukur artiyor
HAYIRLARA OLSUN WUSLT TA KENDİNİ GELİNLİKTE GÖRÜNCE HAMİŞ KALDI :)
Evet kesinlikle onda yap tadi harika olur.sadece tuzla birazda karabiber koy onlar lezzetine yetiyor.patatesleri maydanozla falan karistirip firinlayabilirsin.bayilirim somona severek yapar yerim cok saglikli bok bol yiyin.belki hamissindir guzel vitamin olur.BENDE BUHARLI BİR PİŞİRME TENCERESİ VAR ÖYLE YAPIYIM O ZAMAN ÇOK GÜZEL YAPIYOR O :)
Kaygılım var bu ruyalarda bır anlamanneme anlattım ruyamı ruyan guzel sana haber getırmıs hayırlı mutlu bır haber alacaksın dedı ınsalah canım
İNŞALLAH BEKLİYORUZ AYIN 6SINA Bİ ŞEY KALMAMIŞ ERKEN TEST YAPSAN ÇIKAR BİLE NEYSEE BEN GİRMİYORUM AKLINA
kızlar ben sanırım dayanamıcam bu akşam test yapıcam .Biraz önce ofiste çığlık atmamak için zor tuttum kendimi.Bu stres çok kötü etkiliyor beni.Varsa vardır yoksa yoktur.Hiç olmazsa umudumu keserim.Benim işim stresli zaten bir de ben gerginim, eğer bebişim varsa onu da etkiliyordur düşük yaptğımda da çok stresliydim etkisi olduğunu düşünüyorum.
Evet kesinlikle onda yap tadi harika olur.sadece tuzla birazda karabiber koy onlar lezzetine yetiyor.patatesleri maydanozla falan karistirip firinlayabilirsin.bayilirim somona severek yapar yerim cok saglikli bok bol yiyin.belki hamissindir guzel vitamin olur.
kızlar ben sanırım dayanamıcam bu akşam test yapıcam .Biraz önce ofiste çığlık atmamak için zor tuttum kendimi.Bu stres çok kötü etkiliyor beni.Varsa vardır yoksa yoktur.Hiç olmazsa umudumu keserim.Benim işim stresli zaten bir de ben gerginim, eğer bebişim varsa onu da etkiliyordur düşük yaptğımda da çok stresliydim etkisi olduğunu düşünüyorum.
Olur canim ben genelde salcali makarna salata somon 3 lusu yaparim.salata yetmez dersen yanina makarna yapabilirsin.inşallah hamiş olmam bu haftaya bağlı belki düne bugüne kısmet :) patates için fırın açmasam salata balık mı yesek sadece acaba üzerine de helva yaparım eşim seviyor :):)
Bıtanem 6 sına bırsey kalmadı ama once 6 sını sonra 10 nu atlatmam lazım yok kuzumm yokkk sutten agzım yandı yogurdu ufleyerek yerım artık 10 da adet olsam ayın 16 da test yapacagım ınsallah :)
Olur canim ben genelde salcali makarna salata somon 3 lusu yaparim.salata yetmez dersen yanina makarna yapabilirsin.
Yap o zaman canım kendını bu kadar stese sokma ınsallah vardır aksam sevındırcı bır haber alırız sendende
peki dayanabilirsen ala
hayırlısı tatlım umarım vardır bebiş yoksada umudumu kesip adeti beklerim artık
Kızlar ben niye bukadar çok üşüyorum 3 gündür geceleri yatarken özellikle demir gibi olyorm.
bende dedemi kaybettiğim ay düşük yaptım belkide üzüntüden dediler kısmet :) yap o zaman inşallah yarının bombasını sen patlatırsın :)
Kasım 6 canmsenın bata ne kadar var canım kımı arkadaslar belırtı olarak usuduklerınıde soylemıslerdı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?