2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Elisa siz kaç aydır deniyorsunuz canım? Bir de sen ve eşin testlerden geçtiniz mi?

Canım bu ay 6. ayımız oldu 6 ayın sonucunu henuz bılmıyoruz valla canım hıc test yaptırmadık bız ben sadece bır kere dr gıttım karından ultrason ıle baktı senın bırseyın yok dedı

Bende eşime söyleyip bir ay kimseye söylemeyi düşünmüyorum kısmet nasip :)

Ben geldiim kimsenin yapmadigini devlet hastanesi yapti bosuna para dökmusuz özele marttan beri hamile kalmamissin kaldiklarin saglikli gelismemis esin test yaptırsin sende adetin üçüncü günü gel klomene baslayalim dedi ozeldekine yapacak birseyim yok mu dedigimde Allah in isine karisilmaz diyordu sadece

Hım ne guzel canım ıyı bır dr denk gelmıssın hayırsıyla ınsallah en kısa zamanda guzel haberler alacagız sendende

canım ben hiç inanmazdım böyle şeylere hani ilk aylarda söylenmez derlerdi aman saçmalamayın derdim.Geçen sefer benden önce eşim sağ olsun sağır sultana bile duyurdu.Sonra herkese düşük oldu diye tek tek anlatmak çok can sıkıcı.O yüzden bu sefer kalp atışına kadar sesimi çıkarmıcam.
Bizdede eşim kimseye söylemek istemez ben sabırsızım sevinçlerimi paylaşmadan duramam.eşim hiç sevmez söylemeyi

sevindim canım testleri yaptırın bakalım hayırlısı iyiki gitmişsin ya :)

Valla benım esım pozıtıfı gorur gormez anneme soylerım dıyorr ben esıme bıle bır sure soylemeyı dusunmuyorum canım ama bır yandanda dıyorumkı haksızlıkmı yapıyor bılmek onunda hakkı dıye

ummadık taş baş yarıyo işte bazen .Devlette de düzgün dr lar olabiliyor demekki.İnşallah güzel sonuç alırsın

E elisa ben bu ay sizden çok umutluyum gün aşırı denediniz yani rabbimde isterse olması gerek hadi bu ay bi şanssızlık oldu bir dahaki ayda denediniz aynı şekilde o zaman olmazsa bir doktor görünün bence sanırım Lovely35 de bunu diyecek benimde tavsiyem bu yönde çünkü iyi olursan kafan çok daha rahat olur allah korusun bir sebep varsa o yönde bir an önce önlem almak yine sizi rahatlatır yani her türlü rahatlar bünye bence tabi sen ben rahatsız değilim siz nie stres oldunuz dersen bilemedim senin kadar hevesli bekliyoruz senin bebişi ondan sanırım :)

eşim test yaparken tepemde bekler zaten o yüzden o bilecek.Bence eşin de bilsin sonuçta ikinizin bebişi o.Birde sen söylemesen bile anlar eşin hareketlerinden tavrından.Çift çizgiyi bir gör sen bak nasıl değişeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…