Olur canim ben genelde salcali makarna salata somon 3 lusu yaparim.salata yetmez dersen yanina makarna yapabilirsin.
dayanırım dayanıırmhayırlısıyla yeterkı ben 10 adet olmayım bebegım benımle olsun dayanırım
Kasım 6 canm
Aralık 6 diyecektim cnm kafa gitmiş kasım yazmışımKasım 6 canm
Elisa siz kaç aydır deniyorsunuz canım? Bir de sen ve eşin testlerden geçtiniz mi?
Yap canım Yapta güzel haberler alalım inşallah. Sonrada bizede dua ederler hamişler
bence kesinlikle stres etkiliyor.Bir de benim çevremdekiler hiç de iyi tepki vermemişlerdi geçen sefer.Milllete ne oluyorsa ,sanki kendileri doğuracak.Neyse yine sinirlendim..Bu sefer eğer gelmişşe bebeğim kimseyi takmıcam..Hatta bir süre gizli tutucam onlardan
Canım bu ay 6. ayımız oldu 6 ayın sonucunu henuz bılmıyoruz valla canım hıc test yaptırmadık bız ben sadece bır kere dr gıttım karından ultrason ıle baktı senın bırseyın yok dedı
Bizdede eşim kimseye söylemek istemez ben sabırsızım sevinçlerimi paylaşmadan duramam.eşim hiç sevmez söylemeyiBende eşime söyleyip bir ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum kısmet nasip :)
Peki ovulasyon yaptın mı hiç?
Ben geldiim kimsenin yapmadigini devlet hastanesi yapti bosuna para dökmusuz özele marttan beri hamile kalmamissin kaldiklarin saglikli gelismemis esin test yaptırsin sende adetin üçüncü günü gel klomene baslayalim dedi ozeldekine yapacak birseyim yok mu dedigimde Allah in isine karisilmaz diyordu sadece
Bizdede eşim kimseye söylemek istemez ben sabırsızım sevinçlerimi paylaşmadan duramam.eşim hiç sevmez söylemeyi
Bizdede eşim kimseye söylemek istemez ben sabırsızım sevinçlerimi paylaşmadan duramam.eşim hiç sevmez söylemeyi
Ben geldiim kimsenin yapmadigini devlet hastanesi yapti bosuna para dökmusuz özele marttan beri hamile kalmamissin kaldiklarin saglikli gelismemis esin test yaptırsin sende adetin üçüncü günü gel klomene baslayalim dedi ozeldekine yapacak birseyim yok mu dedigimde Allah in isine karisilmaz diyordu sadece
canım ben hiç inanmazdım böyle şeylere hani ilk aylarda söylenmez derlerdi aman saçmalamayın derdim.Geçen sefer benden önce eşim sağ olsun sağır sultana bile duyurdu.Sonra herkese düşük oldu diye tek tek anlatmak çok can sıkıcı.O yüzden bu sefer kalp atışına kadar sesimi çıkarmıcam.
Doktorun dili hafif kirik sevdim adami rahat konustum oh beeHım ne guzel canım ıyı bır dr denk gelmıssın hayırsıyla ınsallah en kısa zamanda guzel haberler alacagız sendende
Valla benım esım pozıtıfı gorur gormez anneme soylerım dıyorr ben esıme bıle bır sure soylemeyı dusunmuyorum canım ama bır yandanda dıyorumkı haksızlıkmı yapıyor bılmek onunda hakkı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?